14.rész

2.2K 112 2
                                    

Jó olvasást és szórakozást😃!

Azura pov:

Amint Jungkook és a csapat befejezte a röhögést egyből elkezdte az órát úgy, hogy még be se csöngettek.

-Gyerekek azért kezdem el előbb az órát mint kellene mert, hogy filmet szeretnék veletek nézni! - amint ezt kimondta a csapatomnak felcsillant a szeme - Ahogy elnézem Azuráékat nem bánják. - a végét elkuncogta.

-Jó de mit fogunk nézni? - kérdezi meg Namjoon.

-Deadpoolt. - mondja mire az egész csapatnak felvillanyozodott.

Kb most járhatunk 30-40 percnél mikor látom, hogy Shan és Suga csókoloznak. Kicsit döbbenten néztem de egyben megkönnyebültem, hogy együtt vannak. Csak két kérdésem lenne feléjük. Hogy a faszomba jöttek össze és, hogy mikor. Majd erről később fogom őket nyaggatni. Amint vissza fordultam láttam, hogy Kook is őket nézi és megállapodott rajta tekintettem. Egyből feltünt neki, hogy valaki bámúlja és körbenézet. Amint találkozott a tekintetünk egyből elkaptam a tekintetemet. Mi történik velem?

Amint az óráról kicsöngettek a tanár leálítja a filmet és kitessékelt minket a teremből mivel, hogy ügyeletes és egyben szünet is van. Amint kiléptünk a teremből egyből Shant és Yoongit kerestem a szememmel. Amint megláttam őket egyből odamentem hozzájuk.

-Na mivan gerlepár? Hogy tetszet a film? - mosolyogtam azzal a "mindent tudokkal" mire mindkettő elpirult egy kicsit - És mikor, hol és hogyan jötettek össze? - kérdeztem.

-Hát ő.... két héttel ezelőtt valótt szerelmet Suga de aznap jöttünk össze amikor te ugye összeestél. - lehajtott fejjel meséli el gyorsan és tömören Shan.

-Sokáig! - hallom meg hátam mögül Kook hangját mire összerezzenek egy picit.

-Ja sokáig! - ismétlem el Jungkook szavait.

-Na de most menjetek vissza a terembe ifjú pár! Te Azura jössz velem! Segítened kell! - hadarja el gyors mire YoonShan páros elment.

-Miben kell segítenem? - kérdezem meg.

-Segítened kelle... - nem bírta befejezni mivel egy hangos csapodásra lettünk figyelmesek a teremből. Amint beértünk számomra nem újdonság történt de Kook egy kicsit lesokkolodot.

-MI A JÓ ISTEN HALÁL FASZA TÖRTÉNT ITT?! - ordítom el magam mire Jungkookot is egy kicsit na meg az osztályt is megilyesztettem.

-Mi lenne?! Ez a ringyó bemert szólni a gyermekeim anyjának az van! - emeli fel a hangját mire én csak egy gyilkos pillantást vetettem a kurva felé.

-Már megint nem tudod mikor kell megszólalnod? - förmedek rá - Vagy befogod a pofád, vagy szerzek neked egy faszt és én hallgatatlak el! - üvöltöm le mire nyakát is behuzva hajta le a fejét.

-Na ha ez is megvan oldva akkor folytassuk a filmet! - csapom össze kezem mire Kook megugrik és már indítsa is a filmet.

-Azura te még jössz segíteni ugye tudod? - néz rám Kuksi mire én csak bólintok és már megyünk is.

Amint a tornacsarnokba értünk egyből az egyik szertárhoz megyünk, hogy kihozzuk azokat a dolgokat amiket kell.

Amint kipakoltuk a szekrényt, dobbantott, szőnyeget és a gerendát mentünk is vissza a terembe. Visszaérve a terembe pakolok össze mert pont kicsengettek és vége is lett a filmnek.

-Ez után tesi jönn nektek ugye? - kérdi az osztálytól mire mindenki bólogat.

-Oké mert én fogom helyetesíteni a tesi tanárt! - közli halál nyugodtan.

Oh te szent József Benedek! Kérlek könyörülj meg, hogy csak gerendáznom kell és nem kell szekrényt ugranom!

Sziasztok drágáim🤗🤗! Itt is van a következő rész😊! Bocsánat, hogy félig készen raktam ki de véletlenül publikáltam😣😣! Na de itt az egész rész! Ha tetszet vote-olj és commentelj! A következő részben találkozunk sziasztok🙄🙄! Addig is legyetek jók ha tudtok😙😚!

Tanár diák kapcsolat ( BTS Jungkook FF Befejezett)Where stories live. Discover now