24. kapitola

1.1K 51 14
                                    

Shawnovo auto. Představila jsem si výkřik, který pravděpodobně vyšel z jeho úst těsně před tím, než narazil do stromu. Následně sklo, které se vysypalo z oken i předního skla. Pak už jen to, jak se ho záchranáři pokoušeli dostat z auta a naložili ho do sanitky. Operaci, při které bojoval o holý život a stále neměl vyhráno.

Tak moc jsem se bála..

***

Cameron mě a Aaliyah vyhodil u vchodu a pak odjel hledat místo na parkování. Zatímco my dvě jsme se sprintem rozběhly do nemocnice.

,,Dobrý den. Je tu Shawn Mendes?" zeptala jsem se okamžitě. Stále jsem zhluboka oddechovala po běhu. ,,Jste jeho rodina?" přeměřila si mě pohledem žena, která měla na starosti recepci. ,,Ona je jeho sestra" kývla jsem hlavou směrem k Aaliyah. ,,A vy?" odsekla stroze. ,,Přítelkyně." ,,Lituji. Vás k němu pustit nemůžu. Slečno je na operačním sále, ale když chvilku počkáte převezou ho na pokoj 198" pousmála se na Aaliyah. Ta se na mě lítostivě usmála a obejmula mě.

Dřív než ale vůbec Aaliyah stihla udělat krok směrem k pokojům, rozběhla jsem se jako o život. Ta nepříjemná ženská na mě ještě něco řvala ale já jí ignorovala a běžela jsem najít Shawna.

Během chvilky jsem zjistila, že za mnou běží dva doktoři. Já ale nehodlala běžet k pokoji, ale přímo na sál. Co když tu operaci nepřežije a tohle je poslední možnost ho vidět živého?

***

Po pro mě nekonečném běhu jsem doběhla ke dveřím označeným jako operační sál. Vběhla jsem dovnitř, než jsem nad tím stihla jakkoliv přemýšlet. Po tom co jsem ale uviděla jsem si musela zakrýt pusu, abych nevykřikla.

Ležel uprostřed toho celé místnosti napojený na kapačkách a spoustě přístrojů, které jsem ani neuměla pojmenovat. Jeden z lékařů teď očividně zašíval nějakou ránu na jeho břiše. Nebýt rukou, které mě chytly okolo pasu, už bych seděla na zemi. Ale já nechtěla, aby na mě ty ruce sahaly. Začala jsem se vrtět, když se mě pokusily odvléct z místnosti. Když to ale stále nepomáhalo, ohlédla jsem se za sebe, kdo mě to vlastně drží. Cameron. V tu ránu jsem se přestala vrtět a on mě pustil. Rychle jsem se otočila a nechala se obejmout.

Odvedl mě pryč ze sálu, před kterým stáli ti dva doktoři, co za mnou předtím běželi. Oba měli zkřížené ruce na hrudi a už se natahovali, že mě chytnou za paže a odvedou pryč, ale Cameron si stoupl přede mě.

,,Nemůžete ji odvést" zavrtěl hlavou. ,,Ani jeden z vás tu nemá co dělat. Jdeme" zamračil se jeden z nich na Camerona. ,,Já klidně půjdu, ale jí tu nechte, prosím." ,,Myslíte si, že stojíme o to, aby na nás ta ženská z recepce řvala?" rozhodil rukama ten druhý doktor. ,,Tak jim řekněte, že je s ním zasnoubená" pokrčil Cameron rameny a mě se v tu chvíli zastavil čas.

Jednou jsem si chtěla Shawna vzít. Žít s ním spokojený život, mít děti. Usmívali by jsme se na sebe každý den a byli by jsme spolu šťastní.

Ale co když on si tohle nemyslí. Nepřeje si být se mnou, ale jen se mi to bojí říct, protože by mi to zlomilo srdce a on to ví.

A nebo si mě třeba někdy vzít chtěl, ale už nikdy k tomu nebude mít příležitost..

Další kapča 🤙 Předem upozorňuji, že pravděpodobně předposlední 😅 Budu ráda když mi budete do komentářů psát vaše nápady na konec téhle knížky (já už mám konec vymyšlený a nějak to neovlivníte) 😅 Děkuju za každý hlas a komentář 🖤 Mám vás ráda 👑

Bad Reputation 2 (Shawn Mendes) ✅Where stories live. Discover now