hoofdstuk 10

1.2K 45 4
                                    

Samuel:

Zonder dat ik het besef kom ik dichter bij Charlotte. Maar dan voel ik twee handen op men schouders en een simpel zacht kusje op men wang. Ik moet toegeven ik had eerder iets anders in gedachten. Maarja beter als niets, nu heb ik haar zachte lippen ook gevoeld maar dan alleen op men wang. "Dag sam" zegt ze nog met die schattige glimlach van haar en dan gaat ze naar binnen. Ik sta nu voor een gesloten deur en zucht diep. Ik draai me om en ga weer richting men auto.
Ik stap in en zie door een raam een schim van twee rondspringende personen. Ik glimlach en vertrek naar mijn huis.

Charlotte:

Ik kom binnen en krijg meteen een ontvangstcomité van Louise en men moeder, soms is ze echt gewoon nog een tienermeisje. Ze sleuren me naar men kamer en bevelen me om alles te vertellen, ze staan te springen voor het raam en het ziet er zo grappig uit dat ik niet meer bijkom van het lachen. Ik vertel alles nu ja bijna alles, ze hoeven ook niet alles te weten. "En hebben jullie gekust?" Vraagt Louise dan. "Nee" zeg ik droog "hoezo nee je vind hem toch leuk?" Vraagt Louise verbaast "misschien maar wilt dat zeggen dat ik hem meteen moet kussen?" "Inderdaad meisje laat hem maar wachten " zegt men moeder en verlaat de kamer. Ik haal men make-up weg en verander men kleedje in een makkelijke jogging en een shirtje dat eigenlijk van mijn broer is maar "toevallig"in mijn kast is terecht gekomen, met andere woorden ik heb het ingepalmd zonder dat die het weet. Ik ga in men bed liggen en luister naar het gezeur van Louise over hoe dom ik kon zijn om Samuel niet te kussen. Ze kan zeggen wat ze wil maar ik heb wel een topavond gehad en met die gedachten en met een glimlach val ik inslaap.

Samuel:

Ik kom thuis aan en ga naar binnen. Ik zie men ouders nog voor de tv zitten en loop naar ze toe en begroet ze "Hej mam" "dag jongen" "Hej pap" "Samuel". Ik ga bij ze zitten en kijk mee naar de televisie. "En hoe was je date?" Vraagt men moeder dan geïnteresseerd "best wel goed eigenlijk" "je moet ze maar eens komen voorstellen" zegt men vader dan "er is nog niets officieel het was maar gewoon een date hoor" men moeder en vader staan recht en men vader gaat al naar boven "dat komt nog allemaal wel, slaapwel Samuel" zegt men moeder en geeft me een kus op men hoofd "slaapwel" zeg ik nog en begin een beetje te zappen op de tv. Zou Charlotte al slapen? Ik besluit haar nog snel iets te appen. 'Ik wou even zeggen dat ik het super gezellig vond en ik hoop dat we snel nog een keertje afspreken :)' ik verzend het en ga dan ook naar boven en men bed in.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kan ik je helpen?Where stories live. Discover now