17. Bölüm - Yaramaz ama bir o kadar da çekici bir kedi

1.9K 168 85
                                    

**Evde yemeğe gelen amcamlar, kuzenlerim falan var ama ben bölümün son kısmını da düzenleyip atıyorum eh yorumu hak ettim bence dkfvnfkvn

Neyse medyaya bakabilirsiniz, şarkıyı ficle bağdaştırdım. İyi okumalar, bebeklerim ♥**

not: bir yerden sonra yazıyı wattpad kalınlaştırdı düzeltemedim. Değişen bir şey yok aynı okumaya devam edin lütfen.

**** (LUHAN)

Gözlerimi yavaşça açtığımda ışık yüzünden birkaç kez kırpıştırmak zorunda kalmıştım. Etraf aydınlıktı ve bu da demek oluyordu ki çoktan sabah olmuştu. O anda saatin kaç olduğuna bakabilmek için kolumu kaldırdığımdaysa vücudumun çıplaklığını fark edip büyük bir aydınlanmaya başladım.

Tanrım! Biz Sehun ile dün gece resmen SEVİŞMİŞTİK BE!

Yaşadığım farkındalık sayesinde başımı sol tarafıma çevirdiğinde Sehun'u orada bulamamıştım. Evet, burada değildi ama ben seviştiğimizden adımın Luhan olduğu kadar emindim. Tabii yine de garantilemekte fayda var düşüncesi ile yorganı kaldırıp çıplak bedenime ve dağınık yatağa baktım. Bununla beraber aklıma tüm o sevişme sahnelerimiz de dolarken aksini düşünmem pek de mümkün olmuyordu zaten.

Dün gece tüm netliği ile kafamın içinde canlanırken kendimi elimi ağzıma götürerek gülerken bulmuştum. Çünkü hem gece hem de şu anda yaşadığım hisler öylesine güzeldi ki kaslarım benden habersiz bir şekilde hareketleniyordu işte.

Daha önce defalarca kez kız erkek fark etmeden epey kişiyle sevişmiş hepsinde de kendimi tatmin edecek kadar zevk almıştım. Ama Sehun ile olan... Şu ana kadar yaşadıklarım içinde açık ara en iyisiydi diyebilirdim. Sanki onun işi buymuş, asıl hayata gelme amacı benimle saatlerce sevişip müthiş bir zevk vermekmiş gibiydi.

Onunla öpüşürken, elleri bedenimde gezerken ve yeri geldiğinde dudaklarını inlememi sağlayacak kadar beni hassaslaştırırken kendimi olabilecek en iyi yerde hissetmiştim. Ta ki tamamıyla bir bütün olup, onu baştan sona hissedene kadar... Tam da o anda benim için daha iyisinin olamayacağının, bundan daha öte bir sevişme yaşayamayacağımı anında anlamıştım. Herkesle olandan çok daha farklı ve özeldi.

Böyle farklı hissetmemin asıl sebebi neydi emin değildim ama Sehun'un bunda etkisinin büyük olduğunu anlamamak için aptal olmak gerekirdi. Biliyordum ki aynı performansla bir başkası olsaydı bu denli hissetmezdim. Çünkü o Sehun'du. Görseli öyle bir şeydi ki insan yalnızca baktığında bile tahrik olabilirdi. Ve ben onu tüm ihtişamıyla çıplak bir halde kendi bedenim üzerinde bulmuştum. Hatta içimdeyken, terli vücuduyla hareket ettiğinde olduğundan çok daha da seksi gelmişti gözüme.

Ama sanırım bu sevişmeyi asıl özel kılan ona karşı hissettiğim etkilenmeler, çekimlerdi. Daha önceki deneyimlerim sadece gözüme çekici gelen insanlarla olmuştu. Ama Sehun ile çekiciliği bir yana birbirimizden fazlasıyla etkilendiğimiz için bu kadar kısa sürede sevişmiştik. Zaten düşündüğümde her fırsatta birbirimize daha da çekilirken bunun olması kaçınılmaz olandı. Sadece ilişkimiz çok yeniydi ve sanırım biraz erken gelişmişti. Ama ne yapalım? Birbirimize karşı koyamamak, fazlasını istemek bizim suçumuz değildi.

İçimde bu durumun getirdiği mutlulukla beraber gerindiğimde tekrar yan tarafıma baktım. Acaba Sehun şu anda neredeydi ki? Duş falan alıyor olabilir miydi? Muhtemelen öyleydi ve ben de onu duştan çıkana kadar yatakta bekleyecektim.

Ama biliyordum ki bu bekleme süresinde tamamen çıplak olmak beni rahatsız edecekti. Bu yüzden de yorganın içinden çıkıp koltuğun üzerine düzenli bir şekilde konulmuş iç çamaşırımı altıma geçirdim. Muhtemelen Sehun, gece etrafa attığımız kıyafetlerimizi benden önce kalktığında toparlamıştı.

SASAENG'S NEWSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin