Kapitel 24

614 13 0
                                    

"Deal med Ludde" svarade jag efter en stund.
"Kejjjj" sa han innan det förblev tyst.

Nästa dag!

Filmen gick smärtfritt, och Noel hade vunnit Ludwigs förtroende. Jag förstod verkligen inte hur filmkvällen skulle hjälpa honom förstå att Noel var en bra kille, men jag brydde mig inte.
Mina ögon öppnades sakta, och det första jag såg var Noel. Hans vackra hår och rosa läppar.
"Jag har sagt det innan, och jag säger det igen" ropade Noel, fortfarande med ögonen stängda.
"Vad?" frågade jag.
"SLUTA. Stirra på mig när jag sover" sa han.
"Du sover ju inte" svarade jag envist.
"Jag gjorde" sa han irriterat.

Jag satte mig upp i sängen för att sedan gå upp och gå på toa.
"Du får inte gå" sa Noel strängt.
"Jag gör som jag vill" trotsade jag med.
"Nej"
"Det är mitt hus" , sedan ställde jag mig upp utan att han brydde sig. Det första jag gjorde när jag låst om mig var att kolla mig i spegeln. Håret var överallt så det löste jag med att snabbt kamma igenom håret. Nu såg man inte så hemsk ut.

Snabbt gick jag på toa, tog lite parfym och gick ut igen. Nu hördes det röster från Luddes rum, så jag antog att han tagit med sig de andra killarna med. Inne i mitt ganska stora rum fanns ingen Noel. Aja han var väl på nedervåningen. Det var ändå mest skönt för då kunde jag byta om och allt ifred. Jag valde att ha på mig en gul och vitrandig t-shirt med ett par slappa jeans.

När jag satte mig på sängen efter att allt var klart hörde jag hur någon eller några bråkade, eller iallafall var väldigt arga på varandra.
"Jag är ingen dålig människa. Jag kan ta hand om och skydda din syster" hördes Noels röst svagt genom rummet. Såklart. Såklart det var mig de bråkade om.
"Du är ingen bra människa. Du borde släppa henne, okejj!!" hördes Luddes röst starkare. Jag antog väl att han skrek eller något.
"Vad vill du att jag ska göra då?" frågade Noel.

"Försvinn ur hennes liv, okej?" svarade han efter en stund. Faaan. Jag avskydde Ludwig.
Jag hörde steg som sakta gick ner för trappan. Noel lyssnade på Ludwig. Det var inte likt honom. Noel gjorde inte så. Han kämpade för vad han ville. Kanske var han inte tillräckligt intresserad för att säga emot?

Lova mig, att du stannar || Hov1Where stories live. Discover now