Hoofdstuk 9

1.3K 50 3
                                    

HALOOOTJES lezertjes ;)

er is een klein 'foutje' gebeurd, het hoofdstuk dat voor dit hoofdstuk moest komen staat voor het 'tussendoortje' dus mocht je niet kunnen volgen moet je hoofdstuk 8 opnieuw lezen

Alvast bedankt aan iedereen die het boek leest en moeite heeft gedaan om te reageren en te vote. Het geeft mij echt een boost om verder te schrijven. Dus het zou zeer leuk zijn mochten jullie dat blijven doen :)

Veel plezier met hoofdstuk 9 ;)

Greeeeeetttzzzzzz _justkeeponsmiling_

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Charlotte:

We zijn net terug thuis aangekomen. Ik eet snel iets en ga samen met Louise naar boven. Ik douche me en laat de warme stralen over me heen glijden, het zorgt ervoor dat ik me een beetje ontspan want ik heb best wel zenuwen voor straks. Ik stap uit de douche en droog me af men haar doe ik in een handdoek zodat het sneller droogt en ik doe het ondergoed aan dat ik heb klaargelegd. Ik doe toch nog een handdoek rond mij, wie weet wie kom ik tegen en ga naar men slaapkamer waar Louise op me wacht. Ze trekt me op een krukje en laat me erop zitten. "Zitten en zwijgen" beveelt ze me ik doe maar wat ze zegt anders kom ik er niet levend uit denk ik. Ze haalt de handdoek uit men haar en droogt het nog een beetje. De krultang had ze al opgezet en zet dus losse krullen in men haar. Als ze dat gedaan heeft spuit ze denk ik een halve spuitbus haarlak leeg op men haar en begint ze aan men make-up. "Shit" "wat is er wat heb je gedaan?" Vraag ik paniek. "Niks niks calm down, maar je had beter eerst je jurkje aangedaan" "mooi gerijmd maar te laat" zeg ik en lach. Als ze gedaan heeft helpt ze mij om veilig in het jurkje te raken zonder men haar helemaal in de war te doen of dat men make-up uitloopt niet dat het veel speciaal is gewoon mascara en een beetje oogschaduw. Ik doe men hakken aan en bekijk me in de spiegel "zo zo wie zijn hart ga jij stelen deze avond?" Ik draai me om en zie Lukas, ik ren naar hem toe wat best moeilijk is op die hakken en knuffel hem. "Wat doe je hier?" "Het eten op men studio was op dus kom kijken of ik hier nog iets vind" ik knik en begin te lachen "maar zo te zien moet ik iemand de grote broer-waarschuwing geven aan jou outfit te zien" "de grote broer-waarschuwing?" Vraag ik al lachend. "Als hij je pijn doet leeft hij niet meer" antwoord Lukas droog en ik kijk hem aan "jij gaat Samuel geen schrik aanjagen begrepen!" Ik zie hem grijnzen maar voor ik nog iets kan zeggen gaat de bel. Ik voel men hart kloppen in men keel, ik geef Louise nog snel een knuffel, neem men tasje en ga naar beneden. Ik zie Samuel tegen David praten en dan kijken ze allebei naar mij. "Jullie vangen vliegen" zeg ik al lachend, ik geef Samuel een knuffel en hij pakt men handen "je ziet er prachtig uit" zegt hij met een glimlach. Ik voel mezelf blozen en bedank hem. "Zullen we?" Vraagt hij dan aan me en ik knik. We lopen naar de parking en hij leidt me naar een auto "heb jij een rijbewijs dan?" Vraag ik verrast "hoe oud schat je me dan?" Vraagt hij me lachend "18?" "Bijna ik ben 19" ik knik en hij doet de deur van zijn auto voor me open "wauw een echte gentleman" zeg ik met een glimlach waarvan hij ook moet lachen. Ik stap in en hij doet de deur weer toe. Als Samuel ook is ingestapt start hij de motor en rijd weg.

Heel de rit lang praten we over vanalles en nog wat. Het is precies of ik Samuel al jaren ken en dat is alles behalve het geval. We komen aan en hij doet de deur weer voor me open. Ik glimlach en stap uit. "Welke film wil je zien?" "Ik laat de keuze volledig aan jou over" "okee wacht hier" ik knik en weg is die. Als hij eindelijk terug komt heeft hij twee kaartjes vast "en welke is het geworden?" "Zul je wel zien" zegt hij met een grijns "kom op zeg het gewoon" "no" "Samuel zeg het nu maar gewoon" hij komt dichter en fluistert "nee " in men oor de manier waarop die het deed kreeg ik gewoon rillingen van op men rug maar in de positieve vorm. Ik kijk hem nep boos aan waarvan hij moet lachen. Ik kijk naar de kaartjes die hij nog steeds in zijn hand heeft en probeer ze subtiel te pakken te krijgen maar hij heeft me al door en steekt zijn hand in de lucht waardoor ik er helemaal niet meer bij kan. Ik kijk weer nep boos maar lang hou ik het niet vol en begin te lachen. We lopen de zaal binnen en gaan zitten.

Als de film is afgelopen lopen we weer naar de auto en voel ik Samuel zijn hand tegen de mijne aankomen "heb je het niet koud?" Vraagt hij dan aan me "valt wel mee" antwoord ik en ik voel een arm om me heen slaan en ik kijk hem aan. In zijn ogen zie je van die kleine glinsteringen waar ik hoe langer hoe meer kan naar kijken.

We komen aan bij de auto en we stappen weer in. We rijden nu al een tijdje en ik hoor men favoriete liedje op de radio. Zonder het te vragen zet ik het iets luider en begin zachtjes mee te zingen. Dan hoor ik Samuel ook meezingen, wauw zijn stem, hij kan echt super goed zingen. Serieus is er iets wat deze jongen niet heeft misschien?

We komen weer aan bij mijn thuis en we stappen uit we lopen naar de voordeur. Nu is er zo een moment dat je in alle romantische films ziet, de jongen en het meisje nemen afscheid van een geweldige date en kussen elkaar. "Ik vond het echt heel gezellig" zeg ik "vond ik ook" en ik zie weer zijn perfecte glimlach. "Ik denk dat ik maar is naar binnen ga" ik zie hem knikken en hij komt dichterbij...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kan ik je helpen?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu