15. kapitola

1.4K 65 19
                                    

Rozběhla jsem se a klekla jsem si vedle ní. Brečela a pevně sevřela mojí ruku, zatímco já se tou druhou snažila zacpat ránu, ze které teklo spoustu krve.

,,Zlatíčko neusínej. Zůstaň s maminkou." Dusila jsem se vlastními vzlyky. S nadějí v očích jsem se otočila na Shawna, který stál asi necelé dva metry za mnou. Nic neříkal a jen mě a Emmu pozoroval. Z očí mu teklo pár slz, ale jinak nic nedělal. To stejné i Cameron, který stál kousek od něj. Oba věděli, že tohle je konec, že už to nemá cenu.

,,Emmi to bude dobrý, dobře?" snažila jsem se alespoň trochu zklidnit. ,,Mám tě ráda maminko" zašeptala Emma.

Trvalo to jen několik sekund a ona mojí ruku pustila. Sevřela jsem její křehké tělíčko v objetí. Ucítila jsem dotek na svém rameni. Pootočila jsem hlavu. Shawn.

,,Musíme jít" zašeptal, ale neubránil se pohledu na Emmu v mém objetí. ,,Nenechám jí tady" zavrtěla jsem hlavou do stran. ,,Cameron jí vezme ale teď dělej, není čas na kraviny" řekl, chytl mě za ruku a pomohl mi na nohy. Já v sobě dusila tu chuť ho seřvat. Mezitím přišla i Aaliyah a Leon. Nikdo nic neříkal.

***

Seděla jsem na gauči a hleděla do zdi už asi dvě hodiny. Najednou jsem ucítila, že se vedle mě někdo posadil. Nechtěla jsem se ale otáčet. Jestli to byl on, tak jsem ho nechtěla ani vidět. To on za to může. Zabil jí.

,,Danielle mrzí mě to" zašeptal. Nehodlala jsem odpovídat. ,,Vím, že to je moje chyba, ale nevěděl jsem, že by se tohle mohlo stát"  ozval se po chvíli, kdy bylo mezi námi opět nemožné ticho. ,,Dala jsem ti jeden úkol. Postarat se o ní!" zaječela jsem a Shawn se zvedl z gauče. Okamžitě jsem se postavila taky. ,,Chtěla jsem, aby ses o ní postaral a byl dobrý táta, ale ty jsi neschopný hovado! Nikdy jsem se neměla vracet!" z očí mi teklo nespočet slz. ,,Nesnáším tě! Nesnáším tě!" křičela jsem a mlátila mu pěstmi do hrudi. Netrvalo to dlouho a sesypala jsem se na kolena.

,,Nejsi jediná koho to bolí. Miloval jsem jí, rozumíš?" klekl si vedle mě na zem. ,,Chtěl jsem být dobrý táta, chtěl jsem, aby mě měla ráda" svěsil hlavu. ,,Miluju tě" zašeptala jsem mezi vzlyky, ikdyž už se mi i bez mluvení špatně dýchalo. Okamžitě si mě přitáhl do pevného objetí a začal plakat.

Pláč byl namáhavý a dlouhý a tak se nebylo úplně čemu divit, když jsme usly. Shawn opřený zády o gauč a já hlavou na jeho klíně. Netrvalo to vlastně ale ani tak dlouho a ze spánku mě vyrušily nějaké zvuky. Pak jsem ucítila deku na mích holých nohách. Nenamáhala jsem se ani otevřít oči, abych zjistila kdo to je, protože osoba promluvila.

,,Dobrou noc" hlesla Aaliyah..

Tohle byla jedna z nejhorších kapitol, co jsem kdy psala. Nikdy jsem si nemyslela, že bude tak těžké napsat o smrti nějaké fiktivní postavy 😔 Doufám, že se kapča líbila ❤ Děkuju za každý hlas a komentář 💕

Bad Reputation 2 (Shawn Mendes) ✅Where stories live. Discover now