5.rész

3.4K 147 2
                                    

Jó olvasást és szórakozást🙂🙂!

Azura pov:

-TI MEG MI A JÓ ISTEN HALÁL FASZÁT MÜVELTEK?! MI AZ GECI TÖRTÉNT ITT BASSZA MEG?! - üvöltöm el magam mire mindenki felénk fordult.

-Ő KEZDTE! - visít fel a kurva mire Nam közbe szólt.

-Aha mi meg az osztállyal a holdról jöttünk! - üvölti le RM - Ha nem szólaltál volna meg akkor Shan és Luna nem ment volna neked! - üvölti tovább.

-Na jó mi a faszt szólt ez a barom amiért neki ment Luna és Shan?! - emelem fel a hangom mire hulla csönd lesz.

-Azt mondta ez a szuka, hogy rámászol Jungkookra meg, hogy kurva vagy. Ja meg segnyalót is mondott mire Shaninak meg Lunának eldurrant az agya. - szólal meg egy viszonylag normális lány.

-EZ NEM IS IGAZ! - visit fel a vakolat fejű.

-A faszt nem bassza meg! Ez után ne merjél szólni a faterodnak mert jogosan vertek agyon! Inkább kurasd magadat meg a tanárral azt nyughassá' a picsádra! - szólal meg Suga mire Shan egy köszönöm pillantást vetet a fiú felé.

-Ja akkor ne is csodáld, hogy megtépnek! Megmondtuk, hogyha valamelyiknek beszólnak akkor vagy visszaszólnak vagy megverik! - szólók erélyesebben - Shan és Luna ti meg gyertek lekezelem a sebeiteket. - invitálom a két lányt mire Suga segített Shannak felkelni a földről és mennyaszonyi fogásban kezdet el menni vele mire Luna is ment utánuk.

-Ja és menj el mosdóra és csináld meg normálisra a fejedet mert most úgy nézel ki mint aki most jött ki a 10-dik menetből! - szólók vissza az ajtóból mire a csapat maradék tagjai elkezdtek röhögni.

Amint felértem a gyengélkedőbe egyből Shanhoz léptem, hogy lekezeljem a sebeit.

-Shan... Mit akart Jungkook? - kérdez rá Suga mire megáltam és könnyek gyűjtek a szemeimbe.

-Na jó mondjad mit tet az a faszkalap! Agyon verem geci! - szólal meg Shan és Luna egyszerre.

-Ha lekezeltem a sebeiteket akkor elmondom... Csak annyit kérek csak most maradjuk csendben. - kérleltem őket elhaló hangon mire megtették amit kértem tőlük.

Amint lekezeltem Shannak és Lunának a sebeit összerogytam és a kezembe temettem az arcom. A többiek azonnal odajöttek hozzám, hogy vígasztaljanak. A sírástól alig halva de a lényeget értettem, hogy Suga megkérte Lunát, hogy hozza ide a többieket.

-Na mi történt? Mit csinált vagy mondott az a geci?! - szólalt meg Shan.

Mire ideértek a többiek addigra csak szipogtam de azért aggódtak értem.

-Na most már mindenki itt van. Elmondod miért sírsz Azura? - kérdez rá Luna mire aprót bolintottam és egy hatalmasat sóhajtottam.

-Rákérdezett, hogy miért lettem ilyen amilyen most vagyok. - válaszoltam tömören.

-Ugye most csak szopatsz? Ezzel csak viccelsz? - akad ki Jin mire nemlegesen megráztam a fejem.

-Hát geci ennyire nem lehet valaki egy tapintatlan pöcs! - akad ki Rap Monster.

-Tényleg rákérdezet "arra"? - kérdezi meg J-Hope mire egy aprót bólintottam és éreztem, hogy Tae átölel mire elkezdtem újra sírni.

Kb olyan 10 perce lehettünk így bent a gyengélkedön mikor elaludtam a sírástól.

Mikor felkeltem az orvosi ágyon találtam magam és láttam, hogy a többiek ott ülnek körben az ágy mellett telefont vagy halkan beszélgetnek. Amint felültem egyből mindenki felém néztek és egyből adtak egy palack vizet amit egyből meg is idtam.

-Hu te aztán szomjas voltál! - kuncog fel Jimin.

-Mennyit aludtam? - kérdezem a szokásos rekedtes hangomon mikor felkelek.

-9-től egészen 12-ig. - mondja nemes egyszerüséggel Shan.

-Ja és elhoztuk a táskádat meg a sajátunkat is. - szólal meg TaeTae.

-Köszönöm... - hajtom le a fejem - Ne haragudjatok, hogy ennyire kiakadtam... - probálom mégjobban lehajtani a fejem csak nem megy.

-Semmk baj. Megértem, hogy kiakadtál. - simogatja meg az alkaromat Tae.

-Ja megértelek, hogy... - nem tudta befejezni Jimin mert nyílt az ajtó.

Engem ver a sors vagy mi a faszom?!

Sziasztok drágáim🤗🤗. Itt is lenne a következő rész😶😶. Remélem tetszik ha igen vote-olj és commentelj🙂🙂. A következő részben találkozunk sziasztok😏😏. Addig is legyetek jók ha tudtok😚😚!

Tanár diák kapcsolat ( BTS Jungkook FF Befejezett)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن