18/Sevgili Karıcım

25.4K 1.7K 197
                                    

DÜZENLENDİ✔

Bütün müslüman aleminin Ramazan bayramı mübarek olsun...

Ben size bayram şeker olarak yeni bir  bölüm verdim.Sizde bana bayram şeker olarak yorum verin😍

Ve bu şekilde yazılan yerler Yusuf beyimizin düşüncelerini temsil edecek bu bölümde ve daha sonra ki bölümlerde çokca göreceksiniz... iyi okumalar bol yorumlar😘😘

                             

************************

Sinirlerim tepemde horon çekerken hırsla Yusuf'a baktım ama pekte umrunda olduğum söylenemezdi. Murat abi imama yardımcı olarak oturmasını sağladığında bende yanımda dikilen hödüğü dönüp sinirimi kontrol altına aldım.

"Banyoya kadar eşlik edeyim,malum abdest alman gerek."

Yusuf itiraz edecek gibi olsada artık nasıl baktıysam bir şey demeden peşimden gelmeye başladı.Salondan çıkıp koridora girince odamın kapısını hırsla açıp girmesine bekledim.Yusuf içeri girince bende arkasından odama girip kapıyı aralık bıraktımYusuf sanki hiç bir şey olmamış gibi sırtını dolabıma yaslayıp ellerini göğsünde birleştirdi.

"Sen ne yaptığının farkında mısın.Ne demek imam getirmek.Bizim evliliğimiz kağıt üzerinde olacaktı peki sen ne yaptın.Eve imam getirdin."

Sinirlenmişti.Hem de hiç olmadığı kadar.Karşısında ona sinirle bağıran kadın onu anlamıyormuydu,bunu onun için yaptığını nasıl anlamazdı.Sırf kızın islami yaşam biçimi için imam getirmişti ama kız ona bağırıyordu.Ne bekliyordu aynı evde kalacaklardı,aynı yerde nefes alacakları ve aynı ortamlarda bulunacaklardı.Her yerde asker arkadaşları gibi mi davranacaklardı.Buna mecburdu hem kendisi için hem de karşısında ki minik kadın için.

"Ne bekliyordun,asker arkadaşlarları gibi mi takılacağız.Seni bilmem ama benim öyle gezmeye hiç niyetim yok!Şimdi hazırlığını yap içeri gel."

Hödüktü işte bildiğin su katılmamış hödük.Çocuk oyuncağımıydı bu,tamam kağıt üzerinde sahte bir evlilik yapacaktık ama Allah katında yapılan evliliğin sahtesi mi olur du?Ne olacaktı şimdi artık vazgeçmesi de imkansızdı.Parmağında adamın taktığı yüzük ve tüm ailesi bu duruma şahit olmuşken artık vazgeçtim diyemezdi.

İçeride ki herkes onları bekliyordu az sonra karşısında bütün heybetiyle dikilen adamın karısı olacaktı ve artık onun dediği her şeyi yapmak zorunda olacaktı.Öyle kolay değildi ki Allah katında evli olmak.Kocasına karşı sorumlulukları olacaktı onun da istekleri olacaktı elbet,peki o zaman nasıl karşı gelecekti imam nikahlı kocasına.

Anlamıştı,karşında ki minik kadının korkularını anlamıştı.O da biliyordu bu nikahın getirilerini ama elinden başka da bir şey gelmiyordu.Her ne kadar kadının ona ihtiyacı varsa onun da bir o kadar ona ihtiyacı vardı.Ama kadının bilemediği bir şey vardı o da kendisi istemeden asla ama asla ona dokunmayacağıydı.Öyle bir adam değildi bir kadına isteği dışında dokunacak ve onu istemediği bir şeye zorlayacak bir adam değildi.Korel'in onu öyle görmesi her ne kadar canını sıksada belli etmemeye çaba gösterdi.

"Banyo koridorun sonunda.Abdest alabilirsin."

Yusuf beklemeden hızla odadan çıkıp gözden kayboldu.Bende artık olan olsun diyerek elime aldığım beyaz bir tülbent ile odadan çıktım.Abdestim olduğu için almama gerek yoktu.Tam salona gidecekken Yusuf'un sesi ile durdum ve onu bekledim.

"Beraber gidelim."

Ses etmeden salona doğru ilerledim. Herkes yerlerine oturmuş.Salonun ortasında ki dev masa kalkmış yerine üç beş tane yer minderi bırakılmıştı. Bizim salona girdiğimizi fark edince imam aceleyle hemen yere oturmuştu.Saate bakınca yatsıya az bir vakit kalmıştı.Gerçekten bu adam bu saate imami nasıl getirmeyi başarmıştı merak ediyordum.

LAVİNİA (ölüm çiçeği) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin