2. kapitola

1.7K 66 13
                                    

Byla jsem unavená a tak jsme si šli s Emmou lehnout do mého starého pokoje.

Upřímně je zvláštní být zpátky doma. Vlastně jsem to nikdy na Floridě za domov nepovažovala. Mám to tam ráda, ale tady jsem vyrůstala a vždy tu budu mít svůj pokoj a milující mamku a Adama s Laurou. Ale taky důvod, proč už tu být nemůžu.

Moc dlouho jsem držela svoje pocity v sobě a teď, když Emma konečně usla, mohla jsem se vybrečet. Potichu jsem vzlykala, abych svojí malou dceru neprobudila. Nechtěla jsem, aby věděla, že brečím. Už mě sice párkrát viděla, ale většinou se rozplakala taky. Jednou jsem jí popravdě řekla, že mi chybí její tatínek. Bůh ví, jak to pochopila.

,,Maminko ty pláčeš?" ozvalo se najednou a já si okamžitě pokusila setřít slzy. ,,To nic zlatíčko, spinkej" usmála jsem se falešně a dala jí polibek do vlasů. ,,Dobře maminko, ale pamatuj si, že jsem tu vždycky pro tebe" přitulila se ke mně blíž a následně zavřela oči. ,,Vždyť já to vím, princezno moje" hladila jsem jí po vláskách.

***

Ráno jsem se vzbudila naprosto unavená. Emma už vedle mě neležela. Podívala jsem se na hodiny a zjistila jsem, že je něco po půl desáté.

Rozhodla jsem se, že budu chvíli na mobilu. Projížděla jsem instagram, když mi přišla zpráva.

Laura: Doufám, že už si v Torontu. Chceme tě s Adamem ještě dneska vidět :)

Já: Přijeli jsme včera večer, kdy a kde? :D

Laura: Kolem jedné v té kavárně, kam jsme chodili dřív?

Já: Budu tam :)

Položila jsem mobil a vydala jsem se na snídani dolů do přízemí.

V kuchyni už seděla Emma a spokojeně jedla cereálie s mlékem. ,,Dobré ráno" zamumlala s plnou pusou. ,,Dobré ráno" usmála jsem se na ní.

Popadla jsem z misky s ovocem jablko a sedla jsem si naproti Emmě ke stolu. ,,Nevíš, kam šla babička?" zeptala jsem se jí. ,,Myslím, že říkala, že jde na nákup" usmála se Emma a znovu si vložila do úst plnou lžíci cereálií. ,,Dobře."

***

,,Mami, myslíš, že bych ti tu mohla nechat chvilku Emmu na starosti?" zeptala jsem se, hned jak mamka přišla domů. ,,Nemám s tím problém, ale kam chceš jít?" ,,Adam a Laura mě chtějí ještě před svatbou vidět. Máme se sejít za hodinu v kavárně" poškrábala jsem se nervózně na zátylku. ,,To je fajn. Měli by jste se vidět. Po svatbě přece budeš hned za dva dny odlétat. Je dobře, že tě chtějí ještě vidět dokud máte čas" usmála se. ,,A teď se běž obléknout nebo to nestihneš" popohnala mě.

,,Emmo?" křikla a Emma vzápětí přicupitala do kuchyně. ,,Pomůžeš mi uklidit nákup a udělat oběd?" usmála se mamka a Emma začala horlivě přikyvovat.

Jsem ráda, že první kapitola měla docela úspěch (alespoň pro mě) tak tu máte hnedka druhou 😊 Chtěla bych se zeptat na váš názor na cover téhle knížky ❤ Děkuju za každý hlas a komentář 💕

Bad Reputation 2 (Shawn Mendes) ✅Where stories live. Discover now