20.rész

2.2K 80 0
                                    

Jó olvasást és szórakozást🙂! Most azt fogjátok olvasni, hogy jött össze Jimin és Luna🙄🙄!

Jimim pov:

Azura lassan már 1 hete kómában fekszik. Luna kezd idegbeteg lenni ami nem jó. Meghasad a szívem mint Luna miatt meg Azura miatt. De egyet nem értek, hogy hogy neki állt fogyozni amikot régen is nagyon vékony volt? A gondolkodásomból egy ismerős hang rántott vissza.

-Jimin minden rendben van? - kérdi aggódva Luna - Mert nagyon sápadt vagy.

-Persze csak már rossz nézni ahogy szenvedtsz. - mondom ki.

-Nem én szenvedek hanem Azura. Mindig csak velem törödtsz és kezd ez felbaszni! Nem ám az, hogy Azuráért aggódnál! Nem neked miattam kell aggódnod! - förmed rám mire feláll a székről és kiviharzik a kórteremből.

-Na ezt jól megcsináltad! - szólal meg Yoongi mire Shan tarkon vágja.

-Szerelmem. Ne most akard kiosztani Jimint így is kész ideg mindenki Azura miatt. - szólal meg Shan mire hálásan nézek rá.

-Ja tudom. Csoda, hogy Jinék sem mi nem veszekedtünk még. De nem is akarok veled veszekedni. - mondja Suga és utána megcsókolja.

-Menj el sétálnk egyett az segít ilyenkor. - mondja Kook mire felveszem a bőrdzsekim és már megyek is sétálni.

Amint kiértem a kórházból a füllhallgatót a fülembe dugtam és elindítottam egy random zenét és elindultam valamerre. Amikor már legalább 3 órája sétálok eljutok ahoz a parkhoz ahol gyerekként sokat voltunk itt. Ahogy mi hívjuk a tavas parkhoz. Egyből beléptem a parkba és azt kezdtem el járni. Amint körbe sétáltam elindultam a tó felé. Ami egyből feltünt az, hogy valaki ül a törzspadunkon aki rázkodik. Egyből odasiettem és amint odaértem megláttam, hogy az Luna.

-Luna... Én vagyok az Jimin. - amint kimondtam a nevem egyből elment volna de a karjánál fogva húztam vissza a padra.

-Mit akarsz? - sziszegi a fogai közül mire összeszorul a szivem.

-Én csak eljöttem sétálni. - válaszoltam neki tömören.

-Nem. Akkor rosszul mondtam. Mit akarsz tőlem? - kérdez rá mire mély levegőt vettem.

-Tudom nem most kéne elmondanom de máskor szerintem nem tudnám elmondani. Szeretem a mosolyodat, ahogy nevetsz, ahogy csak nézel. Imádom amikor elkezdesz valami hülyeséget és még nagyobb hülyeség fajul belöle. Egyszerűen az egész lényedet imádom - itt kifújom a bennem maradt levegőt - Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy szeretlek de nem mint egy barát. Luna Demoro leszel a barátnőm? - mondom ki mire bekönnyezik mint az ő szeme úgy az enyém is.

-Igen! - ölel át amit egyből viszonzok is - Annyira sajnálom, hogy a kórházban rádförmedtem csak egyszerűen túl sok ez nekem és... - nem hagytam, hogy befejezze mert megcsókoltam.

Luna pov:

Nem hagyta, hogy befejezzem mert egyből megcsókolt. Amint összeért az ajaink egyből elkezdte mozgatni a puha párnácskáit az enyémeken amiket viszonoztam is. Ez nem volt se túl gyors, se túl heves hanem ez az igazi romantikus csók. Nyelvét végig szántva az én alsó ajkaimon bejutást kért amit én készségesen viszonoztam neki. A levegő hiány miatt elkellett válnunk egymást és a homlokunkat egymásnak dőlve probáltuk rendezni a légzésünket.

-Szeretlek. - mondja Jimin mire arcon puszilom.

-Én is Jiminie. Gyere menjünk vissza mielőtt elkezdenének aggódni! - mondom mire bólint és felkeltünk a padról összekulcsolva a kezünket mentünk vissza a kórházba.

Az út alatt csendben mentünk de amint beértünk Azurának a kórtermébe egyből sok boldog szempárt láttam.

-Mivan Jimin sikerült végre bevallanod neki? - kérsi Suga mire Shan tarkon vágja és Jimin hálásan néz rá.

-Hát te sem az első perctől kezdve vagy együtt Shannal. - mondja Jin mire a fejemet Jiminnek a válára téve aludtam el.

Lassan 4 éves álmom valósult meg!

Sziasztok drágáim🤗🤗. Itt is van a következő rész😊. Remélem tetszik ha igen akkor vote-olj és commentelj🙂🙂. A következő részben VHope-pal jövök😎😎. Addig is legyetel jók ha tudtok sziasztok😉😚😙!

Tanár diák kapcsolat ( BTS Jungkook FF Befejezett)Where stories live. Discover now