11. Bölüm - Öldürmeyen acı güçlendirir

2.1K 196 106
                                    

**Bu güzel cover'a da mutlaka bakın çünkü hem sözleri hem de duygusu bölümle uyumlu *-*

Ve şey eğer ben sizi bölüm atarak mutlu ettiysem siz de yine çok çok yorum yaparak beni mutlu edebilirsiniz eheh

İyi okumalar ♥ **

"Şu demek... Tüm gece boyunca düşünecek bol bol vaktim oldu ve bazı kararlara vardım. İnsan yanında rahat ettiği biriyle birlikte olmak ister. Ve ben de ailem ile menajerim dışında... Sadece senin yanında rahatım. Bu yüzden de sana bir teklifte bulunacağım." Gözlerini kapatıp açtıktan sonra derin bir nefes alıp beni şoka sokan o cümleyi kullandı. "Sevgilim olur musun, Luhan?"

"Ne?" Şaşkınlıktan irileşen gözlerimle aniden söylediğimde o da tekrar derin bir nefes almıştı.

"Duydun işte. Sevgilim olmana ihtiyacım var. Aynı zamanda bu şekilde yalnızlığımı bir süre olsun hissettirmeyecek birine de öyle ve o kişi senden başka kimse olamaz." Duyduğum tüm bu beklenmedik şeylerden sonra Sehun'un yüzüne bir süre boş boş bakmıştım. Çünkü öyle bir şey söylemişti ki var olan tüm kelimelerimi tüketiyordu. Söyleyecek bir kelimeyi bırakın verecek bir tepki dahi bulamamıştım.

Ciddi olamazdı, değil mi? Yok canım! Sehun, koskoca Oh Sehun bana çıkma teklifi etmiş olamazdı. Muhtemelen söyledikleri benimle dalga geçip aynı zamanda oyunculuğunu bana kanıtlamaya çalıştığı cümleler olmalıydı

Sehun'un yüzüne baktığım o süre boyunca ne diyeceğimi bilmediğim için oldukça sessizdim. O da en az benin kadar sessizdi ama sebeplerimiz epey bir farklıydı. Benim aksime Sehun, benden iyi ya da kötü bir tepki beklediği için bir şey söylememişti. Evet, benden bir şeyler bekliyordu ama ben bu cümleler karşısında ne yapabilir ya da tepki verebilirdim ki? Ne düşüneceğimi bile şaşırmışken tepki vermek benim için çok zordu.

Ama bence tüm bunlar kötü bir şakaydı. Gerçek olması için ortada hiçbir sebep yokken şakadan başka bir ihtimal olması çok zordu. Ve dahası diğer seçenekler saçmaydı da.

Bu yüzden de sonunda tepki verebilecek bir kıvama gelip aniden kahkaha atmaya başladım. Benim kahkahalarım bulunduğumuz bu durumu gerçekten komik bulduğum için yüksek sesli çıkarken ifadesiz bakma sırası da Sehun'daydı.

"Komik şakaydı, Sehun." Yüzümdeki gülümseme ile beraber söylediğimde onun ciddi bakışlarında bir değişim olmamış aksine kaşları biraz daha çatılmıştı.

"Şaka değildi, Luhan." Sanki kahkaha atmam onu kızdırmış gibi bir ses tonuyla söylediğinde ben de gülümsememi sildim. Şu anda, tüm bu söylediklerinde, ciddi miydi yani? Gerçekten de benden onun sevgilisi olmamı mı istiyordu?

"Se-Sen ciddi misin? Eğer değilsen... Bu iş komik olmaktan çıkıyor, Sehun. Bilesin. Oyunculuğunu üzerimde daha fazla deneme." Olası bir ihtimal olarak rol yaptığını düşündüğüm için sert bir uyarıda bulunduğumda o da bıkkınlıkla gözlerini devirmişti.

"Sana ciddi olduğumu söyledim. Sevgilim olmanı istiyorum. Bunun nesi bu kadar anlaşılmaz?" Daha fazla dayanamadığı için sesini yükselterek beni bu sefer gerçekten de ciddi olduğuna inandırdığında ben de titrek bir nefesi içime çektim.

Bu nasıl olabilirdi? Sehun'un bunu istemek için aklından ya da içinden geçenlere anlam veremiyordum. Acaba... Bana aşık olmuştu da o yüzden mi bu teklifte bulunmuştu? Ya da benden daha farklı cinsel beklentileri mi vardı, bilmiyordum.

Hiçbir şey anlamamıştım. Gerçekten de 2 gündür olan bitenden bir bok anlamıyordum. Sehun'un aklındakileri, istediklerini, tavırlarını... Evet, zaman zaman ondan etkilendiğim gibi onun da benden etkilendiğini düşündüğüm oluyordu ama bu kadarı da çok fazla değil miydi? Bence fazlaydı. Çünkü sevgili olmak çok başka bir şeydi. Bir ilişki iki insanın birbirine karşılıklı bir şeyler hissetmesiyle olurdu ama biz birbirimize karşı bir şey hissetmiyorduk. Ufak tefek etkilenmeler böyle bir şey için yeterli değildi.

SASAENG'S NEWSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin