Pekelný pán Stinks

1.4K 142 11
                                    

Mallory

Stále som nechápala, čo sa to tu deje. Dollmaker kričal na Katie a snažil sa jej vytrhnúť z rúk jej plyšovú zebru, ktorá sa nejakým zázrakom dala sama dokopy, aj keď ju Dollmaker rozpáral a vypadla z nej výplň. Zebra bola úplne v poriadku a po roztrhnutí nebolo ani stopy. Vtedy, keď som videla, že jej svietia oči na červeno sa mi to určite nezdalo. Teraz to viem isto.

Po pár minútach sa mu ju podarilo vytrhnúť jej z rúk a odhodil tú hlúpu vec nakoniec chodby. Katie celá penila a skoro Dollmakera uškrtila. Keď ho schmatla za krk, pocítila som presne rovnaký stisk na krku ako Dollmaker. Ten ju však čím skôr zo seba zhodil a chcel od Katie odpovede na jeho otázky. Ja som bola tiež zvedavá čo to má znamenať, pretože som moc nevedela o čo sa tu jedná.

,, Čo to má kurva znamenať?! ČO je tá vyjebaná zebra zač?!" skríkol až sa steny zatriasli. Choval sa ako blázon. Možno ak by sa jej to spýtal normálne a s pokojom, tak by mu všetko vysvetlila. Keď bola stále ticho, tak jej vrazil jednu silnú facku, že jej skoro odtrhlo hlavu. Okamžite som sa postavila a chcela mu zabrániť v tom aby jej dal ďalšiu facku, ale tentokrát mi celu uzamkol, po tom čo uvidel čo som urobila jeho slúžke. Keď sa nad tým tak zamyslím ani to moc neľutujem. Viem, niekto si možno myslí že som sa zbláznila, ale človek urobí čokoľvek preto aby prežil a zachránil si život, aj keby to znamenalo, že má niekoho zniesť zo sveta.

,, Hej John no tak upokoj sa! Nemusíš to riešiť takto." vykríkla som, keď sa chystal Katie opäť udrieť. Zastavil sa a pozrel na mňa. Pozrel späť na ňu a ruku stiahol späť k telu. Pár krát sa nadýchol a vydýchol.

,, A ako ju mám asi inak prinútiť Mallory?! Niečo s nami dvomi urobila! Musí nám to prezradiť a keď to nepôjde po dobrom tak po zlom to pôjde určite, to mi ver." povedal nazlostene. Preboha naozaj mu začína hrabať? Veď je to obyčajné plyšové zviera, ktoré patrí jednej z jeho desiatok obetí. Asi ho už začínajú prenasledovať zlé sny z toho všetkého čo robí.

,,Násilím ju nijak neprinútiš. No tak John, sľúbil si mi, že nebudeš taký sadistický." povedala som mu vyčítavo. Ostatné dievčatá mi boli ukradnuté, ale Katie som si obľúbila. Preto ju plánujem zobrať so sebou0 keď budem z tohto miesta utekať. Bolo to ešte len dieťa ktoré si nič z tohto nezaslúži i keď zabila svoju sestru.

Dollmaker vyšiel z jej cely a vošiel do mojej.

,,Pozri Mallory, teraz drž radšej hubu. Nepotrebujem žiadne problémy. Potrebujem si to s ňou čo najrýchlejšie vybaviť a toho problému sa zbaviť. Chápeš?" spýtal sa a ja som prikývla. Nechcela som mu robiť problémy a potrebovala som sa tiež dozvedieť pravdu. Preto som to s Katie skúsila ja.

,, Katie neboj pánovi Stinksovy sa nič nestane. Len potrebujem vedieť pravdu vieš? Pretože to, čo sa deje zasiahlo aj mňa." povedala som a usmiala sa na ňu nech to má nejaký účinok. Katie mi síce verila, ale bola naďalej ticho. Nedokázala sa mi ani pozrieť do očí, akoby sa za niečo hanbila. Stále som síce moc nechápala, o čo ide, ale niečo som tušila, no nechcela som na to ani pomyslieť. To určite nemôže byť pravda.

,, Vidíš už nepočúva ani teba. Nechaj to tak, ja sa o to postarám." povedal a odišiel z mojej cely. Myslela som, že vojde do jej cely ale on šiel na koniec chodby kam odhodil pána Stinksa. No ten tam nebol. Objavil sa znovu v cele s Katie.

,, Pozri buď mi to povieš, alebo ho zničím tak, že už mu nič nepomôže!" skríkol Dollmaker a celé telo sa mu triaslo hnevom. 

Katie sa namiesto plaču začala smiať ako blázon.

,, Nemáš žiadnu moc nato, aby si ho zničil. A tým, že sa takto správaš mu len doplňuješ moc. Ale nebudem sviňa a prezradím ti čo som vám dvom vyviedla." usmiala sa zákerne na Dollmakera.

Dollmaker(prebieha úprava)Where stories live. Discover now