Hoofdstuk 27

1K 46 3
                                    

I'M BACK!

Ja oke ben dus terug mocht het niet opgevallen zijn dus een hoofdstuk :) Ik heb ook alle 'aanvragen' voor een rol bekeken en ben ook aan het denken geweest hoe ik iedereen er kan laten inkomen dat kan van familie tot fans gaan of ex-vriendinnen of andere rollen. Dus zul je wel merken wanneer je er inkomt. Sommige rollen zullen iets groter zijn dan andere maar word niet boos als de jouwe wat kleiner is, want doe echt men best om iedereen erin te verwerken en dat is best lastig. Maar goed hier dus het hoofdstuk voor degene die er al in voorkomen veel plezier en voor degene die zichzelf nog niet zien voorbijkomen blijven lezen ;) (geldt ook voor degene die zichzelf al gezien hebben :))

Greeeettttzzzzzzzz _justkeeponsmiling_

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"hoe ver is het nog?" roept kaj "sorry, maar hier is het niet van, bij iedere kleine afstand de scooter te nemen hoor! Trouwens we zijn nog maar vijf minuten aan het stappen ofzo" zegt louise terug "correctie zeven minuten" zeg ik bijdehand en ik krijg een dode blik van louise op me gericht. "Kijk mooiboy we zijn er al" zegt louise dan tegen kaj en neemt haar sleutel uit haar zak en opent de deur. We lopen naar binnen en volgen Louise richting de kelder. We droppen onze spullen en ik hoor de bel gaan "Charel ga jij opendoen? Waarschijnlijk is het Cloé!" vraagt Louise dan "Is goed" zeg ik en loop snel naar de voordeur.

"LOTJEEEEEE!" roept Cloé als ze me ziet en springt in men armen "hahah ik heb jou ook gemist hoor rooie" "jaja het is al goed! Je weet hoe ik over men haar denk, dus begin niet weer!" zegt ze en laat me los. Cloé had haar haar in een dronken bui rood geverfd gewoon om rebels te doen, omdat haar moeder er absoluut tegen was. Het was wel geen slechte zet want het staat haar super goed. Maar ik plaag haar er gewoon graag mee. "Kom waar zijn die hotties van jou waar Louise haar kop maar niet kan over houden?" "hahaha in de kelder" zeg ik maar voor ik het goed en wel besef is ze me al voorbij gelopen richting beneden. Als er maar jongens in haar buurt zijn dan is ze blij. Niet dat ze een slet is want veel vriendjes heeft ze niet gehad, maar ze voelt zich meer op haar gemak dan denk ik.

Ik ga der achterna en als ik binnenkom zie ik dat alle matrassen al bijna klaar liggen "... en lotje kan dan naast Samuel liggen!" hoor ik Sara commanderen. "geen probleem voor mij!" hoor ik hem zeggen en grijnst naar me als ik naast hem ga staan.

"zullen we vertrekken?" vraag ik dan want hier blijven staan heeft ook geen enkel nut. Iedereen gaat akkoord en we lopen weer naar boven.

"Hoe gaan we?" vraagt Dioni dan "Wat dacht je van die twee dingen die aan je benen hangen misschien" zeg ik dan en zie hem.verbaast kijken "gaan we serieus tevoet?" "jep want ik heb maar twee fietsen, plus de luxe om maar tien minuten van de weide af te wonen heeft niet iedereen dus maken we er gebruik van!" zegt louise dan en gaat naast Dioni lopen, ik zie hem knikken en ze beginnen een gesprek. Of met andere woorden Louise gaat haar flirttruckjes bovenhalen. "Weet je wie het ook in zijn hoofd heeft gehaald om te komen?" Vraagt Sara dan "nee maar ik heb zo het gevoel dat jij me dat gaat vertellen!" Zeg ik lachend "Lukas" de lach op men gezicht verdwijnt en ik sta stil waardoor Jai tegen me aanloopt. "Shit kun je niet ..." Ik laat hem zijn zin niet afmaken en begin zelf met praten " hoe bedoel je Lukas, Lukas van Sven of...?" "Ja tuurlijk ken jij nog een andere Lukas misschien?"zegt ze dan en ik voel woede in me opborrelen. "Wie mag die Lukas dan wel niet zijn?" Vraagt Cassius dan "Lukas was een vriend van Sven maar eigelijk doet het er niet toe, de kans dat we hem zien is 1 op de duizend! Komop die weide is super groot, de kans iemand bekend tegen te komen is zeer klein!" Zegt Sara dan en we lopen weer verder. Shit Lukas loopt daar rond en dat voorspeld nooit iets goed.

We lopen nu al een tijdje rond en hebben al een paar artiesten gezien. Omdat het best warm is zijn we op het gras gaan zitten en zijn Dioni en Louise drankjes gaan halen. Als er tussen die twee niets gebeurt dan eet ik men schoen op! Sara, Cloé en ik zitten wat te praten tot ik een wel heel bekend persoon zie voorbij komen "blijkbaar is 1 op de duizend best veel, want kijk is wie daar aankomt!" Zeg ik tegen Sara en ze kijkt om, al even snel heeft ze haar hoofd weer richting ons gedaan en kijkt me vol met angst aan. "Blijkbaar is die niet alleen!" Zegt Cloé dan en ik kijk nog is goed en inderdaad er loopt een meisje naast hem. Ze heeft lang bruin stijl haar en veel te knap voor hem, dat is zeker. Oohja tuurlijk komen ze ook nog is naar hier gelopen! "Wel wel wie we daar hebben 'de sletjesclub'" zegt die als hij bij ons is. "HA moet jij zonodig zeggen, trouwens hoeveel heb je dat arme meisje betaald om hier met jou te komen rond paraderen want uit eigen wil met zo een lelijkerd rondlopen kan gewoon niet!" Zegt Louise fel als ze komt aanlopen "ik dacht al dat ik iemand misten" zegt Lukas dan " Het kleine mormel met de grote mond was nog niet aanwezig!" Zegt die spottend en ik zie dat ze woedend wordt. Dit komt nooit goed denk ik in mezelf "kom Lukas doe jezelf en je meisje ,als ze dat dan al is want echt gelukkig ziet ze er niet uit, een plezier en ga weg!" Zeg ik snel in de hoop dat hij het doet. Ik zie hem twijfelen maar dan doet die het toch.

"Oke wat een rare gast was dat?" Zegt Jai "hoe kan die zo een chick vastrijgen?"vraagt Kaj dan en hij kijkt hun na. "Om op jou vraag te antwoorden dat was dus Lukas en ik zou je er niet teveel meer van aan trekken want die gast is gewoon niet goed in zijn hoofd! En Kaj dat lukt hem sneller dan je denkt, hoe hij het doet snapt niemand, maar het lukt bijna altijd!" Zegt Sara, ze knikken en gaan weer verder met hun gesprek alleen Kaj draait zich nog een keertje om om te kijken naar die twee, hij ziet dat meisje precies wel zitten. Veel succes voor hem, een meisje dat uit een relatie komt met een van die kwallen is een emotioneel wrak, kijk maar naar mij!

Kaj:

Dat meisje was best wel knap hoezo zou zij met zo iemand gaan, ze zou beter passen bij iemand zoals ik! Wacht zei ik dat nu, iemand zoals ik? Nuja het is wel waar, misschien spot ik haar wel zonder hem en kan ik erop afgaan. Wacht is ze dat niet daar aan die bar "eeuh jongens ik ben even wat te drinken halen" zeg ik en wil rechtstaan "Is dit misschien niet goed genoeg voor meneer van der Voort?" Vraagt Dioni dan en geeft me een bekertje met cola in, ik pak het aan en drink het in een keer leeg "zo nu blij?" Vraag ik en sta nu wel recht en loop richting de bar, ik ga naast haar staan en ze kijkt me aan "Hej ik ben Kaj" zeg ik en steek men hand uit "Arienne" zegt ze zachtjes en schud men hand.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kan ik je helpen?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu