5.Bölüm:He Is Killer..

6.7K 312 22
                                    

Sonunda tüm gücümü toplayıp , oldukça (!) düzenli yatağımdan kalktım. Beynim sürekli saçma hayaller üretmekten iflas etmek üzereydi ve vücudumun istediği üç ey vardı;

Uyumak, uyumak ve uyumak.

"Sam biliyorum, uykun var ama tatlım artık dışarı çıkmalısın."büyük annemin ince ve titrek sesi kulaklarıma iliştiğinde yüzümü üstün körü ovuşturdum. "Tatilini oturarak tüketme.

"Tamam , belki biraz gezebilirim." dedim onu geçiştirmek için.Tabii ki de gezmeycektim o kadar yorgun hissediyordum ki sanki ölüm yavaşça beni buluyordu.

Küçük adımlarla camın yanından geçerken , pencereleri ardına kadar açmadan önce ağaçların arasından görünen Jared'ın evine uzaktan baktım. Gözlerim onun bal rengi gözlerini bulduğunda ilk düşündüğüm Jared'ın evinde ne işi olduğu idi.

Hızla pencereyi açmaktan vazgeçip küçük bir kısmını da kapattım. Almam gereken bir intikam vardı.

Hırsla dolabıma ulaştım ve üstüme bir hırka aldım.Sabah giydiğim şeylerin beni üşütebileceğini plana koymuştum .Sanırım yirmi metre gibi uzaklıktaki bir yere gitmek için düzgün bir üsttü o kadar hızlı üşümezdim. Değil mi? Cebime telefonumu sıkıştırdıktan sonra , sekerek merdivenlerden indim. Dış kapıdan çıkmadan önce büyük anneme haber verdim.

"-Ben çıkıyorum büyük anne."Onun onayını duymadan kendimi dışarı attı.Ayağımdaki ayakkabıları bağlamak için nazikçe eğildim ve bağladım.

Hazır olduğuma inandıktan sonra koşarak ilerlemeye başladım. Sanki hiç zamanım yokmuş gibi hissediyordum .Evden sarı saçlı bir uzaklaşırken yüzümü buruşturdum ve dudaklarımı ıslatarak evin önünde durdum .Daha yeni kapanan kapıyı  yumrukladım.

Kapı bir kaç saniye içinde açıldığında açan Jared şaşkınlıkla bana baktı.

"Ne istiyorsun?"Soğuk sesi kalbime klima koymuş gibi bir his verdiğinde sinsice sırıttım.

"Sadece öcümü alıp bir kaç soru soracağım."Sakinliğinden taviz vermeden beni içeri davet etti.İçeri girdiğimde iğrenç dağınıklıktan ; kız ile ne yaptığını anladım. Yüzümü buruşturup sundurmada durdum.

"Neymiş bakalım bu öç dediğin şey? "Dalga geçti ve öç kelimesini söylerken havada parmaklarıyla tırnak işareti yaptı.

"Kıa ve acılı bir şey."Psikopatça sırıtırken dizim ile erkekliğine sert ve oldukça acı verecek bir tekme attım. (acidimi Jensen Jared Negrat akakajdnd Jensen in tam ismi bu bu arada ) Yerde iki büklüm dururken gülümsedim.

Dışarıdan oldukça korkutucu göründüğünü biliyordum.

"Bu beni satmaya çalıştığın için salak!"Diye kükredim "Bir daha bunu yapmaya çalışırsan seni polise veririm, emin ol geçmişimizi hatırlamam bile!"

Arkamı dönüp gitmeden önce durdum.Gözleri acıdan yaşarmıştı bunu bunu hakkettiğini düşünürken dudaklarımı ıslattım.

"Sorularıma düzgünce cevap ver yoksa daha hızlısını vururum."Önceden önlemimi aldıktan sonra ona doğru eğildim

"Neden beni ona verdin?"Tedirgince kafasını salladı.

"Bunu söyleyemem."Korkakça etrafa bakındı ve fısıldadı."Beni öldürür."

Kaşlarımı çattım. Umuyordum ki yalan söylüyordu.

"Neden sattın dedim!"Yeniden üsteledim.

"Söylemeyeceğim seni aptal sürtük! Senin attığın birlerce tekme onun bir yumruğunun yanında küçük dokunuşlar gibi kalır."Bu sefer kükreyen oyken titrediğimi hissetmiştim .Ondan fazlasıyla korkuyordu.

Senden Korkmuyorum..(Justin Bieber Fanfiction)Where stories live. Discover now