Part 20

5.4K 365 19
                                    

Τρίτη ώρα μαθηματικά. τεστάκι, έτσι το λέμε τώρα όταν ο καθηγητής μας τσακώνεται με τη γυναίκα του.. δίπλα μου κάθεται  ο Λουκ, όλη την ώρα με ρωτάει τι να γράψει λες και εγω είχα χρόνο να διαβάσω! τόση προπόνηση γλυκειέ μου που να προλάβω!! η αλήθεια είναι ότι έγω αντιγράφω απο την Κριστιν που κάθεται μπροστά μου, τη συμπαθώ τόσο πολύ αυτή ευθύνεται για τους βαθμούς μου!! 

Αφού αντέγραψε ο Λουκ έδωσα τη κόλλα μου και ξανα κάθησα.. 

ο Λουκ βγήκε έξω δηθεν τουαλετα ευκαιρία να γράψω στο ημερολόγιο μου..

αγαπημενο μου ημερολόγιο, 

μη με ρωτάς για εκείνη τη μέρα.. έχει περάσει μια εβδομάδα, μια εβδομάδα που ο Τζεικ τρώει κάθε βράδυ σπίτι μας, μια εβδομάδα που δεν του μιλάω μια εβδομάδα που με το ζόρι μιλάω με τον πατέρα μου, δεν είναι ότι είμαι θυμωμένη. δεν θέλω να ρωτήσω όμως.. νομίζω ότι τα λέει όλα αυτο που άκουσα, συμφωνία σε σχέση με μένα! χρειάζεται πιστεύεις ανάλυση; γιατι εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο!! δεν θέλω να ξέρω περισσότερα. Ο Τζέικ όλο θέλει να βγαίνουμε και όλο τον αποφεύγω. τελευταίες τρεις μέρες δεν τρώω μαζί τους απλά πέφτω για ύπνο.. ημερολόγιο σήμερα έχω γενέθλια.. η Μάντη δεν έχει γυρίσει... ο Πατέρας μου έχει κάνει τα 17α γενέθλια μου κοινωνικό γεγονός!! καλεσμένοι θα είναι όλοι οι συνέταιροι του και τα παιδιά τους. βέβαια έχω καλέσει και τη παρέα μου απο το σχολείο, τον Λουκ την Κριστιν την Τρίνα , τον Τιμ , τον Ντάνιελ και την Ρέιβεν. 

Με τον Σαρ έχουμε έρθει πολύ κοντά.. προετοιμαζόμαστε για αγώνες και ας προκρίθηκα στους εθνικούς και ας μην προλαβαίνω να ανασάνω.. νομίζω ότι μου την πέφτει αλλά δεν είμαι σίγουρη.. πάντως με βοηθάει πολύ, κάτι που ο Τζεικ έχει παρατηρήσει.. τι με νοιάζει αυτός τώρα... 

ημερολόγιο χτύπησε κουδούνι σε αφήνω πρέπει να πάω προπόνηση....


βγήκα απο το σχολείο


Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Ο απαγωγέας μου,ο έρωτας μου!-Λάθος δρόμοςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα