30// Beni öpmeni.

2.7K 95 13
                                    

Bölüm @kitapKurduBeyza80 için. Yorumların oyların için çoooooook teşekkürler benim çok konuşan tatlı okuyucum :D ^_^

-Evren'den-

"Alev?" dedim kapıyı açtığımda, büyük bir şaşkınlıkla. "Sen?"

"Selam Evren," dedi kızıl saçlarını arkaya atarak. Ardından yapmacık bir şekilde gülümsedi. Doğal olsa, yüzünü makyaj kovasına batırmasa aslında hoş, tatlı bir kızdı.

"Selam." dedim onun aksine, normal bir şekilde gülümserken. "Geç," diyerek kapının önünden çekildiğimde içeriyi gösterdim. Köşede ayakkabılarını çıkardı ve çantayı ayakkabılığa asarak salona girdi. Evin mimarisi az çok benziyordu Ilgın'ınkine. Ondan zorlanmamıştı.

"Önemli bir şey mi var?" dediğimde kafasını iki yana salladı. "Yok," beklentiyle gözlerimin içine baktı. Daha çok bir şeye muhtaçmış gibiydi.

"Evren," dediğinde efendim demek ister gibi garip bir hareketle kafamı salladım. "Ben seni özledim." koltuktan kalkıp, bordo, normal boydaki şortunu ve beyaz tişörtünün üzerine giydiği siyah-gri gömleğinin yakalarını düzeltti. Kısa mesafeyi kapatıp yanıma gelip oturdu ve şortunun rengindeki yanaklarıyla bana baktı.

Gözlerimin içine. Nasıl diyorlardı? Kızlar arasında... yavru köpek? Evet! Yavru köpek bakışlarını atıyordu.

"Ya bak," dedi başını öne eğip elleriyle oynarken. "Sen... sen beni öptün ya," dediğinde hiçbir şey demeden gözlerine bakıyordum. "Bakma bana öyle, zaten söyleyemiyorum. Zorlaştırıyorsun," dediğinde bakışlarımı Alev'in kalktığı koltuğa sabitledim. Derin bir nefes aldı. "Evren sen beni öptüğünde hissettiklerimi kimsede hissedemiyorum." dediğinde başı iyice eğilmişti. Neredeyse boynuyla birleşecekti.

Popüler Beşli || Düzenleniyor.Kde žijí příběhy. Začni objevovat