Eskiler

4K 219 58
                                    

Senin kalbin kötülük dolu. Allah gönlüne göre versin de başın beladan kurtulamasın fesat yelloz!

Şarkı önerisi;
Demet Akalın- Çalkala 💗

Rehanın Ağzından:

Elçin gidiyordu. Tam peşine takılmıştım ki Nil önümde durdu. Nile ters bir bakış atıp devam edecektim ama nereye gidiyorsam oraya geçiyordu. Elçine gitmemesi için bağırmak üzereyken dudaklarıma yapıştı. Olayı idrak eder etmez ittim Nili. Elimin tersiyle dudağımı sert bir şekilde sildim.

Camdan Elçine bakınca taksiye biniyor olduğunu gördüm. Koşsamda yetişemezdim artık. Arkamı dönüp Nile baktım.

"Amacın ne senin!?"diye bağırınca herkesin bakışı bana döndü.

"Özledim seni"deyip sarıldı bana.

Suratımı ekşitip omuzlarından tutup ittim.

"Özleme beni Nil! Şimdi mi aklın başına geliyor?! Tam ben mutluyken, mutlu oluyorken mi beni özlediğin aklına geliyor?!"

"Reha-"

"Ulan 2 sene önce sana yalvarırken nerdeydi aklın?! Ayrılmayalım diye yalvardım sana ben! Ama sen ayrıldın! Ve sonra noldu?! Seni başka biriyle öpüşürken yakaladım!"

"S-sen gördün mü?"

"Ayrılmamızın üzerinden 1 saat bile geçmemişti! Niye şimdi karşıma çıkıyorsun!"

"Unutamadım seni çünkü!"diye bağırdı oda.

Yüzüme samimiyetsiz, alayla dolu bir gülümseme yerleştirdim.

"Ben seni unutalı çok oluyor ama Nil. Benden durabildiğin kadar uzak ol olur mu?"deyip ceketimi alıp masaya bir miktar para bıraktım.

Gözleri dolmuş olan Nile son kez bakarak kafeden çıktım.

Batunun Ağzından:

Öldü olarak bildiğim insan şu an kollarımın arasındaydı. Simayla çocukluktan beridir tanışıyorduk. O zamanlar tabi aşk nedir, sevgi nedir bilmezdik. Lise 3 e geçince ikimizde birbirimizden hoşlanmaya başladık. Ben o zamanlar çok korkuyordum. Simaya açılmayı hep düşünmüştüm.

Ama redder diye korkuyordum. Sonra birgün Simayın arkadaşı bana Simayın beni sevdiğini söyledi. O gün açılma kararı aldım ve açıldım. Sonra sevgili olduk. Çıkmaya başladık. 6 ay kadar çıktıktan sonra Simaydan kimse haber alamadı. Simayın babası da bir iş adamıydı. Fidye için kaçırılacağı aklımıza geldi.

Düşüncemizde yanılmamıştık. Kaçırılmıştı ama babasının düşmanları tarafından. Sonra görüntülü aradılar babasını. Gözümüzün önünde Simayı vurmuştu adam. Simayın kanla yere yığılışını, acı dolu inlemelerini herşeyi görmüş, duymuştuk. Sonra yakılmış bir ceset gönderdiler. Simay sanmıştık.

O olaydan sonra uzun süre kendime gelememiştim. Simayın babası dayanamayıp intihar etmişti. Annesi ise rehabilitasyon merkezine yatırılmıştı. Bende psikolojik destek almaya başlamıştım. Kendimi toparlayabilmiştim. Simayı görünce ise yaşadığım şeyler aklıma geldi.

"Senin vurulduğunu gördüm ben Simay. Nasıl olur da-"

"Anlatacağım aşkım. Her şeyi anlatacağım"deyip kokumu içine çekerek öptü.

Sonrasında Nillerin oturduğu masadan kalkarak başka bir masaya oturduk. Garsona kahve siparişi verip birbirimizin elini tuttuk.

"Anlatacak mısın artık?"dedim gülümseyerek.

Sen ve Ben Değil! BİZ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin