Character ask!!

1.2K 44 24
                                    

,,Takže, všichni se posaďte na svá místa!" tleskla jsem hlasitě a všichni se opravdu posadili. ,,Všichni víte kvůli čemu tu dnes sedíte" usmála jsem se a všichni přikývli. ,,Dobře, takže asi můžeme začít" pronesla jsem a uchopila jsem do ruky papír s otázkami.

,,První si dáme otázky na Dan" usmála jsem se na hubenou, hnědovlasou dívku se světle hnědýma očima a ona ke mně obrátila svůj pohled.

,,Jaká byla tvoje úplně první reakce, když si si uvědomila, že si ztratila dceru?" pronesla jsem otázku a alespoň trochu povzbudivě jsem se na ní pousmála.

,,První reakce? Sesypání se na kolena, neschopnost se nadechnout přes vlastní vzlyky. Prostě něco co nechceš zažít " řekla s nepřítomným výrazem a Shawn ji jemně pohladil po rameni. ,,Dozvíme se co ti udělal tvůj otec?" ,,Znásilnil mě, ale myslím, že to už je v knížce zmíněné mockrát " pousmála se trochu falešně.

,,Tak teď trochu odlehčenou otázku.  Jaký účes máš nejraději?" usmála jsem se. ,,No nejčastěji mám vlasy rozpuštěné ale nevím jestli to je úplně můj oblíbený účes" pokrčila rameny. ,,Další otázka.  Co máš na Shawnovy nejradši?" ,,Jeho hlas, úsměv, oči, vlasy.  Prostě všechno" řekla s upřímným úsměvem Danielle.

,,Názor na Camerona?" přečetla jsem z papíru další otázku. ,,Cameron je můj dobrý kamarád. Před pár lety bych řekla spíš nepřítel, ale teď je to člověk, co se mi snaží dost pomoct a je s ním sranda.  Prostě mám Camerona ráda" usmála se Danielle na zmiňovanou osobu.

,,Chtěla by si ještě jedno dítě?" přečetla jsem a opět se mi na obličeji vykouzlil ten lítostivý úsměv. ,,Proč se jí ptáš na takové otázky? Nevidíš, co to s ní dělá?" stihl promluvit Shawn poněkud naštvaně, než vůbec Dan otevřela pusu. ,,No já ty otázky nevymyslela, tak to na mě neházej" zamračila jsem se na něj. ,,To je v pohodě" usmála se Danielle. ,,Chtěla bych ještě jedno dítě, ale ne teď. Je toho na mě moc a kdybych přišla i o tohle dítě, tak nevím, co bych dělala. Ale jednou bych další dítě chtěla" chytla Shawna za ruku a on na mě konečně přestal koukat tím vražedným pohledem.

,,Kdyby přišel někdo lepší než Shawn, byla by si schopná se zamilovat?" přečetla jsem a téměř okamžitě jsem toho litovala. ,,To už si ze mě děláš prdel ne!?" vykřikl Shawn a rozhodil rukama, zatímco Leon vyprskl smíchy. ,,A ty drž hubu!" zařval na něj Shawn s ukazováčkem namířeným jeho směrem. ,,Sedni si. Je to jen otázka" pobídla ho Danielle a on se naštěstí vážně posadil.

,,Pro mě nikdo lepší než on není. Když jsem byla na Floridě, i přes svou nenávist k němu jsem moc dobře věděla, že ho někde uvnitř miluju a nemůžu být s nikým jiným. Skoro určitě bych nebyla schopna se zamilovat do někoho jiného" zakroutila Dan s úsměvem hlavou.

,,Děkuji Danielle.  Teď by jsme si mohli dát otázky na Shawna" podívala jsem se na může sedícího vedle ní.

,,Kde kurva jsi?! Dan tě potřebuje zlato..." ,,Já vím, že mě potřebuje a odešel jsem jako idiot, ale nemůžu říct, kde jsem.  A to zlato se mi líbí.  Jak se ta holka, co tu otázku psala, jmenuje?" uculil se. ,,To ti neřeknu, protože jinak mě čeká bolestivá smrt" kývla jsem hlavou směrem k Danielle, která nevypadala zrovna nadšeně.  ,,Ach jo" povzdechl si a znuděně si podepřel rukou hlavu.

,,Chtěl by jsi další dítě s Dan?" přečetla jsem a zvedla jsem opět zrak k němu.

,,Dan to vystihla přesně. Jednou ano, ale teď určitě ne. Ani jeden jsme se ještě nesmířili s tím, že je Emma pryč a myslím, že to bude ještě chvíli trvat" pousmál se smutně, když si Danielle schovala obličej do dlaní a začala plakat.

Bad Reputation 2 (Shawn Mendes) ✅जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें