Part 1

15.2K 533 10
                                    

"είσαι μεγάλος Μπελάς τελικά, θα σε στρώσω όμως με τον δικό μου τρόπο" μου είπε καθώς ερχόταν προς το μέρος μου, αντανακλαστικά προχωρούσα προς τα πίσω..

"πίστεψε με δεν θέλεις να αργήσεις να με αφήσεις αν καταλάβει κανείς πόσες μέρες λείπω.." είπα ελπίζοντας να με αφήσει επιτέλους..

"θα φύγεις όταν το αποφασίσω εγώ!" είπε καθώς με έφτασε κρατώντας με από τα χέρια..

"άσε με" προσπάθησα να κρατήσω σταθερή τη φωνή μου..

"σσσ, δεν νομίζω να θέλεις!" είπε ασφαλίζοντας τη μέση μου με τα χέρια του.. 


  ΑΡΚΕΤΈΣ ΏΡΕΣ ΝΩΡΊΤΕΡΑ:




Επιτέλους πλησιάζουν Χριστούγεννα!! όχι βέβαια ότι θα έχει κάποια διαφορά. Πάλι στο παγοδρόμιο θα τα περάσω.. τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να κάνω μαθήματα μπαλέτου, ανοίγματα ρυθμική και πιλάτες! ναι λες και το να κάνω το πρόγραμμα μου είναι λίγο ξέρω εγώ..
καμιά φορά σκέφτομαι να τα παρατήσω.. όμως ξέρω πως το πατινάζ είναι το μόνο που με κρατάει κοντά της.. 

"καλημέρα πριγκίπισσα" μου είπε ο πατέρας μου καθώς με περίμενε για να πάρουμε μαζί το πρωινό μας.
"καλημέρα μπαμπάκα" είπα δίνοντας του ένα φιλί στο μάγουλο.

"τι έχει το πρόγραμμα σήμερα;" μου είπε καθώς τσέκαρε τα ε-μαιλ του. 
"σήμερα μπαίνω στη χριστουγεννιάτικη προπόνηση οπότε μόνο το πρόγραμμά μου, βέβαια αυτό θα είναι διάρκειας 5 ωρών αλλά πιο χαλαρά σήμερα" είπα καθώς έπινα το χυμό πορτοκάλι μου.
"Ιόλη μου μήπως πιέζεσαι;" ο πατέρας μου με ήξερε καλύτερα από όλους.

"πιέζομαι μπαμπά μου αλλά θέλω όσο τίποτα στη ζωή μου να προκριθώ στους ευρωπαϊκούς και μετά στους ολυμπιακούς, ακριβώς όπως η μαμά" είπα με νοσταλγία..
"θα τα καταφέρεις μικρή μου έχεις το πείσμα της! όμως άλλο είναι που με ανησυχεί.." είπε ο πατέρας μου και με έκανε να τον κοιτάξω στα μάτια με ένα ύφος περιέργειας.
"δεν θα μπορέσεις να έρθεις μαζί μου στο Χόλιγουντ και ότι θα σε αφήσω χριστουγεννιάτικα μόνη σου.." είπε ο πατέρας μου και καταλάβαινα ότι με ήθελε μαζί του

Ο πατέρας μου έχει την μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής ταινιών, έτσι γνωρίστηκε και με τη μητέρα μου, την είδε σε έναν αγώνα και την έκανε ταινία.. την έβλεπα την ταινία κάθε μέρα!! ακόμα και τώρα τη βλέπω όταν έχω χρόνο βέβαια.. εντάξει σπάνια αλλά την έχω συνέχεια στο μυαλό μου όταν πατινάρω.. 

Ο απαγωγέας μου,ο έρωτας μου!-Λάθος δρόμοςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα