32.KAPITOLA☘

2.3K 117 20
                                    

Ďalší deň som v škole žiarila a veľa ľudí si to na mne všimlo. Bola som hrozne šťastná. Po škole som utekala domov a pred naším domom bolo Brianove auto. Vbehla som dnu a on tam sedel s mojou mamou. Kecali spolu o našom výlete. Keď som zabuchla dvere,obaja na mňa pozreli s úsmevom.
"Už si tu konečne."objal ma a dali sme si vášnivý bozk.
"Ideme hore mama."povedala som a išli sme do izby. Zvalili sme sa na posteľ,pritulili sa k sebe a zaspali. O hodinu sme vstali.
"Kokos dobre sme zaspali."povedal a zasmiali sme sa. "Poďme von so psom."išli sme sa teda prejsť po lese. Bolo to tam tak krásne a tiché.
"Ten Jaden ti už nepísal?"spýtal sa ma.
"Nie...myslím si,že už to neskúsiť."zasmiala som sa.
"Nechcem sa už tak biť,ale...neznášam keď niekto ide po tebe alebo ťa niekto otravuje. A hlavne keď niekto nechápe,že si moja."rozčúlil sa.
Pohladila som ho po hlave. "Lenže ja nikomu nedovolím,aby mi ťa zobral,alebo aby nás niekto rozdelil."
"Viem...ani ja...lebo keď sa o to niekto pokúsi tak už toho človeka naozaj zabijem."
"Inak a čo Tanya? Počul si niečo o nej?"napadlo ma.
"Áno...išla na liečenie."povedal. "Je mi jej ľúto,ale...potrebuje to. Vieš,ja ju mám stále rád,či sa ti to páči alebo nie. Ona nie je zlá osoba,zažil som s ňou veľa pekných dní. Veď to bola moja najlepšia kamoška. Jej som hovoril o všetkom! Dokonca keď sme my dvaja ešte spolu nechodili,ale už som ťa chcel,tak som sa jej s tým vždy zdôveril. Pomáhala mi s tým ako ťa mám zbaliť a tak."vysvetlil.
"Hlavne že bola potom na mňa zla."
"Sofia,ale muselo sa niečo horšie stať keď jej zrazu tak preplo. Veď mi s tebou pomáhala a zrazu sa to v nej nejako prelomilo. Keď bude vyliečená,tak sa s ňou porozprávam."
"Dobre."mykla som plecom.
Keď sme išli z lesa cez uličky domov,stretli sme Katherine. Tú divnu.
"Ale ale,kto to tu je??"povedala som posmešne.
Katherine len sklonila hlavu.
"Ani ma nepozdravíš?"zvráštila som obočie.
"Ahoj."šepla.
"Veď preto. A čo tu tak sama? Hm? Jak,veď ty nemáš kamarátov, že?"zasmiala som sa. Pozrela sa na Briana. "Páči sa ti?"
"Sofia,prestaň."povedal mi. "Poďme."
"Mala by si si už niekoho naozaj nájsť...ale bude to ťažké."pokračovala som.
Katherine mala slzy v očiach.
Brian ma chytil. "Už stačí!"povedal prísne. "Nechaj ju napokoji. Poďme domov."povedal a odtiahol ma. "Prepáč."povedal Brian Katherine.
"To čo si urobil?"spýtala som sa ho keď sme boli od nej ďalej.
"Prepáč,ale...u teba ti poviem."
Prišli sme ku mne,išli sme do izby a pozerala som naňho spýtavo.
"Nechcem aby si ju šikanovala."povedal. "Pred dvomi rokmi mala moja sesternica 14 rokov,volala sa Molly. Bolo to tak krásne dievča a hlavne dobre dievča. Keď bola malá bola trošku tlstejšia a deti sa jej zato smiali. Keď bola štvrtáčka,začala chodiť na tanečnú a schudla. Zmenila aj jedálniček. Vyzerala naozaj pekne. Deti si to všimli a začali jej zase hovoriť že je anorektička. Bola z toho smutná. Dievčatá sa s ňou nechceli baviť a ju to ranilo. Bravali jej desiatu,kradli jej veci...dokonca ju jedno dievča niekoľkokrát zbilo a trhala jej oblečenie. Molly bola krehká,takže ju to lámalo. Ja som o tom vedel a preto som vždy prišiel do jej triedy a vybavil si to s nimi,ale oni len prikývli a na ďalší deň jej spravili ešte horšie. Jej rodičia to tiež vedeli,boli aj za riaditeľkou a tá to nechcela riešiť. Bol som nasrany! Moja malá sesternica. Rozumeli sme si. Mal som ju tak moc rád. Ako svoju mladšiu sestru. Tak pekné a dobre dievča. Keď mala 14 tak,..."zlomil sa mu hlas. "Zabila sa. Mal som také nervy na každého jej posraneho spolužiaka. Napísala nám aj listy..."vytiahol ho z peňaženky. "Tu je môj...na ďalší deň som prišiel do jej triedy a každému som tak vynadal,sľúbil som im,že ich jedného dňa zabijem..toho jedného chalana,ktorého Molly chcela,ale on ju len ponižoval...zbil som ho po škole. Mal zlomenú ruku,dobitý xicht,ale nikomu to nepovedal. Vedel,že by mal zle. Ale jeho trieda to vedela,bali sa ma tak moc...všetci sa mi vyhýbali. Každej jej posranej spolužiačke som niečo urobil aj tým chalanom. Bol som tak smutný a nasrany zároveň. Čo som mal robiť? Prinútili aby sa moja sesternica zabila!!! Len preto,že oni mali komplexy. Kurvy hnusne."tiekli mu slzy. Podal mi list. "Čítaj."povedal.
⭐⭐⭐
V tejto časti som chcela poukázať,že šikana nie je vôbec dobrá. Ublíži to veľa ľuďom. 😥 Aký máte názor na to vy?

Dcéra 2Where stories live. Discover now