31.rész

1.8K 65 9
                                    

Jó olvasást és szórakozást🙄🙄! +18-as!

Jungkook pov:

Vagy legalább 20 perce lehet az, hogy a szobájába zárkozott Azura. Csak könyörgöm jöjjön már ki onnan mert különben megőszülők. Mintha csak a gondolataimban olvasott volna jött le a lépcsőn.

-Azura! Beszéljük meg éretek módjára kérlek! Rendben? - mondom mikor odaértem elé.

-Rendben. - válaszolta szűkszavúan.

-Gyere üljünk le! - probálom meggyőzni ami sikerül is. Amint leültünk egyből kezdte.

-Na akkor, hogy volt az a tesi órai "kis" incidens? - förmed rám.

-Ugye megkért, hogy hadd beszéljen velem négy szem közt. Amint csak ő és én maradtunk ott nagy nehezen kibökte, hogy tetszem neki. Csak ugye mondtam neki, hogy van már barátnőm és, hogy elilyesszem mondtam hozzá, hogy diákommal nem is jöhetnék össze. És itt történt meg az, hogy ő csókolt meg én meg ott sokkolodva álltam meg. És innentől tudod. - mondom el neki mire látom rajta, hogy hisz nekem.

-Megölöm azt a retek fejű plasztik cicát! - mondja ki.

-Shan már egyszer megverte elég durván. - nevetem el magam mire megölel amit egyből viszonzok is.

-Sajnálom, hogy úgy kiabáltam veled! - érzem sós könnycsepjeit a pólómon.

-Én is sajnálom azt ami történt! - mondom ki én is mire egy nem várt mondatott kapok.

-Feküdj le velem kérlek! - kérlel Azura mire nekem kétszeresére nő a szemem.

-Biztos akarod? - kérdem vissza.

-Most nem fogok megilyedni ígérem csak feküdj le velem! - kérlel tovább.

Nekem nem kelett több egyből rátapadtam az ajkaira. Nem az a vad és gyors csók volt hanem az a ismerkedős csók. A hajlata alá nyúlok és felkapom és a nyálcsere akciót megnem szakítva vittem fel a szobájába.
Amint felértünk egyből elfektettem rajta és levegő hiány miatt elkelett válnunk. Mindketten pihegve néztünk egymás szemébe. Én ezt megelégelve tértem rá a nyaka kínzására amiket kéjes nyőgéssekel díjazott. A nyakán az érzékeny bőrét hol megharaptam hol meg szívtam.

Ráültem a derekára így a kezeim se maradtak tétlenek. Elkezdtem a pólóját felhúzni mire ő egyből a nadrágomat célozta meg, hogy ő azt veszi le rólam. Amint sikerült neki kigombolnia az övet és sikeresen lehúzta a sliccemet egyből elkezdte lehúzni rólam ami már nem ment neki olyan könnyen. Abba hagytam a nyaka kínzását és leszálltam a csípőjéről és így gyors lehúztam magamról a nadrágot. Addig ő se tétlenkedet mert levette magáról a pólót meg a nadrágot így márcsak egy száll fehérneműben volt. Akkor én is levettem magamról az inget így már csak én is egy szál boxerben voltam. Vissza akartam ülni a csípőjére de ő eldöntött az ágyon így most ő került felülre. Elkezdte ő is a nyakamat kínozni és így ment le egészen a boxerem széléig ahol megtorpant. Egy mozdulattal levette rólam a boxert így már én egy száll semmiben voltam előttem. Amint meglátta a méretemet látszot rajta félelem de azért is folytatta kényesztetésemet azzal, hogy puszit nyomott a makkomra. Az egész testem beleremeg abba, hogy végig puszilja az egész faszomat. Nyögéssekkel meg morgássokkal díjazom a tettét. Amint megéreztem, hogy az egész hosszomat bekapta egyből kipattantak a szemeim.

-Ahhhh..... - nyögtem ki mert ennél többet már nem bírtam.

Elegem lett ebből, hogy ő kényesztett így felemeltem és fordítottam a helyzetünkön amint meg is lepődőtt egy kicsit. Amit jól kihasználtam mert lehúsztam róla az utolsó zavaró tényezőt is aminél full vörös lett.

Egy győzelem ittam mosollyal dugtam a szájába 3 ujjamat amit nem értett minek dugtam be.

-Nyalogasd meg mert most nincs síkosítonk. - mondom ki mire még értetlenebb fejet vágot - Azért kellene a síkosító, hogy a tágításnál meg amikor beléd hatolok könnyebben menjen. - magyarázom el mire elkezdi egyből elkezdi nyalogatni és szopogatni az ujjaimat.

Amint elég nyálasznak éreztem kihúztam a szájából az ujjaimat és már mentem le, hogy eltudjam neki kezdeni a tágítást. Amint betoltam neki az első ujjamat egyből összeszorította a szemét.

-Probálj meg ellazulni rendben? - mondan neki mialatt egész testét elleptem csókokkal.

Amint éreztem, hogy ellazult elkezdtem benne mozgatni az ujjamat. Amint elégé megszokta az egyik ujjamat egyből mellé társítottam a második ujjamat. Ott egy könnycsepp is lefolyt az arcán amit lecsókoltam és ismét beleptem minden porcikáját csókokkal. Amint ellazult ismét az utolsó ujjamat is mellé társítottam ahhol már elkezdtem tágítani közben minden egyes négyszet miliméterjét is beleptem csókokkal. Amint elég tágnak véltem gyors a nadrágom zsebében megnézem, hogy van-e óvszer mert nem akarom, hogy terhes legyen. Amint találtam a kabátomban gyors megnéztem, hogy nem-e hibás mert ha igen akkor nem lesz itt semmi féle huncutkodás. De hála az istennek nem az így gyors felhúztam és már mentem is vissza. Gyors a nyálammal teszem kicsit síkossá, hogy ne fájjon Azurának. Amint elég síkosnak éreztem egyből hozzá közeledtem.

-Most befogok hatolni rendben? Csak annyi a kérésem, hogy probálj meg ellazulni és akkor nem fog annyira fájni. Ha fáj azzonnal szólj rendben? - mondom gyors el mire egy bólintást kaptam

Egyből elkezdtem beljebb menni mire sikerült teljesen benne lenni de meg is áltam mert látszodott rajta meg éreztem is, hogy fáj neki. Lököt egyet a csípőjével ezzel jelezve, hogy mozoghatok. Eleinte lassan mozogtam benne mert láttam rajta még, hogy fáj neki de lassan a fájdalmas nyögéseket kéjes nyögéssek váltják fel. Ezért egyre gyorsabban kezdtem el mozogni benne ezért eltaláltam a prosztatáját ahol felvísitott ezért egyre többször találgam el mire beleélveztem az óvszerbe. Lassan kihúzodtam levettem az óvszert magamról és gyors kidobtam. Amint ezt megtettem mellé feküdtem egyből hozzámbújt és elaludt. Én is követtem a példáját.

Remélem kitudtam engesztelni!

Sziasztok drágáim🤗🤗. Itt a következő rész😎😎. Remélem tetszik ha igen vote-olj és commentelj😄😄. A következő részben találkozunk sziasztok😊😊. Addig is legyetek jók ha tudtok😉😉!

Tanár diák kapcsolat ( BTS Jungkook FF Befejezett)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin