25.KAPITOLA☘

2.5K 110 11
                                    

Víkend som prežila doma s Bonnym,ktorého som cvičila pár nových cvikov. Boli sme aj u starých rodičov. Steve a Clark sa konečne dali znova dokopy. Teší ma to a Alex sa už konečne na mňa nehnevá.

Dnes je však pondelok. Ťažké dni toto. Dnes musíme v škole dokonca zostať o hodinu dlhšie,aby sme sa mohli chystať na maturitu. Išla som teda do školy oblečená len v čiernych legínach,červenom tričku a navrch som si hodila sivý sveter,ktorý som si aj tak v škole vyzliekla. Na nohách som mala vansy a kabelku v ruke. 
"Dobré ráno."pozdravila som riaditeľa na chodbe školy. 
Pozrel na hodinky. "Aj tebe,ale mohla by si chodiť skôr."povedal. Bolo 7:55,čo mu tak vadí? Dnes mám v škole dlhý deň,tak som si prispala. "Si predsa už v 4.ročníku a chodíš neskoro,by si sa mohla naučiť,kedy sa má chodiť."
"Pán riaditeľ,prišla som pred ôsmou,takže som nič neporušila."odpovedala som mierne podráždene.
"Dobre,pravda....snáď si si včerajšok po škole užila."zaškeril sa a pobral sa preč. "Prajem príjemný deň."zakričal ešte a zmizol za dvere svojho kabinetu. Je tak slizký.
Vošla som do triedy a všetky pohľady padli na mňa ako každý deň.
"Zdravím trieda."povedala som a namierila si to k lavici. Všetci ma odzdravili. 
"Kočka ako vždy."povedala Noemi a žmurkla na mňa.
Vyčarila som úsmev na perách. "Ty tiež nie si zlá."vyplazila som jej jazyk.
Usmiala sa a prehodila si svoje tmavé vlasy za plecia. "Dnes by sme si mohli ísť večer sadnúť na jedlo,čo ty nato?"spýtala sa. "Potrebujem sa trošku odreagovať."
"To znie dobre. Zoberieme Suzzie?"
"Jej som sa už pýtala. Pôjde....takže o šiestej u Comida?"spýtala sa.
Prikývla som. "O šiestej."
Zazvonilo,ale učiteľka ešte nebola v triede. 
"A čo ty a ten Jaden?"spýtala sa.
"Nič,čo by malo? Nebola som s ním už dva dni.Tak zajtra s ním niekam asi zbehnem."mykla som plecom.
"Ja som sa už potešila,že si sa konečne naňho vyprdla."Prekrútila tmavými očami.
"Och...nie,je to fajn chalan."
"Ktorý ťa len tak mimochodom balí."poznamenala.
Letmo som sa zasmiala. "Nie je to pravda a nebavme sa už o ňom."

Školu sme prežili nudne,ale o šiestej som už bola pred reštauráciou Comida. Videla som už na terase sedieť Noemi so Suzzie. Noemi mala na sebe svoju obľúbenú rifľovú bundu,ktorú som jej dala na osemnáste narodeniny.Vlasy si nechala voľne rozpustené a make up mala len jemný. Suzzie mala na sebe nejaký vínoví overal a vlasy vypnuté dohora.Bola pekná. Obidve boli pekné. Ja som si na seba hodila len čierne rifle,bielu mikinu,tenisky a vlasy som mala tiež rozpustené.
"Ahojte."prišla som k ním a obe ma odzdravili. O chvíľu prišla čašníčka a my sme si objednali všetky tri špagety a k tomu kolu. Prišlo nám to o desať minút. 
"Pamätáš ako sme sa kedysi kŕmili?"spýtala som sa Noemi. "Boli sme prváčky a opili sme sa."smiali sme sa.
"Pamätám. Zopakujme si to. Suzzie nás odfotí."navrhla Noemi. Suzzie vzala mobil a my sme sa nejako zapózovali aby to vyzeralo prirodzene. Fotka sa nám vydarila a hneď sme ju šupli na instagram,kam nám chodilo veľa lajkov a komentov typu,aké sme zlaté.
"Suzzie,čo ty a Liam?"začala som.
Mykla plecom. "Neviem...nič nové. Stále sme spolu,ale niečo mi v tom vzťahu chýba."povedala smutne.
"Čo?"nechápala Noemi. "Svadba? Dieťa?"povedala žartovne.
"No niečo také."usmiala sa,ale myslela to zo srandy. "Nie,...najradšej by som s ním chodila na výlety,ale keď môžme byť sami,tak ideme buď k nemu alebo ku mne. Alebo ešte lepšie! Ideme do baru,kde sú jeho kamaráti zo základnej,takže celý ten čas si zo mňa robia srandu."
"Rozbila by som im držky."povedala som. "A to im Liam dovolí? Lebo Brian by ich zabil keby mne niekto niečo vraví."
"Liam sa smeje. V tomto ti Briana závidím. Vždy ťa niečím prekvapí,vezme ťa na výlet,obráni si ťa pred debilmi a keď aj máte byť doma,tak spraví niečo romantické. Ale Liam! Ten je nudný! Kedysi taký nebol."sťažovala sa a bolo mi jej ľúto.
"Tak môžete ísť niekedy s nami. Brianovi poviem,nech povie Liamovi aby ti robil prekvapenia,že sa určite potešíš. Čo ty nato? Brian mu nahovorí také veci,že sa ti Liam zmení o 180 stupňov."
"To by som brala,tak ďakujem."objala ma Suzzie.

V tom mi začal zvoniť mobil. Brian. Potešila som sa. 
♥♥♥
Snáď sa vám táto nudná časť aspoň trošku páčila.♥

Dcéra 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin