5.KAPITOLA☘

2.7K 120 4
                                    

Doma som si ľahla hneď do postele,dala do uší slúchadka a započúvala sa do piesne od Noah Cyrus-Waiting (hore máte na ňu odkaz♥). Hrozne ma to dojalo a rozplakala som sa. Bože,ten rok s Brianom bol pre mňa najkrajším. Nikdy by mi nenapadlo,že s niekým tak dlho budem,ale už je to preč! Čo mám robiť keď si ma blokol? Keď mu zavolám,tak ma vypne. To čo som povedala,že sa môžme rozísť,som nemyslela vážne,ale on to tak asi vzal. Bola som len hrozne naštvaná. Chcem byť s ním. Teraz. Navždy. Stále som plakala. V hlave mi kričalo meno BRIAN! 
Odrazu sa pri mne zjavila mama. Pohladila ma po nohe a ja som sa zľakla. Dala som si von slúchadla,posadila sa a utrela si slzy.
"Zlatíčko,netráp sa toľko. Ak je vám to súdené byť spolu,tak budete. Všetko musíš nechať tak ako to je."
"Nie mami...ja nechcem byť bez neho."potiahla som nosom.
Letmo sa usmiala. "Ja viem,ale pozri,ja a tvoj otec sme sa k sebe tiež dosť dlho dávali,ale sme spolu až doteraz. Verím,že ty a Brian k sebe proste patríte a budete čoskoro zase spolu."vlepila mi pusu na čelo. "Teraz sa poď najesť."
"Nechcem."
"Musíš. Poď,aspoň trošku. Máme palacinky."žmurkla a ja som hneď utekala dolu,kde na mňa čakali palacinky s nutelou. Hneď som sa do toho pustila. Aspoň chvíľu som myslela na niečo iné.

Večer som zašla do podniku,kde bola aj moja partia,ale ja som sa posadila k baru,kde som si zase objednala veľa alkoholu. Nemala som náladu na nič. Noemi so Suzzie ma však niekoľko krát volali na parket,ale ja nechcem. Namiesto toho som sa opila. Zase. 
Niečia ruka sa ma dotkla chrbta. "Čo to so sebou robíš?"spýtala sa ma Noemi.
"Nič. Trosku. Budem piť dovtedy,dokým nezomriem."plietol sa mi jazyk.
"Sofia,toto nemá cenu. Musíš naňho zabudnúť."
"Ale ja to nedokážem,Noemi."spustili sa mi slzy. "Ty máš svojho Alexa stále pri sebe,nikdy predtým si sa s nikým nerozišla. Ja tiež nie a poviem ti,že toto je tá najväčšia bolesť."plakal som. 
"Chápem."prikývla so smútok v očiach.
"Nikdy som nikoho tak nemilovala ako jeho. S ním som prežila toľko pekného. Už nikdy sa to nezopakuje. Nikomu nedám svoje srdce! Nikdy!"stále som plakala.
"Poď...."chcela ma postaviť,ale trhla som sa. "Nejdeš?"
"Nie! Nechaj ma piť!"skríkla som. "A už nevolaj Steva,Clark ma tam nechce."povedala som.
Noemi odišla preč a ja som zostala sama a šupla do seba ďalšieho panáka. 
O pár minút prišiel za mnou nejaký chlap. Znova. Začal mi bozkávať krk a ja som sa odťahovala. Potom ma chytil za ruku a začal ťahať preč. "Daj mi pokoj!"hovorila som,ale on stále ťahal. V tom sa medzi nás postavil vysoký,svalnatý,hnedovlasý chalan. Voňal nádherne a mne povedome. 

"Dotkni sa jej a ja ti vykrútim ruky."povedal drsne. Videla som ho rozmazane,ale tá vôňa a hlas. Môj milovaný Brian. Z tých myšlienok ma prebudila päsť na Brianových ústach. Zhíkla som. Ale Brian sa nedal,zaťal päsť a začal do toho chlapa trieskať. Chlap mu to občas aj vrátil,ale Brian vyhrával. Keď sa ten chlap konečne vzdal,Brian pristúpil celý krvavý za mnou,chytil ma za ruku a ťahal preč,ale ja som sa mu vytrhla a rozbehla sa preč. Dobehol ma,čo som čakala? Chmatol ma pod zadok,vyhupol hore a už som bola prevesená cez jeho plece.
"Čo to máš kurva na sebe?"povedal. Mala som na sebe úplne krátke šaty,takže Brian mi dal ruku na zadok,aby mi nebolo vidieť dovnútra.
Odniesol ma do jeho auta,kde ma aj zapútal a išli sme k nemu domov. Stále ma kontroloval nahnevaným pohľadom. Pred jeho domom ma chytil znova na ruky a odniesol dnu do izby. Tam ma hodil na posteľ,vyzul ma,hodil mi jeho sivé staré tričko a išiel do kúpeľne,kde si vyčistil krvavú tvár. Ja som si zatiaľ obliekla namiesto šiat to jeho tričko a zvalila sa znova na posteľ. Táto posteľ mi bola dosť známa. Spala som tu toľkokrát a aj sme to ru robili veľakrát. O pár minút prišiel za mnou do izby a zvraštil obočie. Sadol si ku mne na posteľ a sledoval ma ako sa prehadzujem.Potom som sa naňho zapozerala ja. 
"Čo to stváraš,zlato?"spýtal sa ma a krútil hlavou.
Ukázala som naňho. "To kvôli tebe." zavrela som oči a zaspala.

Ráno som ho vedľa seba našla ležať. Usmiala som sa. V tom mi ale doplo,že nie sme spolu,ale včera mi predsa povedal zlato. Znamená,že ma ešte ľúbi? V tom sa prebral a pozrel na mňa. Posadil sa,pretrel si oči a vydýchol si. Tiež som si sadla a bola ticho. 
"Choď sa umyť."povedal a ukázal na kúpeľňu. Postavila som a išla do kúpeľne. Hneď som pochopila,prečo to povedal. Mala som rozmazaný make up a plus som aj smrdela. Urobila som si teda hygienu a prišla za ním. Mal pri sebe lekárničku.
"Poď mi to prosím ošetriť,musíme sa aj porozprávať."povedal,ja som si teda sadla zaňho a čakala čo povie.

Dcéra 2Where stories live. Discover now