17.KAPITOLA

2.4K 115 9
                                    

Prešiel týždeň od kedy ma Brianova mama vyhodila z ich domu. Za Georgom som však chodila každý deň po škole. Niekedy sme sa tam s Brianom stretli,no niekedy aj nie. Raz som tam dokonca videla jeho mamu,ale vtedy akurát odchádzala preč. George bol dosť mimo kvôli tomu,ale keď ma uvidel,bol na tom lepšie. Vraj si ho tam nechajú ešte nejaké dva týždne. Dnes idem spať k Brianovi. Jeho matka mala s tým najprv vraj problém,ale napokon ustúpila.
"Naozaj tam chceš ísť,keď tá ženská je na teba taká hnusná??"spýtal sa ma otec.
"Ocko, tá žena ma vôbec netrápi. Môžem ju kašľať. Chcem tam byť pre Briana,pretože to má teraz ťažké."povedala som.
"Fajn...ale ak by mala komentáre,tak mi zavolaj a ja si to s ňou hneď vybavím."
Zasmiala som sa. "Okej."
Zbalila som si ešte pár vecí a išla k nemu domov.
"Ahoj,pod."vtiahol ma dnu. "Budúca Sofia Wilsonova."šepol a začal ma bozkávať. Rukami mi prechádzal po tele a stále sme sa vášnivo bozkávali.
"Kde máš mamu?"spýtala som sa.
"Išla k babke."šepol a ďalej ma bozkával. Jeho ruky sa mi ocitli pod zadkom a už som mala nohy obmotane okolo jeho bokov. Odvliekol ma do jeho izby,kde ma hodil na posteľ a vyzliekol si tričko a priblížil sa znova ku mne a začal mi vášnivo bozkávať pery. Ja som si tiež vyzliekla tričko a spolupracovala. Prešiel mi ku krku,ktorý zasypával bozkami a zakusol sa mi do ramena. Zasmiala som sa,ale jeho to nerušilo. Ďalej mi bozkával prsia,brucho a prešiel až dole,kde mi stiahol nohavice a jazykom mi prešiel po gumičke na nohavičkách. Rozkročil mi nohy a bozkával vnútro stehien. Stiahol mi nohavičky a prehodili sme sa. On ležal na chrbte a ja hore. Tentokrát som mu bozkávala hruď ja. Jazykom som mu prešla medzi tehličkami a do jednej sa zakusla.
"Opakuješ."povedal pobavene. Stiahla som mu tepláky,boxerky a on to dal rovno do mňa.
Po sexe sme len vedľa seba ležali nahý. Kreslila som mu prstom po hrudi kruhy.
"Čo tvoja mama? Ako je s ňou?"spýtala som sa.
"Stále sa snaží so mnou rozprávať. Ignorujem ju."
Odrazu sme začuli jak sa zabuchli dvere. Obliekli sme sa do spodného prádla,ja som si navliekla na seba Brianove tričko a on si dal len tepláky.
"Brian,som doma."ozvalo sa zo spodu. Išli sme dolu a jeho mama vykladala nákup.
"Tu máš proteinovu tyčinku."podala mu.
"Nechcem."povedal.
"Brian,zober si to. Kúpila ti to tak si to vezmi."povedala som mu.
"Sofia ma pravdu."usmiala sa.
Brian si to teda vzal a poďakoval.
"Stretla som v obchode Tanyu."povedala natešene. "Dobre sme si pokecali. Aj o nej."ukázala na mňa. "To nie je od teba pekne čo si spravila."pokrútila hlavou.
"Nič nespravila. Tak ju neobviňuj. Tanya je šialená. Rozbehla sa po Sofii a chcela ju zbiť. Keď o Tom nič nevieš,tak nič nehovor."zastal si ma Brian.
"Ako myslíš...ale už nevyzerá tak dobre ako kedysi. Bola taká...smutná,bledá,zničená."ďalej hovorila jeho mama. "Musel si jej hrozne zlomiť srdce."
"Nebudem to počúvať."povedal a išli sme do izby.

Na ďalší deň som zbehla do obchodu ja,pretože som mala chuť na ľadovú kávu. Zastavila som pred obchodom,kúpila tri ľadové kávy,zaplatila a vyšla von. Auto som nechala ďalej od obchodu,pretože nebolo voľné miesto. Pod mostom som uvidela ryšavé dievča,v teplakoch,mikine a pri sebe mala alkohol s drogami. Prišlo mi jej ľúto. Na mikine mala znak. Bol mi povedomí. No jasné! Školský futbalový tím,za ktorý hral Brian na strednej. Pristúpila som k dievčaťu. Jej bledá tvár s kruhmi pod očami pozrela na mňa. Svietili jej len zelené veľké oči. Tanya.
"Preboha. Tanya,si v pohode?"spýtala som sa. Brianova mama mala pravdu,vyzerá hrozne.
⭐⭐⭐
Ďalšia časť.😍 Ďakujem vám za pekné komentáre. ❤❤

Dcéra 2Where stories live. Discover now