12. kapitola

1.5K 69 18
                                    

Probrala jsem se v autě. Všechno jsem zatím viděla poněkud rozmazaně a vnímala jsem tak nějak zvláštně. Stihla jsem ale postřehnout, že jsem v nějaké dodávce, mám zacpanou pusu a svázané ruce.

***

Netrvalo to moc dlouho a dojeli jsme na místo. Přišel nějaký muž a z dodávky mě prakticky vyhodil. Zapotácela jsem se, ale nakonec jsem rovnováhu udržela. Chlap mi vyndal z pusy nějaký hadr, kterým jsem jí měla zacpanou a hodil ho zpět do dodávky.

,,Kde jsem?" vypadlo ze mě okamžitě. ,,To za chvilku zjistíš kočko" pronesl a mně se asi zvedl kufr. Mohlo mu být asi dvacet pět, ale jeho hlas byl naprosto nadržený. Bylo mi z něho zle. ,,Opovaž se na mě sáhnout" zavrčela jsem na něj. ,,Na to jsou tu jiní" usmál se, jakoby to bylo naprosto v pořádku. ,,Jdeme" pokynul mi ke dveřím kousek před námi a já ho radši poslechla.

Vešli jsme do domu a on mě někam vedl. Očividně věděl kam. Došli jsme ke dveřím naprosto tmavé místnosti a on mě strčil dovnitř. Tentokrát jsem to už ale neustála, protože jsem o něco nebo spíše o někoho zakopla.

Když si mé oči trochu více přivykly špatnému světlu, poznala jsem v tom schouleném klubíčku na zemi Aaliyah. Když jsem o ní předtím zakopla neprojevila sebemenší znaky života. Teď jsem ale viděla, jak se klepe.

,,Aaliyah" šeptla jsem a pohladila jsem jí po rozcuchaných vlasech. Škubla sebou. ,,Danielle?" zeptala se poněkud zmateně a posadila se.

Teď když seděla, viděla jsem, že toho na sobě vlastně moc nemá. Roztrhané legíny snad všude kde to šlo a tričko, které na ní vyselo jako kus hadru. Pěkné roztrhaného hadru.

,,Danielle!" vyjekla a padla mi kolem krku, když si byla jistá, že jsem to já. Pevně jsem jí stiskla, protože začínala brečet. ,,Všechno bude zase dobrý" zašeptala jsem. ,,Oni.. oni mě znásilnili Danielle" propukla v hysterický pláč. ,,Taky jsem si to zažila, to bude dobrý, slibuju" šeptala jsem dál. ,,Ale oni přijdou znovu. Já už nechci" pronesla mezi vzlyky. ,,Slibuju, že je nenechám, aby ti to udělali znova" hladila jsem jí po vlasech a ona se stále klepala. Nejen vzlyky, ale i zimou. ,,Počkej chvilku" pousmála jsem se a pustila jí ze svého objetí.

Začala jsem si sundavat tepláky a následně i mikinu. Teď byla zima mně, ale na mně mi nezáleželo tolik, jako na té zlomené dívce, která seděla vedle mě na zemi.

Mikinu i tepláky jejího bratra jsem jí podala. ,,Teď bude ale zima tobě" zamračila se a už se chystala oblečení odmítnout, když jsem jí ho vtiskla do rukou. ,,Jen si ho vem" usmála jsem se. Ona už naštěstí dál neodmlouvala a oblékla si to.

Po chvíli přišel ten stejný muž, co mě sem odvedl. Aaliyah se okamžitě schoulila do klubíčka a já jen v Shawnově tričku seděla stále na zemi.

,,Buď v klidu, dneska nejdu pro tebe, ale tady pro kočku" pronesl. V tu chvíli jsem se postavila. ,,Pojď" ukázal ke dveřím. Ohlédla jsem se na Aaliyah a pak jsem se vydala ven.

,,Kam zas jdeme?" povzdechla jsem si. ,,Neměj pořád ty blbý otázky" odbil mě. ,,A můžeš mi alespoň říct, jak se jmenuješ?" zkřížila jsem si ruce na hrudi a zastavila jsem se uprostřed chodby. ,,Jsem Leon" pousmál se, ale pak znovu nasadil svůj vážný výraz a tak jsem se už raději na nic neptala.

***

Dovedl mě do nějaké místnosti a přivázal mě k židli. Když odcházel, měl na tváři lítostivý výraz. Přišel další muž, tenhle už vypadal o něco starší. V rukách si nesl bič, nůž a mobil. V tu chvíli jsem věděla, že je to v háji. Akorát jsem tak trochu nechápala ten mobil.

Přešel ke mně a švihl mě bičem přes stehna. Zubama jsem si zkousla ret, abych nezakřičela a v ústech jsem ucítila krev. ,,Myslíš si, že tě nedonutím křičet? Donutil jsem i tu malou couru, tak donutím i tebe" ušklíbl se. ,,Nemluv takhle o ní" zamračila jsem se na něj. ,,Nebo co?" pronesl a znovu mě praštil bičem přes stehna.

***

Uhodil mě ještě několikrát a pak vytočil jeho číslo. Shawna.

Věděla jsem, že se musím snažit nekřičet a nebrečet, ale nebylo to tak lehký. Stehna jsem měla celé od krve, ruce pořezané. Neskutečně to pálilo a bolelo.

,,Haló?" ozvalo se z telefonu. ,,Hádej koho tu máme ty šmejde" pronesl muž posměšně do telefonu a přiložil mi ho k ústům.

,,Shawne poslouchej mě" začala jsem a následovala rána do už tak zkrvavených stehen. Do očí mi vhrkly slzy, ale udržela jsem se, abych nevykřikla. ,, Hlavně neudělej žádnou pitomost. Řekni Emmě, že si její táta a postarej se o ní, protože teď tě bude potřebovat." Další rána. Stále jsem se ale držela. ,,Moc tě miluju!" zakřičela jsem rychle, protože muž mi telefon sebral od úst...

Napsala jsem tři kapitoly za den, ale vsadím se, že jsem vám to jako správný hajzl stejně vydala až ve středu 😂 Vadilo by hodně, kdyby to někdy bylo i z pohledu Shawna? 😅 Každopádně doufám, že se kapitola líbila a děkuju za každý like a komentář 🙈💕

Bad Reputation 2 (Shawn Mendes) ✅حيث تعيش القصص. اكتشف الآن