33 - Svart sommar

803 28 3
                                    

"Du sa utan att tveka
"Du får aldrig förändras"
Jag såg dina pupiller
Du ser bättre på natten
Och jag minns allt som är vackert
Du minns, bara det andra."

30/12 - 17
Lördag
Klockan 23:32
Lovisas perspektiv
_____________________

Alkoholen var nog mitt blod nu. Så full som jag hade blivit. Noel hade gett mig vin, Petra hade tvingat mig att shotta och snart skulle väl Charlie tvinga mig dra en festcigg. Alla var nog lika fulla när vi satt och bara fyllepratade. En och annan sak hade kommit upp. Inget tog jag hårt inte ens när Ludwig försökte börja snacka om sin syster.

Vad hon nu än hette.

Noel och jag satt bara och klängde på varandra. Kysstes, hånglade och höll på. Alla andra pratade och skrattade men vi slutade inte för det.

"Där ja." Viskade han i mitt öra när jag började kyssa han vid hans tröjkant.

"Tagga ner ni två." Sa Ludwig och knuffade till mig vid höften. Jag kollade på Ludwig.

"Du är bara så avundsjuk Ludwig." Retade Noel.

"Noel det där är min systers exs exflickvän som var ihop med henne samtidigt som din tjej." Utbrast Ludwig.

"Du är så jävla full att jag inte förstår ett shit av vad du sa." Sa Noel. Jag fortsatte kyssa han upp för halsen utan att tänka riktigt.

"Du är inte så himla mycket bättre." Sa Ludwig irriterat. Någon greppade mig kring min handled och fick mig att sluta kyssa Noel. Jag kollade bak och såg Petra. Hon pekade att vi skulle sticka ut på altanen. Jag följde trött med henne ut och höjde ögonbrynet till henne när vi kommit ut och satt oss i samma soffa Noel och jag suttit i för en vecka sedan.

"Här ta en cigg till att börja med." Sa hon och gav mig en otänd cigarett. Hon svamlade till lite i sitt prat. Med ett lätt knäpp hade hon tänt min och hennes cigg.

"Så?" Frågade jag henne osäkert.

"Dante och Charlie sitter och svamlat om en fest där Ludwig skulle klå upp Josef och skälla ut dig s..så mycket för att du var ihop med någon Nelly samtidigt." Hon pausade lite i sitt prat och var mer än berusad. Vi var väl på samma nivå.

"Okej? Jag bryr mig inte." Sa jag och drog ett djupt bloss av ciggen.

"De sa att Noel ljugit om något för dig om att han skulle stoppa Charlie och de sa att de sett Josef va otrogen med hon där Alva eller vad hon hette. Men han skulle egentligen skälla ut dig och Josef med Ludwig." Svamlade Petra på. "Och att han visste vem du var när ni träffades på bänken."

"Okej okej? Jag bryr mig inte? Jag råkade bara vara ihop med Josef samtidigt som Kronstrand och att Noel kände igen mig är ingen stor grej? Plus alla är så jävla packade så att allt de säger är bara prat, jag svär." Sa jag och sög in lite av röken som jag släppt ut. Petra ryckte på axlarna. Vi båda var omedvetna om att Noel satt sig ner bredvid mig till han började kyssa min hals.

Han slutade plötsligt kyssa mig innan han tog ciggen ur mina två fingrar.
"Ge tillbaka den Noeeel." Sa jag och försökte ta tillbaka den. Farligt spel men min berusade hjärna tänkte inte längre. Istället blåste han nonchalant röken på mig och log.

// Snälla bli min \\ Noel Flike // ✓ (1)Där berättelser lever. Upptäck nu