32.rész

1.8K 66 2
                                    

Jó olvasást és szórakozást😊!

Azura pov:

Tegnap ami történt az valami felül írhatatlan volt. Ezt a Jungkookot még nem láttam de nagyon tetszik. A világ legnagyobb ajándékát adtam neki oda. Mármint számomra  a legnagyobb ajándékát. A szüzességemet. Most is nagyob cuki, ahogy alszik.

 Most is nagyob cuki, ahogy alszik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ilyenkor olyan mint egy kisgyerek. A gondolataimból egy hang zökkent ki.

-Jó reggelt! Hogy vagy? - kérdezi a szokásos reketes hangján Kook-san.

-Neked is! Jól. Nagyon is jól. - mosolyodok el.

-Remélem most már megbocsájtasz. - mondja félve mire csak megcsókolom.

-Igen megbocsájtottam de azt a kurvát megölöm. Na de hány óra? - kérdem a lényeget.

-Ő van keményen 30 percünk beérni a suliba. - mondja Kook mire egyből pattanok öltözni de elötte elmentem gyors fürdeni.

Amint beértünk a suliba egyből angollal kezdünk így együtt léptünk be a terembe. Amint lepakoltam egyből mentem a vakolat fejűhöz mire a többiek készültek a leállításomra.

-Te vakolat, színező fejű! Nem gondoltál arra, hogy mondjuk valaki meglát benneteket?! - förmedek rá mire mindenki erre nézet.

-És? Legalább tudják, hogy az enyém és senki másé! - röhög fel mire Kook felordít.

-AGYILAG 5 ÉVES SZINTŰ! HÁNYSZOR POFÁZZAL EL, HOGY MÁR VAN BARÁTNŐM! MIATAD ÖSSZE IS VESZTEM VELE! HA MÉG EGYSZER TE MIATAD VESZEK VELE ÖSSZE ÉN KOMOLYAN MONDOM NEM EMGEDLEK ÉRETSÉGIZNI VAGY KIRUGATLAK! VILÁGOS?! - üvölti le mire mindenki lesokkolodva néz rá.

-D-de... é-én - kezd el dadogni mire Shan szólal meg.

-Belefolytalak a budiba ha mégegyszer megszólal vagy ha csak Jungkookhoz érsz! - mondja elég fenyegetően mire becsöngetnek.

Amint vége lett az angolnak utnána jönn az ofő óra. Megengedte Kook, hogy az egész osztály bent maradjon szünetben így aludhatok egy kicsit.

A csengő keltett fel. Amint bejött a tanár Shan egyből jelentet.

-Kooknak jelentem, hogy a gyászhúszárok létszáma 20 és sajnos nem hiányzik semelyik kurva vagy buzija. - mondja mire Kook is meg a csapat is elkezdet röhögni.

Mindenki leült és már egyből elkezdte az órát.

-Na gyerekek most lesz téli szünet és mindjárt mikulás lesz és kéne húzni neveket. Plusz a fotózásról is meg tablóról is kéne beszélni. - mondja el mire a fejemet a padba baszom elég hangosan.

-Ne aggódj Azura én is ezt csinálnám legszívesebben. - mondja mire felkapom a fejem és egy elég romi pillantással néz rám.

-Most nem húznánk ki a neveket? - kérdi Shan mire csak bólint Kook.

-Ezeket felkell vágni egy sapkába belebaszni azt kihúzni. Most kivételesen én is fogok húzni! - mondja mire a két kurva elkezdtek sugdolozni.

Amint felvagdosta Luna egyből bele tettük Shannak a sapkájába a cetliket és mindenki húzott. Megnéztem kit húztam. Ki gondolta volna ha nem Kookot húzom ki. Na mindegy.

-Na ezzel megvolnánk akkor a márcsak a tabló meg a fotózás van. Ja meg a ruha. - mondja mire egy sóhaj hadja el a számat.

-Nekem van egy jó ruha ötletem a lányoknak mondja Shan mire mutat egy képet.

-Nekem van egy jó ruha ötletem a lányoknak mondja Shan mire mutat egy képet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Na ez tök jól néz ki. Én ezt akarom és kész! - jelentem ki.

-Rendben. Akkot az lesz és vita lezárva. - mondja Kook mire rám mosolyog és amoly "Köszönöm" pillantással néz rám Shan. -Na akkor márcsak a tabló kell és kész a mai téma. - mondja mire gyors keresek egy jó kis tabló képnek valót sakura fát.

-Ez jó lesz tabló fotónak? - kérdem a többieket mire a két ribanc fintorogva néz rá

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Ez jó lesz tabló fotónak? - kérdem a többieket mire a két ribanc fintorogva néz rá.

-Akinek tetszik az tegye fel a kezét! - mondja Kook mire 20-ből 18-an feltették a kezüket. -Na ez is meg van beszélve. Ja elfelejtettem mondani. Hova menjünk kirándulni? És hány napos legyen? - kérdi mire mindenki kussban maradt.

-Menjünk Hopkaidora! - mondja Luna mire Jimin szólal meg.

-És menjünk 1 hétre! - mondja mire a csapatom hevesen bólogat.

-Valakinek már ötlete? Mert ha nincs akkor oda megyünk! - mondja Kook mire mindenki beleegyezett. -Rendben akkor majd a szülőkkel beszélek erről szülöin. Na majd találkozunk tesin. Sziasztok. - amint ezt kimondta egyből kicsöngettek így összepakoltunk és mentünk a másik terembe.

Miért nem várom ezt az órát?

Sziasztok drágáim🤗🤗. Itt is van a következő rész😉. Remélem tetszik ha igen vote-olj és commentelj😁😁. A következő részben találkozunk sziasztok😙. Addig is legyetek jók ha tudtok💓💓❤❤!

Tanár diák kapcsolat ( BTS Jungkook FF Befejezett)Where stories live. Discover now