7. kapitola

1.6K 75 11
                                    

,,Omlouvám se" ozval se najednou tiše po několika minutách ticha. ,,Za co?" zeptala jsem se s pohledem upřeným před sebe. ,,Za všechno. Za moje chyby" hlesl.

,,Dan?" řekl a já se k němu poprvé za dobu co tu sedíme otočila tváří. ,,Moc mě to mrzí. Chci tě zpátky. Chci, aby Emma věděla, že jsem její otec. Chci vás mít obě u sebe" pousmál se a přiblížil se svou tváří k té mé.

Mezi našimi rty teď bylo jen pár milimetrů a i ty nakonec překonal.

V první vteřině jsem si ani neuvědomovala, že mě políbil. Ihned jak jsem si to ale uvědomila, odtáhla jsem se a Shawn schytal pořádnou facku.

,,Děláš si srandu!?" vyjekla jsem. ,,Ne a za tu facku mi to stálo" ušklíbl se. ,,Nesnáším tě! A víš proč jsem utekla!? Představila jsem si nás dva na místě Laury a Adama! A teď vím, že to byla chyba."Jeho nechápavý výraz mluvil za vše.

,,Nás dva?" vypadlo z něj nakonec. ,,Neřeš to, byl to chvilkový zkrat a už se nebude opakovat. Nikdy" zvedla jsem se a chtěla jsem odejít ale Shawn mě chytl za ruku. ,,Cítíš ke mně ještě něco?" Nechtěla jsem mu lhát a tak jsem přikývla. ,,Jdu za Emmou, promiň" vyškubla jsem se mu a rychlým krokem jsem se vydala zase zpět.

***

,,Tady jsi" usmála se Aaliyah, když mě uviděla. Za ruku držela Emmu. ,,Kde si nechaly mého bratra?" ,,Za chvilku by měl snad přijít, neboj a děkuju" usmála jsem se a vzala si Emmu do náruče. Vypadala docela spokojeně.

Kousek od nás stál Adam s Laurou. Došla jsem tedy až k nim. ,,Promiňte, že jsem pokazila svatbu." Cítila jsem se trapně. Laura mě ale jen s úsměvem obejmula.

,,Nepokazila" usmála se jako sluníčko a před obličejem mi zamávala rukou s prstýnkem. ,,Nic se nestalo, jen jsme o tebe měli potom trošku strach" zamračil se Adam. ,,Vždyť tam se mnou byl Shawn." ,,Právě proto. Minule jste spolu moc nevycházeli" poškrábal se Adam nervózně na krku. ,,Vlastně... Shawn mě políbil a.." začala jsem, ale pak jsem se zasekla. ,,A pak jsem mu dala facku" šeptla jsem. ,,To je jedině dobře" usmál se Adam.

Otočila jsem se. Shawn tam mluvil s několika muži. Také na sobě měli obleky, ale na obřadu rozhodně nebyli. Shawn vypadal nervózně a dost naštvaně. Na pár vteřin se jeden z mužů podíval mím směrem a pak na mě ukázal. Shawn se na mě taky na chvilku podíval a jeho pohled změkl. Pak svůj pohled ale věnoval opět těm mužům. Začali na sebe něco křičet. Netrvalo to dlouho a jeden z mužů dostal od Shawna pěstí přímo do obličeje. Další dva se vydali mým směrem. Adam a Laura už mezitím někam odešli a nikdo si těch můžu nevšímal. V těch oblekách totiž vypadali, jakoby sem docela patřili.

Emmu jsem si přitiskla blíže k tělu a rozběhla jsem se pryč. Měla jsem z nich strach a něco mi říkalo, že za mnou nejdou jen na přátelský pokec...

Okej, tahle kapitola je trošku slabší, ale snad se i tak líbí  😅 Jaký máte názor na ty muže, se kterými se tam Shawn hádal? Co jsou zač? 🤔 Mám vás hrozně ráda ❤ Děkuju za každý hlas a komentář 💕

Bad Reputation 2 (Shawn Mendes) ✅Where stories live. Discover now