18.rész

2.3K 97 4
                                    

Jó olvasást és szórakozást😊!

Azura pov:

-Rendben... De erről... -nem tudtam befejezni mert nem befogta a számat valamivel. Jungkook most megcsókolt?!

Elakart húzodni de a tarkojánál fogva húztam vissza és csókoltam meg. Elkezdte lassan mozgatni ajkait az én párnácsákimon mire viszonozva én is elkezdtem mozgatni. Végig nyal az alsó ajkamon bejutásért kér amit készségesen megadok neki. A levegőhiány miatt elváltunk mire elkezdtünk pihegni.

-E-Elnézést! Ne aggódj nem mondom el, de szerintem én inkább megyek! - felállt a székről mire visszahúztam és rám esett.

-Nem baj! Én élveztem a csókot. Köszönöm, hogy nem mondja el. - érzem, hogy az arcom kezd olyan lenni mint egy érett paradicsom.

-Azura engedj el! Mennem kell mielőtt még nagyobb hülyeséget csinálnék! - látom, ahogy ő is kezd el vörösödni.

-Elengedlek ha végig hallgatsz! - nézek a szemébe mire leül és jelez, hogy mondhatom.

-Tudom ezt egy fiúnak kéne mondani egy lánynak de ezt most leszarom. Tudod milyen volt a múltam. És szerintem az is leesett, hogy eddig nem voltam szerelmes. Amikor a közeledben vagyok mindig ezerrel zakatol a szivem. Ha hozzám érsz azon a bőrfelületen éget. És sokszor hozol zavarba. Ezzel csak annyit szerettem volna mondani, hogy sze-sze-sze... - nem tudtam ismét befejezni mert ismét megcsókolt de ez a csók egy elég érzelgős csók lett.

-Én is szeretlek! Tudom nem szabadna ezt megkérdeznem mert a diákom vagy, de ezt, ahogy te is mondtad leszarom. Kim Azura leszel a barátnőm? Ígérem megtanítalak szerelmesnek lenni! - mondta ki mire legörbült egy könnycsepp mire követte a másik és így tovább.

-Igen! - mondom mire a nyakába borulok és elkezdtek sírni az örömtől.

Megérzem az ő fejét és azt, hogy az ő teste is rázkodik. Egyre jobban szorítom magamhoz. Egy elég hangos zajra lettünk figyelmesek ezért szét rebbentünk.

-Sokáig! - mondják szinte egy emberként a csapatom mire én csak elmosolyodok.

-De kérlek benneteket, hogy ne mondjátok el mert nekem az állásom függ tőle Azurának meg az, hogy ott maradhat az iskolában! - kérleli Kook mire egy nem várt választ kapunk mire elnevetjük magunkat.

-Persze majd szét kürtüljük az egész világnak, hogy együtt vagyok! De arra eddig nem jötetettek rá, hogy rajtatok kivűl nem barátkozunk senkivel de mindegy! - fejezi be Jimin mire mindenki elkezd szakadni a röhögéstől.

-Na jó! Mostmár tényleg haza kellene menni, hogy tudjon Azura pihenni! - mondja Kuksi mire mindenki érti a célzást és kimennek a kórteremből - Majd holnap találkozunk! - adott egy csókot a hajkoronámra és ment ki a szobából.

-Szia. Majd beszélünk messengeren! - intek neki mire bólint és már el is tűnt.

~Messenger~

Kim Azura: Szia. Otthon vagy?

Jeon Jungkook: Persze már haza értem. Hogy vagy?

Kim Azura: Szarul mert itt probálják belém tömni ezt a szar muslékot😒😒.

Jeon Jungkook: De muszály enned valamit! És nekem ne mond, hogy kövér vagy mert komolyan mondom holnap megfejelek!

Kim Azura: De...

Jeon Jungkook: NINCS DE! Ki a halál mondta neked, hogy kövér vagy?! Ha az osztályból valaki vagy valamelyik volt osztálytársad komolyan megfejelem 😡😡! 

Kim Azura: Még régen mondták azóta nem eszek normálisan. És most elhatároztam, hogy nem eszek de nem gondoltam, hogy idáeg fog fajulni😔😔...

Jeon Jungkook: Nem vagy te kövér! Ne higy az ilyeneknek! Na de most aludj mert holnap megyünk és lefárasztunk!

Kim Azura: Jaj istenem! Mária gyere majd le! Rátok akkor felkell készülnöm😂😂!

Jeon Jungkook: Ajánlom is, hogy készülj fel😂😂! Hozok majd neked kaját aminek legalább a felét előttünk megkell enned! Ugye azt tudod, hogy csak akkor engednek ki ha felszedtél legalább 5 kg?

Kim Azura: Ugye most csak szopatsz bazdmeg? Az egy év lesz felszednem! Kössünk egyességet!

Jeon Jungkook: Rendben. Mi volna az?

Kim Azura: Ha felszedek 5 kilót akkor majd cserébe jössz velem edzeni, hogy ha felszedek pár kilót ne egyenletlenűl jöjjön rám a kilók! Megegyeztünk?

Jeon Jungkook: Meg😧! Na de most már tényleg menj aludni! Szeretlek❤😘! Jó éjt! Szép álomkat! Szia.

Kim Azura: Rendben főnökúr! Én is téged❤! Viszont. Szia.

Oh mami egy álmom valósult meg!

Sziasztok drágáim🤗! Remélem tetszet ha igen vote-olj és commentelj😚! A kövi részben találkozunk sziasztok😘. Addig is legyetek jól ha tudtok😍😊!

Tanár diák kapcsolat ( BTS Jungkook FF Befejezett)Onde histórias criam vida. Descubra agora