Hoofdstuk 33

1K 39 8
                                    

Louise:

En de rust is wedergekeerd, iedereen is nu naar huis wat betekend ik kan aan de opruim beginnen, een van men favoriete bezigheden ook, not! Na een uur is eindelijk alles weer proper en besluit ik naar boven te gaan. Ik loop door de gang en zie dat de deur van mijn slaapkamer open staat op een kiertje. Huh ik had die toch toegedaan? Ik loop naar binnen en zet men laptop aan. Ik draai me om en kijk naar men bed. Een roos? Wat doet die nu hier? Ik pak hem op en zie dat er nog een briefje bij ligt en begin het te lezen. 'Ik hoop je snel weer te kunnen zien, liefs Dioni x'

Liefs Dioni... Liefs Dioni ... Het blijft maar in men hoofd rondspoken. Zou hij me ook leuk vinden dan? Waarom word liefde altijd zo moeilijk als je ouder wordt neem nu vroeger, vroeger ging je gewoon naar die persoon toe en 'vroeg je het aan'. Nu niet dat hij dat zo moet doen want dat is echt kinderachtig maar een beetje duidelijkheid is best wel handig. Wat moet ik nu doen? Hem bellen? hem een berichtje sturen? Vertrekken naar Nederland om te zeggen dat ik hem leuk vind. Zie je me daar al staan? Hej Dioni ik vind je leuk... Hij zal me graag zien komen, nu ja wie weet wel eh als hij me die roos geeft. Ookal komt hij sowieso uit de tuin. Het is dat hij die moeite ervoor deed.

-een week later-

Charlotte:

"Kom je nog of blijf je daar liggen piekeren over zometeen?" Vraag ik aan Louise, gister stond ze ineens aan men deur, ik me vereerd voelen omdat ze me mist en dus op bezoek komt. Kwam ik iets later tot de conclusie dat ze eigelijk gewoon Dioni wou zien. Wel dan heeft ze verschrikkelijk veel geluk dat er vandaag een optreden gepland is. Sam weet wel dat we komen maar normaal gezien weet Dioni nog van niets. "Ik blijf piekeren" zegt ze droog "en daarom ben je ook naar hier gekomen, komop Louise wees geen seut en kom gewoon mee!" "Dat zeg je gewoon omdat je naar je lover wilt! Stel nu dat Dioni me eigelijk toch niet leuk vind dan sta ik daar leuk!" "Ja en daarom legt die ook een roos op je bed en komt die aan mij vragen wat je van hem vind! Ik meen het als je nu niet uit dat bed komt dan zeg IK het tegen Dioni! En trouwens ja ik wil naar sam!"zeg ik geïrriteerd "wat ga je dan tegen Dioni zeggen?" Vraagt ze dan "dat je hem wilt zoenen tot de vonken eraf springen! Dus kom nu maar mee of ik doe het ook echt eh!" "Oh gaan we dreigen" "dag Louise" zeg ik droog en loop de deur uit, binnen een minuut staat ze toch bij me. Leer mij men mijn beste vriendin niet kennen.

"Jij gaat je kop houden tegen Dioni!" Roept ze achter me aan en staat na twee seconden naast me. "Die bal ligt volledig in jou kamp" zeg ik uitdagend en stap de auto in want 'taxi David' wou ons absoluut brengen. Mij hoor je niet klagen allesinds.

Aangekomen bij het domein staan er echt al verschrikkelijk veel meisjes en dat allemaal voor die vijf clowns. Ik stuur snel naar Sam dat we er zijn en krijg iets later als antwoord dat we gewoon naar de backstage moeten komen en dat hij daar op ons wacht.
"SAMMM!" Roep ik blij als ik hem zie en spring in zen armen. Hij draait een paar rondjes met me en terwijl zoen ik hem. Ik hoor Louise kuchen "ja ik sta hier ook nog" zegt ze dan "Dioni zit binnen" zegt sam droog en ik schiet in men lach. Hij zet me weer neer en geeft Louise ook nog een knuffel. Hij pakt men hand vast en dan gaan we naar de rest toe "ej Dion, er is hier iemand voor je" zegt sam en trekt me mee de bank op. Als Dioni, Louise in de deuropening ziet staan stopt die meteen met praten en gaat hij voor haar staan, na 15 seconden staan ze nog steeds zo en ben ik het beu zie. Dus loop ik naar ze toe en leg hun armen zo dat ze knuffelen. Zo blijven ze zeker een minuut staan "Dioni zometeen plak je nog aan der vast!" Roept Jai "of die het zo erg zou vinden!" Zegt kaj dan en we beginnen te lachen buiten hun twee, ze laten elkaar akward los en kijken elkaar blozend aan, die twee zijn zo schattig eh mochten ze nu maar aan elkaar toegeven dan was het een stuk makkelijker geweest. "Jongens zijn jullie klaar voor jullie m&g?" Vraagt een man van de organisatie die in de deuropening staat. Ze knikken en ik krijg nog een kus van Samuel. Ze lopen met de man mee en Louise komt naast me zitten met een big smile.

Dioni:

We lopen mee met die man van de organisatie en komen aan in een grote ruimte. "De meisjes zitten al binnen, veel plezier jongens!" Zegt de man en hij loopt weg. We lopen naar binnen en er staan 8 meisjes voor ons. Meteen lopen er drie naar mij toe, ze stellen zich voor als Jeela, Sascha en Maioni. Ze zijn niet verkeerd ofso daar niet van maar Louise blijft toch in men hoofd zitten niemand is zoals zij, ik steek het op dat Vlaams accent anders kan ik het gewoon geen plaats geven wat er is met haar dat me zo aanspreekt. Als ik met hun op de foto ben geweest gaan ze alweer weg en komen er twee andere aangehuppeld. Twee zeer grote fans zo te zien want ze hebben hun armen vol met zijn naam erop. Ik vraag om hun namen "Bibbienne" zegt de ene, "Samia" zegt de ander en ik ga ook met hun op de foto. Als hun blij weglopen komen er nog drie aan "Tessa" zegt het eerste meisje en ik neem een foto met haar "Amber" zegt de andere en ook met haar ga ik op de foto. Als laatste meisje komt stelt ze zich ook voor "Bieke" "Hej jij bent van België niet?" Vraag ik aan der ze knikt en glimlacht. Automatisch denk ik aan Louise, zie je het is dat accent gewoon. "Wie vindt jij het leukste?" Vraag ik aan der " ik vond jullie allemaal wel leuk maar het meeste Jai" zegt ze en ik glimlach. "Wel hij is nog singel" zeg ik al lachend en ze begint ook te lachen. "Dames, het is tijd voor de jongens om te gaan optreden" zegt de man die ons net ook naar hier heeft gebracht. We nemen afscheid van ze en gaan dan mee met de man.

Ik zie Louise en Charlotte al wachten aan het podium. We doen nog snel een soundcheck en wachten dan tot de begintune begint. Ik zie Charlotte Samuel nog een kus geven en voel iemand tikken op men schouder "succes Dioni" zegt Louise en ik krijg een glimlach op men gezicht, ze geeft me nog een knuffel en ik draai men gezicht om om haar een kus op haar wang te geven. Blijkbaar heeft zij dezelfde gedachten en doet ze hetzelfde waardoor onze lippen elkaar raken. "Sorry" zegt ze blozend en ik hoor de jongens joelen achter ons. "Is niet erg" zeg ik en dan hoor ik dat de muziek start, we gaan klaar staan en dan begint het optreden.

Charlotte:

De jongens zijn bezig aan hun voorlaatste liedje en Louise en ik hebben besloten om terug naar de kleedkamer te gaan "ik moet naar de wc, ga jij maar alvast naar binnen" "is goed" zeg ik en ga de kleedkamer binnen. "Wel wel wie we daar hebben ons sletje" "wat doen jullie hier? Vraag ik als ik me omdraai en Lukas en Sven voor me zie. "Schatje toch ik heb je toch gewaarschuwd niet dan?" Zegt Sven grijnzend "wel kijk, wat is dit hier" zegt hij als die een mes bovenhaalt en Lukas de deur sluit "wat ben je van plan?" Probeer ik stoer te vragen ookal ben ik doodsbang "kleine meisjes die niet luisteren moeten boeten" fluisterde Lukas in men oor en duwd me op een stoel, hij bind men handen vast en Sven komt achter me staan met het mes tegen men keel. "Wat ga je mij vermoorden? Dan heb je niets meer weet dat goed" "ow gaan we een beetje stoer doen? Wel we hebben een keuzen eigelijk en ik zal hem aan jou laten ofwel jij ofwel die homo van je" zegt hij en duwt het mes nog iets harder tegen men keel. Ik voel de tranen in men ogen komen maar ik hou me sterk "weet je we zullen het je makkelijk maken" zegt die dan. Ik voel zen ruwe lippe op de mijne en dan een scherpe snede door men keel heen, ik val op de grond en hoor ze nog de deur open maken en weglopen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kan ik je helpen?حيث تعيش القصص. اكتشف الآن