15.rész

2.3K 92 0
                                    

Jó olvasást és szórakozást🙄! Most egy kicsit vissza megyünk az időben mert megmutatom, hogy hogyan jött össze Yoongi és Shan!

Shan pov:

Amint Azura is beért a gyengélkedőbe egyből meg is kezdte a sebeim lekezelését. Egy valami nagyon érdekel. Mit akart Jungkook Azurától? Mintha Suga a gondolataimba látott volna egyből megkérdezte.

-Shan... Azura mit akart Jungkook? - kérdez rá mire megáll a kezeléssel és könnyek gyültek a szemébe.

-Na jó mi a faszt csinált az a faszkalap?! Agyon verem geci! - szólalunk meg szinte egyszerre Lunával.

-Kérlek benneteket most csak maradjunk csöndben! - kérlelt minket szinte elhaló hangon mire fogtunk az adást és csöndben maradtunk.

Amint lekezelte a sebeimet meg Lunáét a földre rogyott és az arcát a kezébe temette és sírni kezdet. Egyből odarohantunk és én szorosan magamhoz öleltem. Ide kéne hívni a többieket... Mintha ismét a gondolatomban olvasott volna Yoongi elküldte Lunát a többiekért. Nagy nehezen megnyugodott mire ideértek a többiek. Már csak szipogot. Amint elmondta mi törtent mindenki velem egyetemben felbasztuk magunkat.

~Iskola után~

Amint Jungkook kiküldőt minket, hogy várjuk meg Azurát a suli előtt Suga félrehívott mert beszélni szeretett volna.

-Mondjad Suga. Valami baj van? - kérdezem mire nemlegesen rászta meg a fejét.

-Ha esetleg majd este ráérsz eljössz velem sétálni? - vörös fejjel és ami egyben le volt hajtva mondta el.

-Rendben. De tudod ha bármi baj van akkor azonnal szóljál rendben? Mert ha valaki mer bántani érzelmileg vagy esetleg testileg az bazmeg aláírta a halálos ítéletétt! - amint rájöttem mit mondta el egyből kicsivel melegem lett és szerintem elvörösödtem.

-Ne aggódj szólok. - fogta meg az arcom azokkal a gyönyörű kezeivel mire ráfogtam arra a kezére amivel fogta az arcomat.

-Na gyere menjünk vissza a többiekhez. - amint ezt kimondtam egyből megindultunk feléjük.

Épp akkor értünk oda amikor Jungkook és Azura kiléptek az ajtón. Azura egyből hozzánk futott és megölelt mire egy kis fázis késéssel visszaöleltem.

-Sziasztok! Köszönöm, hogy megvártátok Azurát! Valakit vagy valakiket, hogy maradjon otthon vele holnap? - mondja mire mi csak bólintunk.

-Rendben. Köszönöm. Vigyázzatok magatokra! Holnap találkozunk! - int vissza kocsija melöl mire beszál és elhajtott.

Amint elhajtott mi is indultunk haza. Szokás szerint hülyültünk. Elég hamar odaértünk Azura házához ahol eldölt, hogy Luna és én maradok vele.

~Este~

Amint Azura ismételten összesett és lefektettük egyből mentem ahova Yoongival szoktunk találkozni. Amint odaértem egyből feltünt, hogy valami mondani akar csak nem tudom mit.

-Szia. Mehetünk? - kérdem meg mire bólint és elindulunk.

Csak sétálgatunk némán egymás mellett mire odaértünk ahoz a parkoz ahol van a kis tó. Amint odaértünk egyből leültünk oda és néztük ahogy megy le a nap.

-Gyönyörű. - mondom.

-Mint te. - válaszol Suga mire odakapom a tekintetemet és kérdőn nézek rá - Fhu hát ez nem egy könnyű dolog nekem de kérlek hallgass végig és ne vágj közbe rendben? - kérdi mire bólintottam és elkezdi - Tudom te nem úgy nézel rám mint én rád. Azaz nem tekintesz többnek mint egy barátnak. Tudom én ezt jól de azért elmondom mit érzek. Ahogy nevetsz és mosolyogsz egyből szebbé teszi napomat! Gyönyörű vagy mint a naplemente! Tudom, hogy nem vagyok egy érzelgős fajta meg minden de leszel a barátnőm? - amint kimondta még a szavam is a torkomra éget.

Min Yoongi úgy érez irántam mint én irántam? Na jó ez csak egy álom biztos! Valamit kell csinálnom, hogy bebizonyosodjak, hogy ez a valósag vagy sem. Nem jutott jobb ötletre de ez van. Megcsókoltam amint viszonzott is. Egy kurva kibaszott szenvedélyes csók lett ebből. A kérdésére a válaszomat pedig elkellene mondanom.

-A kérdésedre a válasz... - itt hagytam egy kis szünetett - igen. - amint ezt kimondtam abban a pillanatban megcsókolt.

Egy kibaszott álmom vált valóra komolyan mondom!

Sziasztok drágáim🤗🤗. Egy kis kitérő, hogy tudjatok arról, hogy hogyan jött össze Shan és Yoongi. De ezutáni rész már folytatom az eredeti történettel! Ha tetszet vote-olj és commentelj🙄🙄. A következő részben találkozunk sziasztok😙! Legyetek addig is jól ha tudtok😚😚😘😘❤❤!

Tanár diák kapcsolat ( BTS Jungkook FF Befejezett)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें