Druhá ponuka

1.6K 159 12
                                    

Priložil nôž k jej krku a začal jej do neho surovo rezať. Krv všade striekala a dopadla na niektoré dievčatá. Dokonca aj na mňa. Zhnusenie sa lesklo v očiach všetkým dievčatám. Bola predsa jednou z nich.

Keď narazil na kosť, vybral malú sekeru a začal sekať do kosti. Dievča vrieskalo ako besné, snažilo sa vymaniť z jeho zovretia. Po pár zásekoch sa kosť praskla a prelomila. Jej hlava oddelená od tela spadla na zem. Všetky dievčatá vrieskali ako zbesnené zvieratá. Vrátane mňa. Bolo to odporné. Jej nevládne telo spadlo na zem a on sa len chrapľavo zasmial.

,, Toto sa stane každej, čo sa pokúsi urobiť to, čo tá hlupaňa tu." povedal a ukázal prstom na jej zakrvavené telo. 

Každú nás prešiel vražedným pohľadom a odišiel. Bez toho aby zobral telo so sebou.

,, Preboha..." vydala som zo seba potichu a rukou si zakryla ústa. Cúvla som nech som od tej príšernosti čo najďalej.

Po chvíli som sa otočila telu chrbtom a viac som mu nevenovala pozornosť. Na dnes toho bolo na mňa veľa. Oprela som si hlavu o stenu a zaspala.

...

Prebudilo ma hlasné tresknutie dverí. Videla som, ako sa ku mojej cele blíži Dollmaker. Otvoril moju celu a zdrapil ma za lakeť. Odišiel so mnou späť do miestnosti kde som s ním bola minule. Posadil ma na stoličku a zobral do ruky nôž ktorý začal brúsiť. Vystrašene som na neho pozerala. Nechcela som skončiť ako to dievča.

,, Mám pre teba menšiu ponuku." povedal a obzeral si čepeľ noža vo svetle.

,, Ak mi budeš podávať informácie a hovoriť mi dopodrobna čo sa medzi bábkami deje uľahčím ti život. Nepremením ťa tak ako som plánoval a predám ťa tomu najlepšiemu zákazníkovi. Záleží to len tebe. Tak hovor, áno či nie?"

Dollmaker(prebieha úprava)Where stories live. Discover now