Part 8

6.3K 408 15
                                    

<<Whatever it is, it's just laughing at me And I just wanna scream>> 

  "που πάμε;" είπα απότομα 

"κάπου" είπε απολαμβάνοντας τα νεύρα μου.

"που" ξανα είπα ακάθεκτη 

"εκεί που θ καταλάβεις πόσο με θές" είπε και με κοίταξε με ένα πονηρό βλέμμα.   

"δεν έχω να καταλάβω τίποτα, είναι η δεύτερη μέρα που σε βλέπω στη ζωή μου και μου την έχεις κάνει πάνω κάτω!! ξέρεις λάτρευα την ηρεμία μου!" είπα τσαντισμένη..

"Ιόλη: την ερωτεύτηκε ο Ηρακλής. Παθητικός χαρακτήρας, δεν έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Έχει ανάγκη να της αποδεικνύουν συνέχεια οι άλλοι ότι την αγαπούν και την υπολογίζουν. Είναι ανίκανη να κάνει κακό και μερικές φορές την εκμεταλλεύονται. χμμ ακάθεκτη στο να παντρευτεί τον Ηρακλή που προτίμησε να αυτοκτονήσει, δεν μπορώ να πω απο όνομα έχεις πέσει μέσα!" είπε χαμογελώντας

"ναι κύριε βικιπαίδεια, ευχαριστώ για την ενημέρωση! μήπως με ζητάς και σε γάμο; έτσι να κρατήσουμε τη παράδοση του μύθου να αυτοκτονήσω και εγώ" είπα ειρωνικά. 

Μου έχει ξυπνήσει έναν αντιδραστικό χαρακτήρα που ούτε που ήξερα ότι είχα αλλά μ'αρέσει.. μάρέσει να γνωρίζω ότι πέρα απο το πατινάζ έχω τη δύναμη δείχνω πόσο δυνατή είμαι. είναι αυτό που λένε ο κάθε άνθρωπος που συναναστρέφεται βγάζει και κάτι απο μέσα σου...

"κοίτα μην είσαι εσύ αυτη που θα παρακαλάει" είπε χαμογελαστός καθώς πάρκαρε. πού πάρκαρε; που είμαστε; αυτο ήταν θα με σκοτώσει.. λάθος μου που τον υποτίμησα..

"βγες" είπε καθώς έβγαινε απο το αμάξι. 

"γιατί είμαστε εδώ;" είπα καχύποπτα. και που ήμασταν στη μέση του πουθενά σε μια παραλία..

"μια βόλτα" είπε χαμογελώντας καθώς είχα φτάσει δίπλα του.

αχ ναι πόσο θα ήθελα μια βόλτα με τον τύραννο!έχω ανάδρομο ερμή δεν εξηγείται αλλιώς! 

περπατάγαμε στην άμμο μέχρι που κάθισε κάτω..

"ξέρεις προτιμώ τον πάγο" είπα και κάθισα δίπλα του.. κοιτούσε τη θάλασσα.. τώρα τι μου το έπαιζε ρομαντικός; 

"δεν σ'αρεσει εδω;" είπε βάζοντας το χέρι του γύρω απο τη μέση μου. κάτι που με ενόχλησε και το κατάλαβε αλλά δεν το πήρε παρά την αντίδραση μου.

"α ναι ξέχασα με έφερες σε ένα ρομαντικό μέρος για να καταλάβω πόσο σε θέλω και τώρα εγώ πρέπει να πω <<αχχ τι όμορφα που είναι εδώ θέλω να μείνουμε εδώ για πάντα είσια ο μόνος που με έφερες εδω είσαι μοναδικός!! μη με αφήσεις ποτεε>> αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα, δεν με ρίχνεις με τέτοια" του μίλαγα ειρωνικά και αυτός το διασκέδαζε.. 

"αφου δεν σε ρίχνω με τέτοια δεν έχεις πρόβλημα να κάτσεις πάνω μου έτσι; έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να σε ρίξω!" είπε τραβώντας με πάνω του. 

"αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάτσω κιόλας" είπα κάνοντας να φύγω όμως με ακινητοποίσε.. 

Ο απαγωγέας μου,ο έρωτας μου!-Λάθος δρόμοςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα