✴Q and A: Answers✴

1.6K 44 30
                                    

Pov Diethe

"Jongens, kom eens: we hebben een heleboel brieven gekregen!" roep ik.
"Oeh, allemaal fans!" grijnst Justin, wat hem een stomp van Kyle oplevert.
"Wow, zo veel vragen!" stamelt Sophie.
"Laten we ze maar snel beantwoorden dan," stel ik voor.

-----------------------

Vraag van LoicNottetLoverAyla :

• Kyle en Justin: geen vraag ofs maar PERFECTSTE CUTIES EVER😂❤ Ps: luister naar Loïc, voor als je t nog ni door had ik ben mss wel een klein beetje heel grote fan, heel misschien, klein beetje, heel veel, zoiets ja

Jus: Dank je wel, jij bent ook heel schattig ;)
Kyle: Oh, ik ken hem!
Di: Voor wie hem niet kent, hier een link van zijn deelname aan Eurosong: https://www.youtube.com/watch?v=G48p8eNhnd8

---------------------


Vragen van witte_sneeuw :

Justin: Wat vind je het leukste aan Kyle?

Ondanks dat het een grote brombeer is, is hij eigenlijk een echte schat. Hij is heel beschermend, vooral tegenover mij, en er is niemand die ik meer zou vertrouwen dan hem. Hij is eerlijk, betrouwbaar, en door hem kan ik het beste uit mezelf halen. Als ik één iets zou moeten kiezen, dan is het misschien dat hij altijd schattig glimlacht nadat hij met zijn ogen rolt.

Wat vind je van Justin Bieber?

Shawn is en blijft mijn nummer 1 Canadees, maar mijn naamgenootje zijn muziek is ook niet slecht ;)

• Kyle: wat vind je het leukste aan Justin?

Hij is een ontzettende flapuit en kan soms wat egoïstisch zijn, maar eigenlijk geeft hij ongelooflijk veel om zijn familie en vrienden. Hij zou altijd iemand boven hem plaatsen, zelfs zijn vijanden. Justin is altijd vriendelijk tegen iedereen en zal altijd zijn best doen om anderen te helpen. Ik ben ook helemaal weg van zijn prachtige blauwe ogen en schattige sproetjes. Er zijn te veel dingen die ik leuk vind aan hem, ik kan er niet echt eentje uitkiezen.

Wat vind je van Shawn Mendes?

Dat Justin er te veel naar luistert. Al moet ik toegeven dat ik het de laatste tijd steeds minder erg vind als In my blood weer eens op de radio te horen is.

Aan mij: Hoe ben je op dit verhaal idee gekomen?

Ik was al een tijdje bxb boeken aan het lezen en het leek me leuk om dat ook eens te proberen, aangezien er nog veel taboe is rond homoseksualiteit. Ik ben eigenlijk random begonnen aan het eerste hoofdstuk (for real, H1 en H2 bedacht ik om 3u 's nachts en schreef ik uit de dag erna op de bus 😂) en had nooit verwacht dat dit boek zo zou aanslaan. Met mijn hoofdpersonages hoopte ik 2 normale jongens te creeëren, elk met hun eigen typische karaktertrekken, die elkaar vonden.

Wat is jou favo karakter?

Aaargh dit is echt een lastige vraag hahaha. Ik denk Justin en Kyle samen, omdat ik altijd spontaan begin te glimlachen als ik een hoofdstuk herlees en bij een schattig stukje tussen die twee aankom. Justin is een personage waarin ik mijn humor verwerkt heb, dus als ik echt moet kiezen, dan denk ik Justin. Of misschien toch Kyle...? Pfff, wat doe je me aan met deze vraag? 😂

But you're a guy? (bxb)Kde žijí příběhy. Začni objevovat