9.rész

2.9K 123 0
                                    

Jó olvasást és szórakozást😉😉!

Jungkook pov:

Amint Azura elmesélte miért lett ilyen amilyen másokkal egyből meghasadt érte a szívem. Most már értem miért ilyen erős a kis csapatával a kapcsolata meg miért csak velül lóg. Annyira rossz volt látnom meg hallanom, ahogy sírt nem is inkább zokogot ez a lány. Gyors megöleltem rázkodó testét és probáltam lenyugtatni.

-Na nyugodj meg. A csapatod meg most már én is itt vagyok neked. Na meg az édesanyád is! Ha bármi van szól nekem vagy ahogy eddig is teted a bandádnak. Rendben? - szomorú mosolyt villantva meg a kezemet az arcára tettem, hogy a szemébe tudjam mondani. Jaj mami de gyönyörű így ez a lány! Na de Jungkook mikre gondolsz?

Az ajtó nyitodására lettünk figyelmesek mire a kis csapata lépet be. Amint Jimin meglátta mennyire levan törve egyből hozzá futott, hogy megnyugtassa. Most már értem miért kötödik ennyire hozzájuk.

-Már megint mi a faszt csináltál? - kérdez rá Shan és Yoongi egy emberként.

-Hadjátok békén! Elmeséltem neki önszántamból mi történt velem a múltban. - szipogva de sikerült elmondania. Egyem meg de egy bújos cica lett! Na jó beszélnem kell a legjobb haverommal mi a faszom van velem. Inkább akkor hagyom is őket, hogy tudjanak úgy beszélni, ahogy szoktak és én meg nem zavarom őket.

-Na akkor én mentem is! Hagylak benneteket! Majd holnap találkozunk angolon! Sziasztok! - fordultam vissza az ajtóban, hogy eltudjam nekik mondani.

Indultam volna de valaki hirtelen hátulról átölelt. Nagy nehezen megfordultam az ölelésében és láttam, hogy Azura ölelt át.

-Köszönöm, hogy meghallgatott és, hogy nem izél érte! - ölel még jobban magához. Én is viszonzom az ölelését mire érzem magunkon azokat a kiváncsi szempárokat.

-Ezért miért izélnék? Ezzel probálod magad megvédeni ami szerintem kell ahoz, hogy tudd folytatni az életedet. Na ez aztán az értelmes magyar mondat. - amint ezt kimondtam elkezdet röhögni mire mindenki elkezd röhögni. Egyem meg de cukin nevet! Na jó beszélnem kell bazki majd Suhoval!

-Na de nekem mennem kell az igazgatóhoz, hogy tudassam vele, hogy fent vagy és jól vagy. - gyors adtam egy puszit a fejére  mire mindenkinek az álla valahol a földet súrolta.

Amint az igazgatóihoz értem már rögtön kopogtam is. Amint hallodtam, "Tessék!" egyből benyitottam.

-Jó napot! Csak annyit szeretnék mondani, hogy Kim Azura felkelt. Meg szeretném tudni, hogy holnap kiket kell helyetesítenem. - hadarom el gyors.

-'Napot! Rendben van. És itt van, hogy kit fogsz helyetesíteni! Más valamiben segíthetek? - mosolyog rám mire megrázom a fejem elköszönök és már mentem is pakolni, hogy haza tudjak menni.

Azura pov:

Amint Jungkook az ajtohoz ment csak néztem ahogy távolodik. Az ajtóban még visszafordult mire kérdőn néztem rá.

-Na akkor én mentem is! Hagylak benneteket! Majd holnap találkozunk angolon! Sziasztok! - fordult is meg és ment volna el de én gyors lepattantam az ágyról és rohantam megölelni. Nagy nehezen megfordult az ölelésemben mire én csak jobban szoritom magamhoz.

-Köszönöm, hogy meghallgatott és, hogy nem izél érte! - szoritom jobban magamhoz mire viszonozza az ölelésemet. Érzem magunkon azokat a kiváncsi tekinteteket de most lefosom ezeket.

-Ezért miért izélnék? Ezzel probálod magad megvédeni ami szerintem kell ahoz, hogy tudd folytatni az életedet. Na ez aztán az értelmes magyar mondat. - amint kimondtam elkezdtem röhögni ahogy a többiek is.

-Na de nekem mennem kell az igazgatóhoz, hogy tudassam vele, hogy fent vagy és jól vagy. - amint ezt kimondta adot a fejemre egy gyors puszit mire szerintem a többiek tátott szájjal nézhettek ránk ő addig elment.

-Na jó Kim Azura! Most és rögtön és azonnal elmondod mi a faszom volt ez! - visit fel Luna mire mindenki engem néz válaszra várva.

-Honnan szüljem ki neked drágaság? Nem látok bele a fejébe! - mondom egy szarkazmusos mosollyal.

-Most Azurának igaza van! Lehet csak így akarta egy kicsit jobb kedvre deríteni ami nálam egy jó pont amúgy. - hadarja el gyors Tae - Basszus!

-Mi a fasz van veled? - kérdi egyszerre Suga és Shan.

-Bocsánatot kéne kérnem a tanártól! - emeli fel a hangját Tae mire fájoan a fejemhez nyúlok.

-Jó akkor hívd ide Jungkookot ha ennyire akarsz vele beszélni! És ha lehet ne kiabálj mert fáj a feje Azurának! - szól rá Jin mire ő már sprintelt is ki.

-Srácok! Szeretnék beszélni Jinnel 4 szem közt! Megkérhetnélek rá benneteket, hogy hadjatok magunkra egy kicsit? - kérdem félve mivel, hogy ilyenkor egyből jönnek a kérdéseik.

-Persze... - sóhajtott Jimin mire mindenki kiment.

-Miről szeretnél beszélni? - kérdez rá egyből.

Na nekem ehez lekell ülnőm, hogy eltudjam neki mondani.

Sziasztok drágáim🤗🤗! Itt is lenne a következő rész😎. Remélem tetszet ha igen vote-olk és commentelj😍. A kövi részben találkozunk sziasztok😚😚. Addig is legyetek jók ha tudtok🙂🙂😉😉!!

Tanár diák kapcsolat ( BTS Jungkook FF Befejezett)Where stories live. Discover now