21 - Trädgården en fredag.

1K 24 7
                                    

"Natten blir dag men alla står kvar
Dom har legget i handen, blicken ner i marken, ingen blir vald
Vi borde dra men alla står kvar
Dom har glitter på kinden, blicken ner i marken, alla på rad
Tills natten blir dag."

27/9 - 17, Fredag
Klockan 8:03
Noels Perspektiv
______________________________

Eftersom det var oerhört mycket folk på tunnelbanan vid denna tid så stod vi väldigt nära inpå varandra, jag och Lovisa. Hon kollade upp på mig med sina underbart fina ögon och log sitt vackra leende.

"Du, vi ska festa ikväll. Vid 22 kanske. Vill du och typ Petra hänga med? Tänker vi träffas hos mig vid typ 21, Valter, Ludwig och några fler ska med." Sa jag och kollade på henne.
"Ja det går väl bra, för mig." Sa hon och la armarna runt min midja och lutade sig mot mig. Tåget stannade och fler klev på och några steg av.

Veronica Maggios låtar fortsatte spelas, ända från när vi gått från våran station till Lovisas hus på cirka en halvtimme.

Lovisa låste upp dörren och lät mig kliva in först, hon log igen och stängde dörren igen.

"Lovisa vi ska åka om en timme, vet du vart solkrämen är?" Ropade någon ifrån köket.
"Har du kollat i källaren?" Ropade hon och började ta av sig sin jacka. Steg närmade hallen och Fredrika mötte våra blickar.
"Ja, men du hade den väl senast i Augusti när du och Petra åkte utomlands?" Sa Fredrika.
"Jag la den i källaren då." Sa Lovisa och drog av sin jacka och hängde upp den. Hennes mamma suckade och försvann någonstans.

"Ska jag hjälpa dig med jackan?" Frågade hon när hon åter stod vänd mot mig.
"Om jag får en kyss samtidigt." Sa jag, hon funderade en stund.
"Du gillar dina kyssar va? Tänk om mamma eller pappa kommer ut och ser oss då?" Sa hon, jag förstod hennes tvekan över det men ändå. Såklart jag älskade hennes kyssar.
"Då gör de det." Sa jag och satte ena handen i hennes nacke. "Plus det är bara min jacka." Blicken jag fick från henne var lite orolig men hon sträckte de sista centimeterna till mina läppar och började sakta knäppa upp min jacka. Hon tog in handen innanför jackan medans hon bet tag lätt i min läpp.

Jackan gled sakta av mina armar, hon som inte ville kyssas hade istället satt händerna på mina käkar och pressat mitt ansikte närmare henne. Jag la ner mina armar på hennes axlar. Sakta drog handen upp för hennes arm. Min hand snuddade den hand som satt vid min ena käke. Medans jag sakta drog bort hennes hand från där den satt för att hålla den i min släppte hon kyssen. Troligen en av våra topp 3 bästa kyssar om man får ranka dem så. En av mina fingrar strök hennes underläpp jag kände hur hon bet tag i den.
"Aje' det där gör ju ont." Sa jag, det fina leendet var tillbaka.
"Rätt åt dig." Viskade hon och blundade. En tyngd la sig på min ena axel. En tyngd av en haka som lagt sig där och en mun som gav mig en puss på min hals. Tyngden som snabbt försvann och sprang iväg till mot sitt rum.

Dantes perspektiv
21:09
___________________________________

"Hallå Noel, jag tror din tjej kommer nu." Sa jag, Noel ställde sig upp bredvid mig på balkongen och kollade ner till marken där två tjejer gick som höll på att skratta om något. Noel som stod med en cigarett i handen fimpade den snabbt och ropade ett högt "Tjooo Lovisa."

Jag himlade med ögonen och damp ner i soffan där de andra satt. När Noel smitit ut till hallen för att välkomna de andra kollade jag lite nyfiket efter dem. Lovisa såg ju otroligt snäll ut och verkade klicka rätt bra med Noel, men det jag verkligen inte var glad i var ju att det var ju ändå Charlies lillasyster.

// Snälla bli min \\ Noel Flike // ✓ (1)Där berättelser lever. Upptäck nu