Gerçekler

3.3K 170 58
                                    

Düşünsene, bir gün beni soruyorsun, aldığın cevap başın sağolsun...

Şarkı Önerisi;
Reynmen- Ela 💟

Rehanın Ağzından:

8 gün olmuştu. Tam 8 gündür hiçbirinden haber alamıyordum. Elçin, Behzat ve Esen kaçırılmıştı. Kim neden kaçırmıştı onları bilmiyorduk. Yaşıyorlar mıydı bilmiyorduk. Telefonum tekrar çalmaya başlamışken hızla açtım.

"Haber var mı?"

"Maalesef oğlum. Arıyoruz hala"

"Baba kim olabilir? Kim neden kaçırır onları ya!?"Elimi sert bir şekilde masaya vurdum.

Batu ellerinde olan bakışlarını bana çevirdi.

"Ah bir fikrimiz olsa"

"Ömer amcalar ne zaman geldiler oraya?"

"Geçen hafta perşembe günü. Haberi alınca beni aradılar. Sonra gelme kararı aldılar ve geldiler işte" Derin bir nefes bıraktım.

Sonra ellerimi burun kemerime attım. Bir haftadır uyumuyordum. Uyuyamıyordum.

"Tamam baba, bir haber alırsanız haber verin" Telefonu kapatınca ellerimi yüzüme attım.

Bir haftadır yoklardı.

Kaçırıldıkları Gün...

Sabah Batu artık işe gitmem gerektiğini söyleyerek uyandırmıştı beni. Başta inat edip kovsamda sonra haklı olduğunu fark edip hazırlanmıştım. Evden çıkınca evlerinin önüne bakmıştım. Behzatın arabası kapının önündeydi. Büyük ihtimalle kızların arabalarıyla gitmişlerdi.

Bende arabama binerek hızlı bir şekilde şirkete vardım. Ama şirkette bir şeyler yolunda değil gibiydi. İçimi bir huzursuzluk kaplamıştı. Sekreterim Hasan ben odama girer girmez telaşla içeri girmişti.

"Hasan ne bu kadar acele olan?"

"Reha bey öncelikle özür dilerim ani bir giriş yaptım ama -"

"Sadede gel Hasan" Hasan bir süre suratıma baktı dik dik.

Sonra

"Reha bey bu paket size geldi. Ve öyle dosyaların vesaire konulduğu pakede benzemiyor. Ve biraz önce tüm hissedarlarınızı aradık ama hiçbiri telefonlarını açmıyor. Ortalığı hemen velveleye vermek istemedik. Lakin içimizde bir kurt yeniği var" Hasanın söyledikleriyle kaşlarımı çattım.

Çıkarmış olduğum ceketi koltuğa fırlatıp Hasandan paketi aldım. Paketi yırtarcasına açınca içindeki şeyleri görmemle şok oldum. Behzatın,Esenin ve Elçinin elleri kolları bağlı, dağılmış bir halde oturuyor olduklarını gördüm. En dipte de ufak bir poşet vardı. Kalbim o kadar hızlıydı ki. O kadar korkuyordum ki.

Küçük pakedi titreyen ellerimle açtım. İçindekiler kanımı dondurmuştu. İçinden, kahverengi- Elçinin saç rengiyle aynıydı- bir tutam saç çıkmıştı. Mavi, bir yeri kanlı kumaş parçası çıkmıştı. Ve üzerinde EsBeh yazan kolye çıkmıştı. Esenindi bu kolye de. Resimlere bakınca Behzatın üzerinde ki tişörtün mavi olduğunu görmemle

"Kim lan bu orospu çocuğu!?" diye bağırmam bir oldu.

"Kurye getirdi Reha bey. Sorduk ama bilgilerin ellerinde olmadığını söyleyerek gitti" Paketin içinde başka bir şey var mı diye baktım.

Ama bu kadardı.

Şimdi....

Ellerimi saçlarıma atıp derin bir şekilde oflarken kapı çaldı. Ayağa kalkıyorken Batu dizime bastırdı.

Sen ve Ben Değil! BİZ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin