34.KAPITOLA☘

3.6K 197 88
                                    

Po škole ku mne prišiel Brian.
"Zlatko? Dnes som sa ospravedlnila Katherine."povedala som Brianovi. "A mám taký zvláštny pocit z toho."
"To som rád,miláčik."pobozkal ma. 
Chvíľu som mlčala,ale potom som prehovorila. "Inak,kto bola Erika?"
"No...moja bývalá frajerka. Bola to moja prvá frajerka,mala také dlhé čierne vlasy skoro po zadok,oči modré,úzke pery a postavu mala hrozne vychudnutú,ale...bola to prvá frajerka a mal som ju rád. Molly ju nikdy nemala rada."vysvetlil.
"Prečo?"
"Najprv som to nechápal,ale...mesiac po jej smrti som zistil,že Erika je zlá,chodila stále za chalanmi,chcela môjho kamoša Thomasa a bola kvôli nemu so mnou,aby sa k nemu dostala."
"Suka...ale vieš čo je divné? Že Molly už vtedy predpovedala budúcnosť,že si k tebe predstavuje blondínku. To som ja!"zasmiala som sa a on tiež.
"To áno. Škoda,že ste sa vy dve nemohli spoznať."zosmutnel.
Pohladila som ho. "Keby žila a šikanovali by ju,prišla by som za nimi a dobila by som ich. Veď sa ma ľudia boja."
"Mňa tie baby nepočúvali preto,lebo som sa im páčil. Zaujímalo ich vtedy hlavne to,že som tam pri nich,takže ma očumovali a nepočúvali ma."
"Kravy."
Potom sme sa ešte prešli a potom už Brian odišiel domov.

O rok neskôr(svadba):
"Poprosím vás aby ste sa stíšili,chcem predniesť prípitok."povedala mama,chytila pohár šampanského do ruky a všetci sa k nej otočili. "Na začiatok chcem povedať,že som šťastná,že si títo dvaja mladí ľudia našli jeden druhého. Som vďačná Brianovi zato,ako zmenil našu dcéru Sofiu,samozrejme k dobrému. Tí ktorí poznajú Sofiu odmalička,tak vedia aká vždy bola namyslená,tvrdohlavá,arogantná a egoistka."povedala a všetci sa zasmiali,aj ja. "Brian,chlapec na pohľad drsný bezcitný a vo vnútri dobrák so srdcom na správnom mieste. Brian má múdre názory,vďaka ktorým sa zmenila moja úžasná,krásna dcéra. Ďakujem ti Brian. Ďalej chcem povedať,že dúfam,že sa vám narodia krásne deti ako ste vy a budete ich milovať tak moc ako my vás. Navždy budeme my,ako vaši rodičia,stáť pri vás,aj v tých najhorších chvíľach. Snáď vám to vydrží čo najviac,hádky samozrejme vždy budú,ale snáď vás nerozdelia. Prajem vám všetkým ešte krásny večer a naším novomanželom prajem nádherný život,plný lásky. Na zdravie a na nášho Briana a Sofiu!"povedala mama,zdvihla pohár do vzduchu a všetci si pripili. 
Počas celej noci sme sa všetci poriadne zabávali. Konečne sme svoji. 
Dokončila som úspešne školu,s Brianom bývame už spolu,on popri vysokej chodí aj do roboty a ja tiež. Teta Clark a ujo Steve sú spolu,začo som rada. Naši sú šťastný,že sme sa s Brianom vzali,Noemi s Alexom sú na mojej svadbe a nadchlo ich to tak,že chcú tiež svadbu,takže budeme asi rodinka s mojou najlepšou kamarátkou. Liam so Suzzie sa rozišli asi pred pol rokom a bavím sa len so Suzzie,pretože Liam sa odsťahoval. Tanya vraj býva sama s nejakým jej priateľom,ktorý jej psychicky pomáha a ľúbia sa,čo som rada. Boli obaja pozvaný na našu svadbu,ale prišla len Tanya,lebo jej priateľ nemohol prísť kvôli práci. Z Bonnyho vyrástol krásny,veľký,poslušný psík. A ešte mám jednu peknú novinku. Som tehotná! V druhom mesiaci. Ešte to nie je vidieť na brušku,ale som v tom a celá rodinka sa teším a najviac asi Brian. 
Všetko čo som sa vďaka nemu naučila je,že láska existuje a nájdeš ju,keď to najmenej čakáš. Ďalej ma naučil byť trpezlivá,byť milá a nešikanovať druhých. Úplne zmenil môj pohľad na svet a som zato rada.

♥♥♥
Toto bola posledná časť! Zakončila som to takto,aby ste sa o každom niečo dozvedeli. Som vám tak vďačná,že ste čítali každú jednu časť,za každý hlas a pekný komentár,ktorý ma vždy tak moc moc potešil. ♥ Snáď si prečítate aj môj nový príbeh,ktorý je na mojom profile a snáď sa vám bude páčiť rovnako ako tento.♥ Ďakujem vám.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 09, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dcéra 2Where stories live. Discover now