2.KAPITOLA☘

3.1K 134 7
                                    

Učiteľka sa po pár minútach vrátila do triedy s uplakanou Katherine. Tá sa na mňa zahanbene pozrela a ja som vyčarila na tvári arogantný úsmev. 
"Už žiadne urážanie poprosím."povedala učiteľa a pozrela sa na mňa.

Počas celej hodiny sme ešte preberali nejaké veci ohľadom sexu,detí a rodiny. Celý deň v škole už prebehol normálne. Po škole som nasadla do auta,zapla rádio a chcela som odísť,ale zastavil ma ešte Mark.
"Nemusela si hento hovoriť,nemyslíš?"pozrel na mňa vyčítavo.
"Prečo nie? Nie je to predsa pravda?"
"Možno áno,ale cítil som sa trápne. Opacha ako ona chce mňa! To je hanba. Ja viem,že ide po mne veľa báb,ale...ona je proste...ona!"zvráštil znechutene obočie.
"Mark,pokiaľ je to všetko,tak mi zavri dvere a nechaj ma ísť domov. Som unavená."pozrela som naňho prosebne.
"Ešte jedna vec."zasekol sa. "To čo si povedala,že náš sex sa ti páčil,to bola pravda? Aj to s tým mojím vtákom?"
Letmo som sa zasmiala. "Bola to provokácia. Ale ako...nemáš sa začo hanbiť."žmurkla som,on sa polichotene usmial,zavrel,nasadila som si okuliare a odišla preč. 
Doma nebol nikto. Vždy keď boli rodičia v práci a Loco tu nebol,cítila som sa hrozne. Kedysi ma aspoň on privítal. Smutne som si sadla na gauč,tvár si schovala do dlaní a sťažka si vydýchla. Vyzerala som ako taká kôpka nešťastia. 
Cink
Pozrela som na displej.
Suzzie: Dnes ideme na kupko,keď chceš poď s nami.
Sofia: Pôjdem rada.Kedy?
Suzzie: O piatej ťa vyzdvihneme.
Zbalila som sa rýchlo a išla najesť. Aj keď sa leto už skončilo,tak teplo stále bolo a kúpaliska stále otvorené. O piatej pre mňa naozaj prišli. Liam vyzeral naozaj dobre,ako vždy. To isté aj Suzzie. Hodia sa k sebe.
"Ideme ešte pre Noemi,Alexa a Mark s nami asi tiež pôjde,ale on tam príde sám."povedal Liam a pozrel na mňa v spätnom zrkadle. Keď sme vyzdvihli oboch,vyrazili sme už na kúpalisko. Prišiel aj Mark,s nejakým blonďavým dievčaťom s hnedými očami. Mala postavu ako modelka,ale nebola pekná. Príliš vysoká,chudá a koža vyzerala hrozne suchá. Kúpalisko sme si poriadne užili a na ôsmu večer som už bola doma a aj rodičia. 

Ďalší deň ráno ma vyzdvihla Noemi na jej malom červenom autíčku. Kecali sme o škole,chalanoch a trošku sme poohovárali ako správne baby.
V triede sa Katherine na mňa stále dívala s bolesťou v očiach. Tešilo ma to. Zhodila som ju pred celou triedou. 
Cez obednú prestávku som išla okolo Katherinej lavice. Celá sa rozklepala a ja som znova ukázala svoj arogantný úsmev. Sadla som si na jej lavicu a pozorovala jej vychudnutý xicht. Ďalej mi oči zablúdili na jej mastné,rozcuchané vlasy,s kopou lupín. Znechutene som pokrčila nosom. 
"Umývaš si vôbec tie vlasy?"spýtala som sa jej.
Pomalinky zdvihla pohľad. "Áno."
"Klamárka."
Pomrvila sa na stoličke. 
"Vyzeráš hnusne,nečuduj sa,že ťa nikto nechce."povedala som ešte hnusnejšie. O chvíľu okolo prechádzal Mark,ktorého som k sebe stiahla. "Pozri sa naňho,Katherine."povedala som a ukázala na Marka,ktorý napol hruď. Katherine sa ani nepohla. "Pozri sa naňho!"zvreskla som.
Kat sa zľakla a pozrela naňho. Oči sa jej rozžiarili,prameň vlasov si zastrčila za ucho a usmiala sa. Mark sa zatváril znechutene. 
"Cítiš vibrácie medzi nôžkami?"ďalej som ju provokovala. "Hm? Tak áno alebo nie?"
"Nie."šepla.
"Klameš...však sú tvoje predstavy len o ňom?"
Pokrútila hlavou. Zasmiala som sa a išla na miesto,odkiaľ som ešte zakričala: "Mňa aj tak neoklameš!"

Keď konečne skončila posledná hodina,utekala som rýchlo von,kde bolo odparkované čierne drahé auto,ktoré patrí Brianovi. Stál,opieral sa o kapotu,ruky mal prekrížené na prsiach a pozeral sa na okolie. Utekala som rýchlo za ním a keď ma zbadal roztvoril náruč. Vletela som tam tak rýchlo,až sme skoro spadli. Silno ma objal,nasal moju vôňu a pobozkal ma. Počula som povzdychy dievčat,ktoré pozorovali Briana. Veľakrát ho už chválili aký je pekný a kde som ho našla. 
"Niečo tu pre teba mám srdiečko moje."šepol,natiahol sa do auta cez otvorené okno a podal mi do ruky rudú rúžu. Hneď som k nej privoniala a pobozkala ho na tie úžasné pery.
Potom sme spoločne nasadli do auta a vyrazili ku mne,kde znova nikto nebol. Brian vedel ako sa cítim,že mi je zakaždým smutno,preto ma pevne chytil okolo bokov a pobozkal ma na spánok. Odložila som si veci a dala rúžu do vody. Spolu sme si ľahli do postele,kde sme sa bozkávali. Brian mi jemne zasypával krk bozkami,pomaly prechádzal k prsiam a hneď nato k bruchu. Cítila som jeho dych a dotyky všade. Vyzliekol si tričko a to ma naštartovalo ako vždy. Jeho tetovanie na ruke ma vždy fascinovalo a to vyšportované telo so mnou robilo divy aj po tom roku vzťahu.Ja som si stiahla tiež tričko a on mi hladil prsia.
"Si..krásna."šepkal a stále mi bozkával telo. "Vždy keď ťa vidím,som nadržaný ako taký pes."
Zasmiala som sa. Hneď som cítila jeho teplý dych pri uchu. "Myslím to vážne...ale cítim aj obrovskú lásku a som rád,že ťa mám." ešte mi dal na telo pár jemných bozkov a vnikol do mňa. Raz išiel tvrdo,potom jemne...stále to striedal. Vždy je to také krásne a s láskou. 

Dcéra 2Where stories live. Discover now