35/MAHKEME

20.1K 1.6K 77
                                    

DÜZENLENDİ✔

💐Satır arası yorum yapmadan ve yıldızımızı doldurmadan geçmeyelim çiçekler💐

Hayat bir istasyon,insan da kendi yolculuğuna bilet alan yolcuydu.Kimi fasıla vermeden ilerlerken,kimi de ilk durakta pes ederdi.İnsan, kendi seyahatinden dayanıklı bir seyyah olsa da,yollar görünmez rehavetler bırakırdı bedeninden çok yüreğinde.Gönülde ki yorgunluk insanı daha fazla yıpratırdı,zira bedenini yasladığında dinlenirdi elbet;ama yüreğini nereye yaslasaydı?
Dinlenmesi için hangi şifalı otu içirseydi?Veya hangi merhemi sürseydi üzerine?Kimi sabır,kimi anlayış,kimi merhamet,kimi aşk.Belki de bunların karışımından oluşan gizli bir iksir!

******

İki gün,Yusuf'a her şeyi anlatmamın üzerinden tam iki gün geçmişti ve ben Yusuf'tan hiç bir şekilde haber alamadım.Beklemiştim gerçekleri ailesinin yüzüne vurmasını her şeyi bildiğine göre yapardı sandım ama beni yanılttı.Dediklerimi dikkate almıştı belki benim için belki de ailelerimiz için bilemiyorum.

Bense bu iki gün içinde elimden gelen her şeyi yaptım.Ceyhun komiseri bulup herşeyi anlattım.Babamın bıraktığı işi devraldığımı ve yeni bir dava açmak için hazırladığımdan bahsettim.Ceyhun komiser emekli olmasına rağmen bana elinden gelenin fazlasıyla yardımcı oldu.Ben de elimde ki bütün delilleri,dosyaları ona verdim.

O gün dağ evinden çıkarken bana verilen ufak kasayı babamın mezar taşında yazan şifre ile açıp içinden çıkanları dayım ile inceledim.
Bir kaç belge,usb ve bellek kartları vardı.Bunların içinde yaptıkları pis işlerin ortakları yer alıyordu hepside yasal delillerdi.En önemlisi ise şahit olacak kişilerin adresleri ile beraber bütün bilgileri vardı.

Kazım dayı bunları nerden bulduğumu sorsa da ona hiç bir şey anlatmadım.Başlarda bana kızsa da sesini çıkartmayıp şahit listesi ile o ilgilendi.Dosyada yazan her bir ismi bulup bir kez daha ikna etti.Bu isimlerin çoğu Saraçoğlu&Şadoğlu ortaklığı zamanın da çalışan işçilerdi.Gördükleri haksızlıklara ve pisliklere yeteri kadar sustukları için kabul etmişlerdi.

En önemlisi ise bu isimlerin arasında zamanın da yüksek pozisyonlarda ve mevkilerden çalışanların olmasıydı. Onlarda kendince bir çok bilgi toplamışlardı ve bu bizim için büyük bir avantajdı.Tabi ki bunların hiç biri olmasa dahi elimde büyük bir koz vardı.Her şeyi birinci ağızdan anlatacak biri Yunus Şadoğlu.

Eğer bugün dava açılmazsa Yusuf'un daha fazla beklemeyecegini biliyordum.Sırf bu yüzden Kazım dayı araya tanıdık arkadaşlarını sokarak bu işi daha da hızlandırmaya çalışıyordu.Dosyaları savcılığa vereli daha bir gün olmasını rağmen oldukça hızlı ilerliyorduk.İstediğim tek şey bu davanın şimdilik basından gizli kalmasıydı hiç olmazsa onlar tutuklanana kadar.

Oturduğum deri koltuktan çalan kapı yüzünden kalkmak zorunda kaldım.Iki gündür mesken tuttuğum koltuktan kalmak benim için zor oldu.Kapıyı açtığımda Kazım dayım beklemeden ufak odadan içeriye girdi.

"Daha ne kadar bu otel odasında kalacaksın Korel.Ablam çıldırmış vaziyette iki gündür kimse senden haber alamıyor.Seni sormak için gittikleri evdeyse darmaduman kimseyle konuşamayan bir Yusuf'la karşılaşıyorlar."

Gerçekten o kadar kötümüydü.Acaba babasının yaşadığını söylesem mi diye düşünmeden edemedim sonra bunun beni aşacağında karar kıldım.Bu benim yalanım değildi Yunus Şadoğlu'nun korkaklığıydı.
Sevdiğim adamın çöküşünü gördüğüme rağmen hiç bir şey yapamıyordum yine ondan bir şeyler saklamak zorunda olmak beni öldürüyordu.

LAVİNİA (ölüm çiçeği) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin