38.rész

1.5K 59 0
                                    

Jó olvasást és szórakozást🙂🙂!

Azura pov:

-Az nem a faterod Azura? - mutat az apámra Yoongi.

-De az... - mondom ki mire Shan ledobja magáról a táskát és elkezd apám felé futni.

Annyit veszünk észre, hogy apám a földön fekszik és Shan a csípőjén ülve üti. Jinnel gyors visszamegyünk Jungkookért a többiek meg mennek leszedni apámról Shant. Amint különváltunk egyből a tanáriban kezdtük meg a keresést. A tanári folyosón, ahogy megyünk észreveszem, hogy épp most lépet ki a tanáriból a húsgolyóm.

-Jungkook itt van Azura apja a kapuban és épp agyonveri Shan. - hadarja el Jin mire Kook felkapja a fejét.

-Hogy mi?! - akad ki mire szemet forgatok és a csuklójánál fogva kezdem el húzni kifele.

Amint kiértünk Kook szó szerint hozzám vágta a cuccait és ő is neki ment az apámnak. Amint a kis sokkból feleszméltem egyből odamentem, hogy leállítsam a két jó madarat.

-Eleget kapot már! Nem akarom azt, hogy feljelemtsen bárkit is az apám mert ti ketten agyon veritek. - mondom ki mire mindkettő felkell apámról - Te meg jegyezd már meg, hogy soha nem fogsz tudni újra az életembe lépni! Vagy ennyire fogyatékos vagy? - mondom ki mire sarkon fordultam és indultam haza.

Ahogy mentem úgy értek utol a többiek is. Ahogy meg éreztem a derekamom egy kezet egyből mindent és egyből hozzábújva sírtam.

-Nyugodj meg picim megvédünk! - hallom meg Kook hangját mire jobban elkezdtem sírni - Valaki fogja meg a cuccaimat! Addig én felveszem Azurát! - mondja mire annyit veszek észre, hogy nem a földön van a lábam.

Amint realizáltam, hogy felvett belebújva a nyakhajlatába sírtam tovább. Egész úton míg haza nem értünk sírtam. Amint beléptünk hozzánk egyből levette magáról nagy nehezen a cipőt és velem együtt bement a nappaliba. Belépve a nappaliba gyors leült a kanapére mire én az ölében foglaltam helyet. Amint meghallom a hangját, hogy énekli a 2U-t egyből megnyugodtam.

Ahogy énekelte görcsösen kapaszkova a pulcsijába aludtam el.

Jungkook pov:

Ahogy elkezdtem énekelni neki a 2U-t egyből görcsösen kapaszkodott a pulcsimba. Végül arra lettem figyelmes, hogy egyenletesen veszi a levegőt és, hogy szuszog.

-Na el is aludt. - mondom mire Jin megszólal.

-Nem is tudtam, hogy ilyen jó hangod van. - mondja mire egy kicsit zavarba jöttem.

-K-Köszönöm. De most nem ez a téma. Mi a jó isten halál faszát csináljunk Azura apjával? - suttogva de erélyesen mondom mire láttom, hogy mindenki erősen töri az agyát. Arra lettünk figyelmesek, hogy valaki bejött a lakásba.

-Sziasztok! Hát ti, hogy hogy itt vagytok? És miért van úgy Azura? - kérdi Annabell Azurára mutatva.

-Röviden és tömören. Azura apja ott volt a sulinál mire Sham és Kook szo szerint agyon verték mire Azura elindult haza és Kooknak esve elkezdett sírni. - hadarja el Nam mire Annának a szeme a kétszeresére nő.

-Már megint mit akar tőle?! - förmed ránk mire megvonjuk a vállunkat.

-Szerintem valamiben sántikál az a gerinteleb vén faszarcúja. - mondom mire mindenki egy emberként bólogat.

-Csak tudnám miben bazdmeg! Ha rájövök mit akar abban a pillanatban operálom át a kezemmel a pofáját. - mondja Shan mire Yoongi hátulról átöleli és a nyakába puszil.

-Jungkook lehetne egy kérésem feléd? - kérdi Bell mire bólintok -Nem lehetne az, hogy a suliban is valakivel figyelteted a lányomat? - kérdi mire felvonom az egyik szemöldökömet.

-Dehát a többiek állandóan vele vannak. - mondom értetlenkedve.

-Bazki tényleg. Jó ne haragudjatok csak már minden bajom van az apja miatt. - mondja mire egyett bólintok.

-Elhiszem. Nekem is elegem van már abból a pasiból! - mondom mire mindenki hevesen bólogat, hogy nekik is elegük van.

-Vidd fel... - nem tudja befejezni Bell mert csöngetnek.

Amint visszatért kezében egy boríték van a kezében.

-Az mi? - kérdem mikor kinyitja a borítékot.

-A kurva életbe! - mondja ki mire felkapom a vizet.

-Mi a fasz van benne azt mond! - förmedek rá mire felém mutat egy képet ahol Azura és én vagyunk és csókolozunk az utcán.

-Nincs valami a kép hátulján írva? - kérdezi Luna.

Amit felolvas Bell azon teljesen kiakadtam.

Ki a fasz külde ezt a kibaszot kurva képet, hogy egyem ki a máját?!

Sziasztok drágáim🤗🤗. Itt a következő rész😊😊. Remélem tetszik ha igen vote-olj és commentelj❤😉! A következő részben találkozunk😙😙. Sziasztok👋! Addig is legyetek jók ha tudtok😁😁😚😚!

Tanár diák kapcsolat ( BTS Jungkook FF Befejezett)Where stories live. Discover now