Kavga

5.5K 255 84
                                    

Yaptığı o kadar iyiliğin, tek bir hatada unutulduğunu görünce, insan ister istemez uzaklaşıyor... En yakınlarından bile....

Şarkı önerisi;
Ziynet Sali- Hadi Hoppalara 😻

Elçinin Ağzından:

Reha beni eve bırakıp gitmişti. Salondan ses geliyordu. Anahtarımı sepetin içine atıp terliklerimi giydim ve salona geçtim. Sıraç yabancı sinemaya bakıyordu. Hiç sevmezdim. Hiçbir şey söylemeyip odama çıkmaya başladım. Sıraç film izlerken rahatsız edilmekten nefret ederdi çünkü. Benimle film izlemeyi o yüzden sevmezdi. Ben çok soru sorardım.

Odama gelince çantamı köşeye bırakıp kendimi yatağa attım. O kadar çok yorgundum ki. Hemen uyumak istiyordum. Geri kalkıp pijamalarımı giydim. Sonra makyajımı silip kendimi uykunun o minnoş kollarına attım.

🌅🌄

Alarmımın nefret ettiğim sesiyle araladım gözlerimi. Yine okul vardı bugün. Gitmeyi istemiyordu canım. Ama daha ilk haftalarda gitmemezlik yapamazdım. Ayağa kalkıp popomu kaşıyarak banyoya gittim. Günlük işlerimi halledip çıktım. Dolabımdan bugün için birşeyler seçtim.

Giydim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Giydim. Saçlarımı da kalemle dağınık bir topuz yapıp çantamla beraber aşağı indim. Sıraç kahvaltı hazırlıyordu. Benim geldiğimi görünce

"Bir günde sen kahvaltı hazırlayacak mısın acaba? Çok merak ediyorum" kıkırdayıp yerime oturdum.

Tabağıma birkaç birşey koyup onları yemeye başladım. Sıraç önce dik dik bana baktı. Sonra da ayağa kalkıp tabağıma birşeyler daha koydu. Çiğnemekte olduğum lokmayı yutup

"Sıraç hepsini yiyemem"dedim sadece.

"Elçin iyice zayıfladın. Kendini biraz olsun zorla. Yiyebildiğin kadarını ye. Defne teyzeleri söz verdim sana iyi bakacağım diye. O nedenle ye. Bende gidip üzerimi değiştireyim"diyerek son kez bana bakıp odasına gitti.

Bende tabağıma koyduklarını yiyip krem rengi şişme montumu giydim.

"Sıraç ben çıkıyorum"diye bağırdım.

"Tamam, bende 10 dk ya çıkarım okulda görüşürüz" dedi.

Araba anahtarımı alıp çıktım. Arabaya biner binmez şarkı açtım hemen. BTS- DNA çıktı. Evet Armyim ayol. Neyse konuyu değiştiriyorum. Okula gitmek için sürüyorken mahallenin başında tanıdık bir araç gördüm. Kaşlarımı çatıp arabanın kima ait olduğunu hatırlamaya çalıştım. Ama kendimi daha fazla zorlayamadan Reha çıktı.

Kaşlarımı düzeltip gülümseyerek arabayı Rehanın yanına sürdüm. Onun yanına gelince arabayı durdurdum ve indim. Yanına gülerek gittim.

"Ya sen ne arıyorsun burda?" Kızmış gibi yaptı.

"Ben o kadar yanına geleyim senin, sabah şekerimi almak için o kadar yol kat edeyim, sen bana ne arıyorsun burda de. Oldu mu şimdi?"

Sen ve Ben Değil! BİZ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin