30.rész

1.7K 69 2
                                    

Jó olvasást és szórakozást😎😎!

Azura pov:

Amint kiértem az öltözöből megláttam azt amit nem kelett.

-Ha egy diákja kell akkor legalább ne ilyen feltűnően csinálják! - förmedek rá mindkettőre mire szét rebbentek.

Gyors megfogtam a pulcsimat és már viharoztam is be az öltözöbe. Amint visszaértem gyors teljesen felöltöztem és leszartam, hogy van még óránk haza mentem. Amint hazaértem kikapcsoltam a telefonomat átöltöztem és mentem aludni.

Arra keltem fel, hogy valaki rátenyerelt arra a szájbamegkúrt kibaszott csengőre nem is egyszer. Morgolodva kiszáltam az ágyból és mentem, hogy kinyissam az illetőnek. Kinyitottam az ajtót és ráüvöltöttem az illetőre.

-HA NEM NYITNAK AJTÓT KB 30 PERC ALATT ARRA NEM GONDOLTÁL, HOGY NINCSENEK ITTHON VAGY, HOGY ALSZANAK TE ELMEHÁBORODOTT VAD BARMA, HOGY BASSZALAK TEHERBE EGY KIBASZOTT HARMINC CM-ES UBORKÁVAL! -  üvöltöm le mire realizálodik, hogy Kook áll az ajtóban.

-Jó ne haragudj, hogy csengő álltal keltél fel. - mondja lehajtott fejjel mire rábaszom az ajtót.

Visszamentem volna ha nem lép be ez a vad baromja a lakásba.

-Nem mondták neked, hogy  nem illik egy vendégre rábaszni szó szerint az ajtót? - förmed rám mire egy gyilkos pillantással jutalmazom meg.

-Amúgy meg mit akarsz Mr. Nőcsábász? - szólók be mire egy sóhajtással jutalmaz meg.

-Tudom, hogy egy kicsit ki vagy borúlva a tesi incidens miatt. - mondja mire elborúl az agyam.

-EGY KICSIT BAZDMEG EGY KICSIT?! MI AZ, HOGY LEKAPOD AZT A RETEK SARKÚ 6-OS ÚTI KURVÁT?! ALIG VAGYUNK EGYÜTT 3 HETE DE MÁRIS KERESEL EGY MÁSIK LÁNYT MERT NEM TUDTÁL MEGFEKTETNI?! - üvöltöm mire látom rajta, hogy ő nála is elszakadt a cérna.

-NEM ÉN KAPTAM LE AZT VAKOLAT FEJŰ SARKI KURVÁT HANEM Ő ENGEM! ÉS KÉPZELD ATTÓL, HOGY MEGILYEDTÉL AKKOR ATTÓL MÉG NEM AZT JELENTI, HOGY MÁRIS KISZERETTEM BELŐLED! SŐT! INKÁBB JOBBAN BELÉD SZERETTEM MERT NEM HAGYTAD, HOGY BÁRKI VAGY BÁRMI MIATT MEGTÖRTÉNJEN AZ! - üvölt le mire egy torok köszörülésre lettünk figyelmesek.

-Ha lehet hallkabban probáljátok megölni egymást. Meg most min veszekedtek? - kérdezi Jin mire jobban felbaszodtam.

-BASSZALAK TEHERBE EGY SZÁJBABASZOTT BÁLNA FASSZAL TÉGED IS! HA ITT ÜVÖLTÖZÜNK ÉS PONT ARRÓL ÉS FASZTUDJA MIÓTA VAGYTOK ITT AKKOR MEG MI A JÓ ISTEN HALÁL FASZÁÉRT KÉRDEZED MEG! - üvöltöm le mire felmegyek a szobámba bebaszok az ajtót és be is zárom azt.

*iskolában*

Jungkook pov:

-Tanár úr majd beszélhetnék önnel négy szem közt? - kérdi a sarki kurvája mire csak bólintok egyet. Rossz előérzetem van.

Amint mindenki bement az öltözöbe egyből elkezdte mondani a magáét.

-Tanár úr ön.... nekem... be-bejön... - suttogja alig halhatóan főleg, hogy lehajtja a fejét is hozzá.

-Sajnálom de nekem már van valakim. Plusz diákommal nem is jöhetnék össze. - mondom unott hangon mire megcsókol. Mondam, hogy valami nem stimmel. Sokkolodva áltam ott.

-Ha egy diákja kell akkor legalább ne ilyen feltűnően csinálják! - hallom meg Azura hangját mire bennem felmegy a pumpa plusz kétségbe is esek.

Amint tudtam volna válaszolni egyből elment és itt hagyott ezzel a kurvával.

-Te idióta, elkényesztetett, hirdogén és vakolat fejű, 6-os úti kurva most ez így, jó neked, hogy most azt hiszi, hogy kikezdenék egy diákommal?! - förmedek rá mire összerezzen egy kicsit.

-É-én cs-csak... - makogja össze vissza a mondatott mire elegem lett belőle és bementem az öltözöbe.

-Azurát nem láttátok? - kérdezem miután bementem a lányokhoz.

-Most ment ki! Teljesen felöltözve! Valami történt? - kérdi Shan.

-Shan és Luna siesetek az öltözéssel veletek beszédem van! - mondom ki határozottan mire mind a két lány jött utánam egyből.

-Shan azt a kurvát nyugodt lelki ismerettel most meg engedem, hogy addig verd mig mozog! Luna te meg segítesz nekem a fiúkat kihozni az öltözöből! - mondom el mire Shan egyből megindul a lány felé mire az futni probál de nem jött össze neki. De nem sajnálom...

-Mi történt, hogy Azura ilyen nagy hévvel ment haza? - kérdezi Luna mire megtorpantam.

-Várj haza ment?! - kérdezem mire ő csak bólintot -Majd ha mindenki itt lesz akkor elmondom mi a húgy kőkorszak történt itt! - mondom ki.

Amint nagy nehezen összeeszkábáltam az egész csapatott egyből kilóméter hiányban szenvedtem amit Yoongi szóvá is tett.

-Mivan kilóméter hiányod lett, hogy föl alá mászkálsz? Meg mi történt, hogy Azura haza ment és, hogy Shan megverte azt a kurvát? - kérdi a lehető legrosszabbat.

-Az a kurva lesmárolt mire lesokkolodtam és ugye nem jutott el a tudatomig csak akkor amikor Azura megszólalt és most félek, hogy az miatt a retek sarkú, vakolat fejű, hidrogén hajú miatt megy fucsra a kapcsolatom Azurával! - akadok ki teljesen mire mindenki elképedve hallgatja végig.

-Na akkor még jó, hogy megvertem! Most már értem miért akadt ki Azura. Csak egy itt a bökkenő. - mondja Shan.

-Jézusom mi az?! - esek kétségbe.

-Hogy nem fog egykönnyen megbocsájtani. És lehet kukában landól a kapcsolatotok! - mondja a lehető legrosszabb választ mire összeesek és elkezdek sírni.

-Csak menj hozzá mond meg neki a szemébe mivan és ha azt mondja menj el akkor te azért is ott maradsz és így megmented a kapcsolatotokat! - mondja Jin mire érzek magam körük jó pár testett.

Amint kisírtam magamból mindent egyből megindultam Azura felé. Jött a kis csapat is csak azért, hogy igen is hozzá megyek és nem futamodok meg.

*időugrás: a nagy minden után*

-Most mi a jó isten halál faszát csináljak?! Bezárkozott a szobájába! - akadok ki mire V szólal meg.

-Akkor most itt maradsz szépen és megvárod mig lenyugszik! - mondja mire Hopival sarkon fordulnak és elmennek. Fasza.

-Pontosan. Mi meg megyünk, hogy ne ezért legyen még egy veszekedés. - mondja Nam és már mindenki ment is ki.

Ez egy elég hosszú békülés lesz úgy érzem!

Sziasztok drágáim🤗🤗. Itt is a következő rész🙂🙂. Remélem tetszet ha igen vote-olj és commentelj😃😃! A következő részt csak azoknak ajánlot akik bírják a 18-as részeket! A következő részben találkozunk sziasztok😀😀. Addig is legyetek jók ha tudtok😁😁!

Tanár diák kapcsolat ( BTS Jungkook FF Befejezett)Where stories live. Discover now