✴Hoofdstuk 4✴

4.3K 171 185
                                    

Pov Justin

Slaperig open ik mijn ogen. Mijn wekker maakt zoals elke ochtend een vrolijk geluidje. Ik heb opeens heel veel zin om dat ding uit mijn raam te smijten. Ik kijk naast me en zie dat Kyle al op zijn gsm zit.
"Goeiemorgen..." mompel ik met een schorre ochtendstem.
"Morgen..." bromt Kyle.
Zo, iemand hier heeft last van een ochtendhumeur...

Kyle staat op en wandelt naar de badkamer. Ik open de gordijnen en zie dat het onweer voorbij is. De lucht is lichtroze en de zon schijnt een beetje. Ik neem mijn gsm en check enkele berichtjes.

|Soph🌹
Hey, hoe ging het groepswerk?

Jus😝|
Goed, Kyle is blijven slapen

|Soph🌹
WAT? HOEZO? WAAROM?

Jus😝|
Door het onweer
Hij was vriendelijk daarnet, maar nu is hij weer zijn humeurige zelf...

|Soph🌹
Komt wel goed x
Ik ga me klaarmaken, tot zo, doe het safe 😜

Ik grijns even om de idiote opmerking van mijn vriendin. Typisch haar om aan zo'n dingen te denken.

"Justin, de badkamer is vrij."
Kyle staat in de deuropening met enkel een handdoek om zijn middel. Doet hij dit om mij te pesten ofzo? Ok, Jus, niet kijken naar de waterdruppels die langzaam over zijn gespierde borstkas lopen... Of naar zijn haar, dat op zijn voorhoofd plakt... Vooral NIET aan denken...

Soms haat ik mezelf.

Kyle begint zijn kleren aan te trekken, dus ik haast me naar de badkamer. Wanneer ik ook klaar ben, ontbijten we en fietsen we samen naar school. Kyle heeft al die tijd geen woord gezegd, en ik durf eerlijk gezegd geen gesprek te beginnen. Stel je voor dat hij nog chagrijniger wordt dan dat hij nu al is. Voor zover dat nog mogelijk is.

We komen als eerste van de groep aan op school. Beetje voor beetje komen de anderen ook toe. Wanneer ik een zoete geur van aardbeien achter me ruik, weet ik meteen wie er achter me staat. Vanessa. Blond geverfd haar, bruine ogen en wil elke jongen die ze ziet in haar bed krijgen, waaronder mij dus. Ze slaat haar armen om mijn nek en drukt zich tegen me aan, mijn hoofd tegen haar borsten. Ik duw haar snel van me af. Wanneer zal dat mens eens begrijpen dat ik haar niet wil? En wanneer zal ze zich eens wat minder kleden als een slet? Waarschijnlijk nooit, wat jammer toch. 

"Justiiiin, babe, kom je naar mijn feestje vrijdagavond, ja toooch?" zeurt ze.
"Ah, kom op Jus, we zijn al een tijdje niet meer naar een feestje geweest," zegt Chris.
"Vooruit dan maar..." zucht ik.
"Aaaah, wat lief van je!" kirt Van.
Ik leg snel mijn hand op haar mond wanneer ze me probeert te zoenen.
Ok, nu heb ik er genoeg van.

"Vanessa, stop! Laat me verdomme met rust! Ik ben niet geïnteresseerd in jou! Wanneer the fuck ga je dat eens in zien?" roep ik uit.
"Ik zal nooit stoppen, babe. Jij en je nieuwe vriendje daar, jullie zullen allebei wel in mijn bed belanden," sist ze zacht, zodat enkel ik het kan horen.
Ik werp snel een blik op Kyle. Ze moet verdomme met haar vuile klauwen van hem blijven!

"Nou, tot vrijdagavond dan hé, bye bye!" grijnst ze.
Daarna loopt ze kontschuddend weg. Kyle staart haar na, of liever gezegd: staart haar kont na. Shit, hij mag haar niet leuk vinden! Ziet hij nu niet dat ze gewoon uit is op seks? Ik wil nog aan Kyle zeggen dat hij beter uit Vanessa's buurt kan blijven, maar de bel verpest dat plan.

~~~

Het is vrijdag, 20 uur. We hebben met z'n allen afgesproken bij Julian, want hij woont het dichtst van de zaal waar het feest is. Ik ben al bij Julian, net als Kyle en Chris. Natuurlijk zijn het weer de meiden waarop we moeten wachten.

But you're a guy? (bxb)Where stories live. Discover now