21//Ben 16,5 yaşındayım.

4.1K 123 16
                                    

Hiç mi hiç anlayamadığım bir şekilde, ilerlemesi gerekirken, Popüler Beşli "Genç Kurgu: #714". Sağlık olsun diyelim :D Teşekkür ederim :D

Multimedia: Lucy Hale-Road Between ve Ilgın'ın giydikleri.

Hataları mazur görün lütfen sınav haftamdı üstüne iki gece üst üste bölüm yazıp bu sabah birde dersaneye gidince kazan gibi bir kafayla yazdım kelimenin tam anlamıyla, hepsi için şimdiden özür diliyorum. Yorumların, oyların artması dileğiyle :D

İyi okumalar;

Kapıyı sertçe kapattım ve yalandan birkaç kere öksürdüm. Emre hafif uykusundan sıyrılırken anlamayan gözlerle bana baktı, ardından gözleri irileşti ve Mira'yı dürtmeye başladı.

"Mira, uyan." Mira homurdanarak kafasını yastığa gömdüğünde "Mira! Uyan!" diye bağırdım. Sıçramasıyla yataktan aşağı düşecekken Emre onu yakaladı ve düşmesini engelledi.

"Ya siz hayırdır?" diyerek tek kaşımı kaldırmaya çalıştım, ama sadece çalıştım. Kaldıramadım ve yüzüm uzaylı gibi oldu. Çünkü Ilgın olmak bunu gerektirir.

Emre "Anlamadım." dediğinde, üstlerini göstererek "Bardak mardak her şeyi de devirmişsiniz artık, kardeşim yapacak burayı buldunuz ya. Yavaş gelin." dedim.

"Yavşak yavşak konuşma," dedi Emre ciddiyetle. "Mira'nın sakarlığı tuttu o kadar."

"Sende sakarlığından faydalanarak onu-" sözüm çok çirkin yerlere gidecekti, tabi Mira kıçını yırtarak "Ilgın!" diye bağırmasaydı. Emre gözlerini devirdiğinde dil çıkardım. "Ne bok yediyseniz yediniz, şimdi odamı terkedin." dedim ve göz kırptım. "Ama Mira kalabilir." Mira yatakta dönerken Emre ayaklandı ve yerdeki tişörtünü alıp "Kurumamış bu ya." diye söylenerek üzerine geçirdi. Kapıdan çıkarken ona en yapmacık gülümsememi yollayıp Mira'ya yerdeki pufun üzerine duran yastığı fırlattım.

Popüler Beşli || Düzenleniyor.Where stories live. Discover now