12. rész

2.4K 110 8
                                    

Jó olvasást és szórakozást!

Azura pov:

Amint kinyitottam az ajtót az állam valahol a földnek a magját súrolta.

-Szia Jungkook. Hát te, hogy hogy itt vagy? - kérdeztem még mindig egy kicsit sokkolt állapotban.

-Szia. Ja csak tudod, ha anyukád nem engedné meg akkor jöttem meggyőzni. - villantott egy 1000 wattos mosolyt amitől egy picit elpirultam.

-Gy-Gyere be. Úgy kell azt Aura dadogjál mint egy fogyatékkal élő.

-Itt vedd le a cipődet mert anya kinyír ha cipőstül mész be! - mondtam el gyors.

- Ja jó. Ne aggódj! - nekem háttal mondta de halódtam a hangjában, hogy mosolyog.

_Kicsim ki jö... Heló. Kinek köszönhetem a meglátogatást? - sokkolódik le anyám is egy picit.

-Jó napot! Azurának az ostályfőnöke vagyok. Csak azért jöttem, hogy engedje meg a lánynak, hogy itthon maradjon mert ma nem is egyszer esett össze. - magyarázta el gyors.

-Ne aggódjon a lányom meg a barátai mondták nekem mi történt ma. És megengedtem neki, hogy itthon maradjon. Lehet fura lesz de lehetne feléd egy kérésem? - darálja le gyors anyám mire Jungkook csak kérdőn néz rá mire anyámnak leesik, hogy mondhatja - Nem maradna itt a lányommal holnap itthon? Tudom egy kicsit fura de itt is aludna? - kérdi anyám mire a lábaim felmondták a szolgálatot a mai már sokadjára.

Amint felkeltem 8 aggódó szempárral találtam szembe magam. Elájultam? Én csak azt hittem, hogy összesek nem azt, hogy elájulok ismét!

-Azura kicsim jól vagy? - kérdezi anyám aggódva.

-Persze. Most meddig voltam eszméletlen? - kérdezem meg félve mert van egy olyan előérzetem, hogy este van de pontosan nem tudom mennyi.

-Kereken éjfél. - szólal meg Jungkook mire egy kicsit összerezzenek.

-HOGY MIVAN?! Mikor estem össze? - totálisan kiakadva kérdeztem meg.

-Délután 4-kor kereken. - válaszol gyors Luna.

-Holnap azaz ma Jungkook itt marad veled és vigyáz rád! És pihensz világos?! - mondja el az egész napi tervemet.

-És Luna és Shan? Haza mennek vagy ők is itt maradnak? - kérdem reménykedve mert nem akarok Jungkookkal kettesben maradni.

-Itt alszanak de ők mennek holnap suliba. - válaszolja anyám a számomra a borzalmas hírt.

-Na de most hadjuk hadd pihenjen még! - invitálták ki egyszerre Jungkook és Shan anyámat és Lunát.

-Jungkook... Kérlek maradj itt! - kapom el gyors pulcsijának az alját mire ő leüll az ágyam szélére mire a többiek magunkra hagynak.

-Persze.! De ha nem baj akkor befekszek melléd mert nagyon álmos vagyok! - mondja úgy, hogy közben már dől el az ágyamon mire hagyok neki helyet. 

Nekem háttal lefekszik mire a hátához bújok és elnyom az állom a  kellemes illatára. Másnap reggel szerintem jó későn kelhettem fel mert a nap sugarai eléggé bevilágították a szobámat. A kezemben Jungkooknak a pulcsija volt. Orromhoz emelem miután nagy nehezen felültem az ágyon és mélyen beleszippantottam. Olyan kellemes az illata! Olyan mintha fahéjat és a vaníliát összekeverte volna! Inkább felveszem és akkor így még jobban érzem majd az illatát!

Amint nagy nehezen kikeltem az ágyból annál nehezen tudtam lemenni a nappaliba! minden egyes lépcsőfoknál beremegett a térdem amikor leléptem. Ennek dacára is le tudtam menni és gyors bementem a konyhába ahol láttam, hogy Jungkook épp valami finomat készít.

-Szia. Jó reggelt! Mi jót főzöl vagy sütöl? - a hangomra egy kicsit összerezzent és gyors megfordult.

-Szia. Neked is Csipkerózsika! Látom felvetted a pulcsimat. - itt elkuncogta magát és visszafordult a tűzhelyhez - És főzök méghozzá Ráment! - hallom a hangján, hogy mosolyog - És tudod mennyi az idő? - kérdezi a válla felet hátrapillantva.

-Igen felvettem mert legalább így tudom, hogy itt vagy. - Ezt most komolyan kimondtam? - Nem miért mennyi az idő? - kérdezem meg gyors.

- Délután fél 2 van. Na de gyere együnk! - mondja el mire ma már másodjára esik le az állam.

-HOGY MENNYI AZ IDŐ?! - akadok ki teljesen.

-Jól halottad délután fél kettő van. Ja és volt itt az orvos. Egész hétre kiírt mert le van gyengülve a szervezeted és sok pihenésre van szükséged! Én meg egész héten itt leszek veled! - amint kimondta az utolsó mondatott is egyből melegem lett egy kicsit - Jézusom jól vagy? Full piros vagy! - ér hozzá homlokomhoz mire ott az a hely felfórosodik ahol ő megérintett.

Van egy rossz előérzetem ennek az 1 hétnek úgy érzem!

Sziasztok drágáim! Itt is van a következő rész! Remélem tetszett ha igen vote-olj és commentlej! A következő részben találkozunk sziasztok! Addig is legyetek jók ha tudtok!

Tanár diák kapcsolat ( BTS Jungkook FF Befejezett)Where stories live. Discover now