Uyku

3.1K 177 63
                                    

Aşırı kıskançlar olarak işimiz zor...

Şarkı Önerisi;
TWİCE- Ohh Ahh 🤎

Elçinin Ağzından:

Saat gece 3 olmuştu. Gözlerimi açık tutacak gücüm kalmamıştı. Ama Reha hala gözlerini dahi kırpmadan televizyona bakıyordu. Kalkalım deyince de reddediyordu. Derin bir nefes vererek

"Reha yalvarıyorum artık kalkalım. Lütfen ya"

"Yarın pazar zaten Elçin. Evdeyiz" yerimden hışımla kalktım.

"Ya yarın pazar diye de kendimize niye acı çektiriyoruz ki?!"

"Acı çeken kişi sensin Elçin. Ben gayet iyiyim"

Suratıma dahi bakmıyor, sadece televizyona bakıyordu. Koltuktan kalkarak

"Ne bokun varsa ye. Simay görüşürüz"deyip kapıya ilerledim.

Hiç sesini çıkarmamıştı. Sinirden ve uykudan gözlerim dolmuştu. Dışarı çıkıp kendi evime gittim dimdirek. Kapişonlumun cebinde ki anahtarla kapıyı açtım. Ve kapıyı sert bir şekilde kapattım. Ayağımda ki terlikleri fırlatarak odama çıkıp kendimi yatağıma attım dimdirek. Sonrasında 3 dakika bile geçmemişti ki uykuya teslim oldum.

Rehanın Ağzından:

"Kıza niye öyle davrandın Reha?" Simaya da bakma gereksinimi duymadan

"Nasıl davrandım Simay?"dedim. Her zaman ki ben gibi davranmıştım işte.

"Yanlış anlama beni sakın. Kız o kadar sevinçle yanına geldi bugün beraber kalacağız diye. Sonra kalkalım dedi. Bugün yorulduğunu biliyordun birde, ama kalkmadın. Saat 12 den beridir kız kalkalım diyor sana"

"Kalkmak istemedim Simay. Ama şimdi gidiyorum. Benim de uykum geldi" deyip yerimden kalktı.

"Batuya olan sinirinle Elçini üzme Reha. Kız her şeyine göz yumuyor ama artık tahammül edemeyecek durumda. Bunları göz önünde bulundur" Arkaya dönüp Simaya baktım.

"İyi geceler Simay" dedim sadece.

Sonra arkamı dönerek kapıya ilerledim ve evime gittim. Odama çıkarak kendimi yatağa attım. Ve içimde ki sıkıntıyı atmak için ağladım.

...

Elçinin Ağzından:

Yüzüme vuran ışıkla gözlerimi açtım. Yerimden doğrularak mal mal etrafa baktım bir süre. Sonra telefonumu alarak saate baktım. Saat daha 08.19 du. Ve ben tek izin günümü böyle harcamıştım! Suratımı ekşiterek kendimi geri bıraktım. Tekrar uyumayı denedim ama tabi ki de bir işe yaramadı.

"Ahh, lanet olsun ya of" diyerek yerimden kalktım.

Ve tuvalete gittim ekşimsi bir suratla. Tuvalette ki işlerimi hallederek odama geri döndüm. Mesaj veya arama var mı diye telefonuma baktım. Esenden mesaj vardı.

Gönderen: Çocukluğum 😚

Aradım açmadın. Büyük ihtimalle uyuyorsundur. Uyanınca beni ara 💕

Evet 3 kere aramıştı. Ama tahmin etmesi lazımdı yani ben ki bu saatte kesinlikle uyanmam. Ama bugün uyanacağım tutmuştu. Esenin numarasının üzerine tıklayarak aradım. 5 kere çalmıştı. Tam kapatıyordum ki açıldı.

"Oha Elçin sen bu saatte uyanır mıydın?"

"Tantana yapma da ne oldu onu söyle"

"Aman huysuzlanmasan olmaz. Neyse bugün Behzat çiftliklerine gidecekmiş. Bizde zamanı beraber geçirelim mi diyecektim. Tabi Rehayla plan falan yapmadıysan"

Sen ve Ben Değil! BİZ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin