20: Između đavola i dubokog plavog mora

588 22 1
                                    


Pesma: Cecilia Krull - My life is going on

"Jedina razlika između gluposti i genijalnosti je što genijalnost ima svoje granice."

___________________________________________

Tri godine ranije,
Centralna ustanova kazneno-popravnog zatvora okruga Los Anđelesa

Elenor

Ja sam uvek tamo gde je mrak i to je suština celog mog života.

Kao i svako ko se nalazi u mom životu.

Dokazano je da svako ko se uđe u moj život na kraju završi povređen. Bilo da je hteo da uđe u moj život ili je na silu uveden. Jedna od tih osoba je Bruk. Moja cimerka i jedina drugarica -kako u zatvoru tako i u životu.

Ja se ne sećam da sam ikada imala prijatelja. Naravno, bili su tu Ofelija i moj brat, Blejk i Ašer dok nije poginuo - ali oni su bili moja ekipa. Umrli bi za mene, kao i ja za njim. Ali Bruk je bila nekako drugačija. Nije bila u svetu kriminala klasičnom kao mi.

Ona je završila ovde jer je dugo godina bila zlostavljana kako psihički tako i fizički, seksualno od strane svog dečka kojeg je zbog toga ubila na spavanju. Ugušila ga je.

Bruk nije bila jedna od onih koje znaju da se bave borilačkim veštinama. Zapravo nije znala u opšte i nije želela to. Ja sam par puta pokušavala da je nagovorim da je naučim da se bori ali ona to nije htela. Rekla je: "Ne volim krv. Ne volim nasilje. Gadim se toga." Ja sam je pitala šta će uraditi ako neko bude nasrnuo na nju, a ona je odgovorila da će stvar prepustiti sudbini. Naravno da sam na to odgovorila: "Sudbina je sranje. A ja na verujem u sranja. Ja kreiram sopstveni život."

Zašto ovo pričam? Zato što je Bruk jednog dana ubijena u zajedničkom kupatilu. Pocepana joj je plućna maramica i u ambulanti je utvrđeno da je imala unutrašnje krvarenje. Ugušila se u sopstvenoj krvi.

Na prvi dan njene smrti bila sam rastrojena. Neko je ubio moju jedinu drugaricu i moraće da plati za to. Sreća i da sam saznala ko je u pitanju.

Iz poverljivih izvora sam saznala da je Brukin ubica, devojka iz užeg kruga Opasne Džejd. Ona mala crnokosa prgava devojka koja me je streljala pogledom kada sam pre godinu dana prišla Opasnoj sa zahtevom da uđem u krug. Grejna.

Nisam znala zašto je ubila Bruk, ali sada nije ni bitan razlog. Bitno je to da je Bruk mrtva i da ja ne mogu ništa da uradim povodom toga osim da je osvetim.

Zato mi je kao kec na desetku palo kada je Opasna Džejd pala u samicu. Pobila se sa ženom iz susednog kruga i završila na seda dana u samici. To mi je dalo dodatni plus zbog čega je Grejna ostala bez vođe na par dana i nije imala podršku.

Došlo je vreme za kupanje.

Prvo smo išle nas prvih dvadeset na kupanje pa smo se tako smenjivale. Ja sam još uvek bila u krugu Džejdinom pa sam bila među prvima da se tuširam. Čak sam imala i više vremena.

"Skvik, skvik. Cičala je kada sam joj nabila koleno u plućno krilo. Crkla je kao pile", prokomentarisala je Grejna kada sam prošla pored nje. Bila sam gola, kao i sve devojke u kupatilu koje su se tuširale. Ja sam upravo završila dvominutno tuširanje kada je ona to rekla kada sam je zaobišla.

To je bila provokacija.

Znala sam da je Grejna ubila Bruk zbog mene. Da bih ja napravila grešku, pokušala da osvetim Bruk i na tom putu umrem. Odnosno budem ubijena od strane Džejd.

The Mafia Princess: The ReunionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum