1//Popüler Beşli

39.2K 390 23
                                    

"Ilgın hazır mısın?" demekten ciğeri solmuş Efe'yi yaklaşık yirmi falan dakikadır aşağıda bekletiyordum. Kesinlikle bana içinden küfürler yağdırmış olmalıydı. Telefonumu masadan alıp aşağıya indim.

"Nihayet (!)"

Efe'ye çok sıkıldıysan beklemeseydin canısı bakışımı attığımda güldü. Masmavi gözlerine gülüşü ve kokusu eklenince ortaya çıkan mükemmellik bir kızı Efe'ye aşık edebilecek türdendi. Ki bu böyleydi, okulun popüler beşlisinin en yakışıklı çocuğu Efe'nin peşinde hep kızlar dolanırdı ancak Efe hiçbirine yüz vermezdi.

"Gitmiyor muyuz?" dedim ve devam ettim "Mira ve Emre neredeyse burada olurlar." Bu kural böyleydi. Her sabah Mira ve sevgilisi Emre -popüler beşlinin üçüncü ve dördüncü üyesi, aynı zamanda okulun en yakışan çifti- beni ve üvey kardeşimi -evet beyler bayanlar, yanlış duymadınız Efe benim üvey kardeşim- almaya gelirdi. Beşinci üyeyle yani Doğu'yla okulun önündeki bankta buluşurduk.

Bugün lise 4'ün 2. dönemi başlıyordu. Bu dönem kimseye af yoktu. Herkes kime saygı duyacağını öğrenecekti.

Ilgın Kaya, Efe Erkan, Mira Arslanoğlu, Emre Polat ve Doğu Can Demir. Eğer Varol Koleji öğrencisi iseniz; bu beş ismi asla unutmayın!

Popüler Beşli || Düzenleniyor.Where stories live. Discover now